Drømme og tanker om fremtiden

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det er verdens dejligste følelse, at se fremad sammen med en. At tale drømme og fremtid – Især når tankerne og ønskerne matcher.

 

Vil du hellere lytte dette indlæg?

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Titel: Drømme og tanker om fremtiden

 

Mr. A og jeg taler meget om fremtiden. Vi har måske begge to, især Mr. A – set frem mod en stor villa, med dobbeltcarport og en masse andet luksus. Sandheden er bare, at hvis vi gerne vil bo i Storkøbenhavn – så kommer vi til at sidde dyrt i det, i forhold til alle de andre ting som vi også gerne vil. Opleve mere af verdenen osv.
Huspriserne er vanvittige her i Storkøbenhavn – på Vestegnen hvor vi er fra. Huspriser eller grundpriser – patato patato – det er dyrt og man får ikke meget for pengene.

Jeg tror at vi er landet på en hel ok mavefornemmelse omkring at bo i et rækkehus, til leje – til en fornuftig pris som giver luft til en masse andre ting.
Bl.a. Et kolonihavehus/fritidshus. Det kunne vi godt tænke os! At have vores helt eget lille fristed, et sted hvor vi kan stikke af til og koble fra. Ikke alt for primitivt – men det behøver heller ikke være super moderne.
Men det her med at finde et kolonihavehus er sgu ikke nemt. De fleste foreninger nærmest bevidst gemmer informationen omkring, om der er nogen huse til salg. Det er lidt den omvendte verden når man skal have sig sådan et lille sted – det skal være så svært som muligt! Sådan føles det i hvert fald..

Læs også: At drømme – det gør jeg meget!

Vi har set os lune på nogle forskellige foreninger. Vi har været rundt og kigge og gå ture. I øvrigt kan jeg anbefale gåture i kolonihaveforeninger – for dét er bare hyggeligt! Jeg skal altid lige ind i deres lille kiosk, eller nærhandel for at se. Der er altid en lille smule af alt det man ku’ få brug for. Sådan virker det, og en speciel atmosfære – det er så hyggeligt!

Hvis du kender nogen (som måske kender nogen) som skal af med en hyggelig kolonihave, hvor der er kloakering – så sig endelig til. Helst ikke alt for langt væk fra Storkøbenhavn – da vi gerne vil kunne invitere familien og venner til onsdags-grill-hygge og meget mere.

Jeg elsker sgu at drømme…
Og ovennævnte er ikke de eneste tanker der hører fremtiden til – men nu fik du en lille bid af det. Jeg skal jo gerne have til flere indlæg løbende. 🤪

Og som altid – hvis du her ideer til emner jeg kan berøre her i bloggen – så hører jeg dem gerne. Du kan kommentere lidt længere nede.

Tak fordi du læste med!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Flere indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg