FuelBox | Nysgerrighed på parforholdet

⋆ REKLAME FOR FUELBOX

Vinterhalvåret har været hård for vores lille familie, og al den sygdom har virkelig sat parforholdet på prøve. Der har været mange skænderier, tårer og ikke mindst en masse “jeg-elsker-dig”. En kræftdiagnose kan gøre meget ved parforholdet og det har det også gjort her.

Læs blogindlægget: “Knuder, diagnoser og modgang i livet” 

Derfor takkede jeg også ja, da Berta fra FuelBox kontaktede mig, og spurgte om jeg ville afprøve denne fine box. Alt, der kan give os en ny forståelse for hinanden og ikke mindst lære mig nye ting om min mand, er noget jeg er frisk på at teste. 

Det hele startede med et savn på de gode samtaler med sin mand, og hurtigt kom FuelBox PAR til verden. Vi kender det vist godt allesammen. Årene går, børnene kommer til og hurtigt bliver de gode samtaler, man førhen havde, til en fællestur på sofaen, i hver sin ende – vel og mærket, og en film kørende i baggrunden imens man sidder med hver sin telefon. Men vent, hvor blev de gode snakke af?

Snakkene om fremtiden, drømme og håb, planer for karrieren og ikke mindst parforholdet. Børn eller ingen børn, politik, fest og glade dage, og ikke mindst snak om sex og samvær.

Intimiteten og nysgerrigheden forsvandt med den gode samtale. 

Det kender vi i hvert fald. 

Derfor har vi nu afprøvet boksen og kan ærligt berette, at den giver nyt liv til parforholdet. 

Der er 10 kategorier og i alt 170 spørgsmål, som alle giver anledning til en god aften med nyfunden kærlighed (og måske anledning til diskussion) til/med din partner. Især kategorien “Minefelt” er en sjov fætter. 

Selvom det kan udløse en masse spændende diskussioner, er spørgsmålene også med til at skabe nysgerrighed på en innovativ måde, idet du får og bliver stillet nogle spørgsmål, man måske ikke selv havde tænkt at stille. Jeg har i hvert fald ikke kreativitet til alle de spørgsmål. 

Med FuelBox er det gjort muligt for par, at vokse og ikke mindst skabe gode minder sammen. Vi grinte i hvert fald en hel del af de dumme svar, der kunne komme ud af det her.

Men vigtigst af alt, så lagde vi telefonerne for en stund og var sammen – bare os.

Kærligst Tatjana

(Produktet er sponsoreret, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar