Skovtrolde – sjov børne aktivitet

Skovtrolde-borne-aktivitet-rikkes-blog-kvinderudenfilter
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Previous slide
Next slide

Min søn og jeg har lavet de sødeste skovtrolde idag – som er super nemme at lave.

Det er vigtigt at ligge ud med at fortælle, at inspirationen er hentet fra en anden blogger, en dygtig en som jeg er heldig at kende – som blogger om perler. Yes – I læste rigtigt. Hun blogger om perler og finder på de mest utrolige ting at lave med perler. Klart et kig værd – hvis I har børn, sikke en kreativitet. Se Krea By Anja Takacs. Men Oliver og jeg blev altså enige om at vi også ville lave skovtrolde. Dog en lidt anden version end Anjas.

Vi startede med at tage i Panduro Hobby for at købe materialerne ind. Og det er virkelig få ting der skal til. Vi skulle have flamingo kugler – øjne – ler (til fødderne) og så havde vi en limpistol derhjemme.

Så var det ellers hjem.
Vi skulle ned og samle blade ind, som er hyggeligt i sig selv. Vi gik og talte om hvilken slags blade vi synes var flottest – og brugte lidt tid på at udvælge de rigtige. Desuden på denne årstid, er der jo et vælg af farver, hvilket er ret smukt! Oliver fandt også pinde, som skulle være ben. Det var ret vigtigt for ham at troldene fik ben og fødder.

Næste skridt var så at lime bladene på flamingokuglen. Jeg startede med at dække den med de største blade. Jeg lagde en lille klat lim i hver ende af bladet. Og så fyldte jeg ellers på med mindre blade oven på – med kun én klat lim i toppen af bladet, så den – som Oliver sagde, fik det her lidt pjuskede look. Det kunne vi ret godt lide.

Så limede vi øjnene på, hvor vi synes at det gav et lille mere fjollet look at øjnene var hver sin størrelse. Pindene stak vi op i kuglen nede fra – og satte dem ned i de to klumper ler som vi havde formet. Dernæst beklædte vi fødderne med lidt blade også.

En virkelig hyggelig og sjov aktivitet for børnene.. Okay, også lidt for moren. Synes sgu at vores trold (trolde – for vi lavede lige et par stykker mere) – er blevet super fin!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg