Min “underlige” kæreste

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Et lille for sjov indlæg om Mr. A. Stakkels ham – men jeg ved at han kan tage det. Hans humor er helt i orden på den måde – og han er ikke typen som føler sig krænket! Selvom det vist (frygtelig nok) er det nye sorte. Ja eller hvide – eller gule – eller grønne og lyserøde ..

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Indlæg: Min “underlige” kæreste

Nå – Men Mr. A er altså lidt spøjs på visse områder – og det siger jeg jo kun, fordi at Han gør visse ting anderledes end jeg, og at jeg ikke har mødt nogen som ham før. Men der er sikkert masser som gør som ham – det er jo det man gang på gang bliver bekræftet i, når man slår noget op på Kvinderudenfilter.dk. Ingen er alene.

Men here it goes!

 1. Han spiser kiwi med skræl på! What! Jeg har aldrig set et menneske spise kiwi med skræl – jeg har altid selv siddet med en ske og gravet nede i kiwien. Er det mon mig der er den underlige her?

 2. Han spiser også søde kartofler med skræl – men de almindelige kartofler skal skrælles. Why? Det forstår jeg simpelthen ikke.

 3. Forleden da vi stod og smurte os nogle rugbrødsmadder – der kom han filme da remoulade på sin LEVERPOSTEJSMAD! What! Den var også ny! Men han siger at det smager fantastisk. Den underlige mad får han dog for sig selv.

 4. Hvis han har lidt uro i kroppen om aftenen når han skal sove, så tager han sine høretelefoner i ørerne, og så ligger han og lytter til underlige lyde! Og det ER underlige lyde. Vi taler ikke rolige toner/melodier med fuglefløjt og vandfald i baggrunden. Vi taler en dame eller mand som sidder og hvisker (jeg ved ik engang hvad de siger, jeg synes at det er creepy) – eller en som skriver med tus på en tavle eller et eller andet weird! Det er al for sjovt! Og det skulle eftersigende være ret brugt. Begrebet hedder Asmr eller trigger sounds

 5. Tilmed, kan han godt lide at falde i søvn til dyreprogrammer på tv. Så deeet..

 6. Næsten hver gang han går ud på badeværelset, uanset om det er for at tisse – sætte hår, hente noget – hvad ved jeg, så snupper han lige en vatpind eller 2 og renser ører. Der er jo ikke noget at rense mere nærmest!


Det var lidt om min underlige kæreste. Som jeg holder mindst lige så meget af, hvis ikke mere, for hans underlig-heder. Det er jo det skæve ved folk, som gør os unikke hver især.

Hvem kender du som er underlig? Og hvorfor?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Linda Sivertsen

  Slap af jeg er vild med det!! 😂 Og det er virkelig underlige ting Mr. A gør! Særligt den med at spise kiwiskralden, nej tak herfra😅

  Man tænker jo sjældent over hvad man selv gør af underlige ting, da det jo er normalt for en selv. Men vi har jo alle et eller andet.
  Her er lige 3 mærkelige ting jeg gør, som er blevet påpeget 🙈
  1. Jeg lader altid vandet løbe imens jeg børster tænder. Total spild af vand, men det føles bare mærkeligt uden 😅
  2. Jeg taler til mine planter når jeg vander dem, ved virkelig ikke hvorfor.. måske de bliver gladere af det? 🤷‍♀️
  3. Jeg sover ALDRIG med sokker på, og kan gå helt i panik hvis jeg er faldet i søvn og vågnet med dem på. Dette skyldes min far, der bildte mine søskende og jeg ind at de ville gro fast på fødderne imens vi sov 😂 Ved jo udemærket godt at det ikke sker, men de bliver taget af alligevel, just in case 😝

  God dag ♥️

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg