Ting jeg hader mere end sure sokker

Picture of Tatjana

Tatjana

Sure sokker var nok en underlig ting at skrive, men jeg hader virkelig lugten af sure sokker. Der findes næsten ikke noget mere ulækkert end sådan et par hvide tennissokker, der pludselig er brunlige i nuancen af skidt, og lugter langt væk af død og ødelæggelse. 

Så skulle det da lige være de her ting, som også ligger ret højt på listen.

Edderkopper. Behøver jeg at uddybe det her punkt? De har otte ben, en milliard øjne og findes i størrelserne knap så ulækker til du-ejer-nu-mit-hjem.

Fartgrænser. Jeg er nok det man kalder lidt af en fartdjævel. Så meget at jeg engang blev snuppet i en fotofælde, som heldigvis aldrig blev til mere – gudskelov! Men jeg elsker fart. Når det er mig selv der kører. Og 50 km/t er bare ikke stærkt nok.

Afsked. Døden er en svær størrelse, men ikke desto mindre hader jeg den. Jeg hader at tage afsked, velvidende at det er sidste gang – for altid. Det er ikke sjovt. 

Dumme mennesker. Hold op, hvor lyder det også bare arrogant at sige, men ikke desto mindre er det sandheden. Jeg er simpelthen ikke god til mennesker uden nogle former for almen viden. I ved nok, hvilket typer jeg snakker om her. Oftest de dumme piger og drenge, der ikke sælger sig selv særlig godt i diverse reality shows. Hate them.

Ventetid. Jeg har verdens ringeste tålmodighed og hader dermed også ventetid. Et opkald til lægen mandag morgen, kan ødelægge hele min dag, når jeg hører sætningen: “Du er nu i kø som nummer 26 – vent venligst”. Tager du pis på mig? 

Det samme gør sig gældende med køer. Ikke de levende ude på marken, men dem du oftest ender i i trafikken, når du er ude at handle eller skal til koncert.

Tømme kattebakke. Det er så åndssvagt, fordi jeg jo netop har en kat selv, men ikke desto mindre hader jeg tjansen. Og kan jeg sno mig ud af den, ja, så gør jeg det. 

Hvis du vidste, hvor længe jeg brugte graviditet og senere hen amning, som undskyldning, så ville du have ondt af min mand. 

Den ugentlige hårvask. Jeg elsker nyvasket hår, men processen dertil – hader den! Mit hår er så tykt, at når frisøren hører ordene føntørring og glatning, så har hun lyst til at løbe ud af salonen, give mig nøglerne og lade mig klarer sagerne selv. Giver det et indblik i, hvor omstændig en hårvask bliver?

Menstruation. Men Tatjana, menstruation er jo en gave ovenfra, som er en del af processen til at skabe nyt liv. Den er jeg med på, men behøver det gøre så fandens ondt hver gang? Eller føles som en tsunami i underafdelingen?

Hvor er det smukt at kvinder kan bære og føde børn, men menstruationen er der da absolut intet smukt over. 

Eller hvad siger du?

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg