“Du skal svare ærligt skat!”

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg ville gerne med dette blogindlæg prøve noget nyt. Så jeg skrev forventningsfuldt til min kære kæreste – på sms, og spurgte pænt om han ville ‘lege med’.. Det så sådan her ud: 

Kære min Mr. A,

Jeg kunne godt tænke mig at lave et anderledes blogindlæg – baseret på din ærlighed omkring mig.

Jeg kunne godt give stafetten helt og komplet til dig, men nu er det jo Min blog – så derfor giver jeg dig nogle spørgsmål i stedet for, som du skal svare på.. (jeg ved også at der gør det nemmere for dig😉)

Jeg håber at du vil lege med! 💖

Læs også: Mr. A

Og så tilførte jeg 10 spørgsmål, som han var så sød at svare på – det ser sådan her ud:

1. Hvad tænkte du første gang du mødte mig irl?

Svar: Første gang var jeg jo en smule omtåget (læs: fuld) men jeg havde en fantastisk aften/nat og ville rigtig gerne se dig igen.

2. Var det/jeg som forventet? Eller bedre/værre?

Svar: Helt klart bedre end forventet.

3. Tænkte du med det samme, at vi kunne have en fremtid eller?

Svar: Jeg tænkte nok ikke så langt lige med det samme, men der var i hvert fald noget der fangede så meget, at jeg havde lysten til at se om du kunne holde mig ud 😉

4. Hvordan havde du det med at jeg jo har et barn?

Svar: Det at du har et barn gjorde mig intet, men at Olli var 8 år skræmte mig lidt. 🙈

5. Hvis du skulle vælge 3 ord, som beskriver mig – hvilke ville du vælge?

Svar: Kærlig, omsorgsfuld, hammerne sjov, forbillede, og ærlig.

(Ja – det var jo lidt mere end 3 ord, men det kan være svært at begrænse sig – og jeg tillader det skat 😂 ) 

6. Du var single i lang tid, inden du mødte mig. Har det været en svær omvæltning?

Svar: Både Ja og nej. Jeg elsker at bruge min tid sammen med dig, men min Alex tid er stadig vigtig og der er jeg nogle gange for sød. Så jeg får måske ikke altid den mængde jeg nok har brug for. Men vi gode til at finde balancen.

7. Hvad er det mest irriterende ved mig?

Svar: At når vi nogle gange ikke er helt enige om tingene eller lign. – at du så ligger sætninger eller forestillinger i min mund eller i mit hoved, som jeg ikke engang har tænkt.

8. Hvad er det bedste ved mig?

Svar: Der er mange ting, men en ting som jeg vil fremhæve, er din tålmodig med mig. Jeg har udviklet mig så meget sammen med dig, og det er bl.a. derfor at vi har fået det så godt sammen.

9. Hvad er det bedste ved os to?

Svar: Igen er der mange ting, men vi kan tale om ALT. Vi griner sammen så ofte, i en sådan grad at en af os små-tisser lidt i bukserne 😂

10. Hvad glæder du dig mest til i fremtiden?

Svar: Uha den er faktisk svær. Men jeg har måske et lidt sjovt svar.

Jeg glæder mig mest til, At vi har fundet os til rette i den rigtige bolig, med hund, kanin, børn osv. og man kan puste ud og slappe af. Man kan vel sige, at jeg glæder mig mest til starten på resten af vores liv.

Læs også: Min “underlige” kæreste

Jeg føler mig heldig!

Tør du stille din partner de samme spørgsmål? 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

instagram
Min lillebror, hans skønne kæreste, børn og vuf kom og besøgte os idag’ 😍 Vi gik en skøn tur i lokalområdet - og det var super hyggeligt! (SWIPE ➡️) Vi var henne på bjerget for at besøge trolden/kæmpen Thomas - og så fik vi også kastet et blik på trolden Tilde på den anden side af Vallensbæk sø. Olli fandt en ret stor musling (tom) - så den kom selvfølgelig med hjem. -
-
Nu er det bare os selv.. og Den står på total søndag herhjemme. Joggingtøj, fodbold i fjerneren - kylling i ovnen. Vi hygger ❤️
-
-
Jeg håber også at du har nydt søndagen 😍🥰
-
-
#søndag #søndagstur #sunday #gåtur #udeliv #albertslund #familiehygge #hygge #kvalitetstid #kærlighed #familie #rikkeganertolsøe
Om igår! Jeg havde glædet mig! Der skulle være en festival i Albertslund - som vi ikke vidste så meget om - men vi så det som en hyggelig ting at skulle hen og udforske. Festivalen foregik på bjerget i #albertslund - inde i midten.

Det var ikke hyggeligt! Hvis i swiper én gang til højre kan i de ollis ansigt - det var slet ikke noget han brød sig om. Det var total psyko trance.
Det at han bl.a. kunne mærke bassen i kroppen, det var ubehageligt for ham.

Så vi blev der ikke. Tilgengæld tog vi revanche på hyggen, og fik en kold #aperolspritz i efterårssolen - i vores have, med svigerforældrene - imens olli koblede fra i sofaen med lidt Ipad, og dernæst tog vi på Felix og fik lidt god mad ☺️❤️ Jeg elsker at vi kan gå til alting, fra hvor vi bor. Og at det er så hyggeligt som det er! 🥰 #lørdag -
-
#lørdag #festival #mindreng #morlivet #livetsommor #familiehygge #udeogspise #pizza #drinks #weekend #lokalt #rikkeganertolsøe
Min dreng. Han er så genert omkring nye mennesker. Det bliver bedre efter lidt tid, for det meste. Men til at starte med agerer han helt tosset. Er der nogen der kender det? Siger fjollede ting, gør fjollede ting - og er overgearet af hulens til. Og jeg vil egentlig gerne hjælpe ham af med den generthed. Så det ikke kræver så meget af ham, når vi ses med andre. Ikke at han virker mærket af det godt nok. Måske det mere er mig? 🤷‍♀️
-
-
Nå, men anyways - han er hammer skøn og jeg elsker ham!!
Vi er lige kommet hjem fra Marielyst idag, hvor vi har været i sommerhus med nogle skønne venner.
Mr. A @liltorp90 - tog lidt billeder af os fra vores lille hyggelige gåtur idag, inden turen gik hjem. Jeg elsker dem 😍
-
-
#morlivet #livetsommor #atværemor #genert #mindreng #elskerham #marielyst #søndagstur #sunday #kærlighed #rikkeganertolsøe
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Avatar

    Nej… Desværre det tør jeg ikke… Men i er så heldig… Husk at nyd hinanden og jer selv.. 😍😍… Knuz

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen