Jeg er vild med kvinden i min mand!

Mænd har også en feminin side - og jeg er vild med kvinden i min mand.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvad siger I lige til den titel? Jeg er vild med kvinden i min mand. Mænd har jo altså også en feminin side – og jeg synes altså at det er helt fantastisk når den ikke gemmes helt væk bag macho-fis! Og min kære Mr. A gemmer den ikke væk.

Jeg har naturligvis nogle eksempler i gemmerne til Jer! 😂
(Jeg vil lige fastslå, at jeg godt ved, at der er masser af mænd som kan lide nedenstående – som min Mr. A – men at jeg for humorens skyld, helt stereotyp deler mænd og kvinder op her og siger at det mest er kvinder, som nedenstående passer på)

Til jul købte jeg for sjov, lad os kalde det det, en jule-Mancini – som jeg tilfældigt passerede i Netto på vej mod kassen. Og da jeg gav ham den, kunne han ikke lade være med at grine – meeen en dag tog han den på for min skyld. Og så er han ikke bleg for at vimse afsted, vrikkende med måsen foran mig, for at vise måsen i “g-streng” frem. Jeg er FAN! 😂
(Han vrikker i øvrigt ofte med den mås – altså herhjemme. Men rygterne siger – at når der ryger en god portion alkohol ind ude i byen, så er hofterne altså i fuld sving! Dét har jeg dog stadig til gode at opleve)

Læs også: Min “underlige” kæreste

I sidste uge kom han hjem en dag efter arbejde og spurgte til mine planer. Jeg tror at mine planer var noget så spændende som madlavning og lidt arbejde.
“Nå” lagde han ud – “Jeg havde ellers tænkt på, om ikke vi skulle tage en aftentur ud til Ilva og kigge lidt?”
Jeg var målløs, med jeg tøvede overhovedet ikke med at sige JA TAK. En mand der frivilligt vil i Ilva?! Igen – jeg er Fan!
Han havde åbenbart passeret Ilva på vej hjem og fik, og jeg citerer: “…helt lyst til at tage derhen og kigge”.

Og så var der jo her forleden, da vi tog i Plantorama. Han lavede lidt mande-grin med at det var det nye IKEA, hade-stedet for mænd, eller stedet hvor alle folk tager hen. Der var nu også en del mennesker – der var jo bagende sol og forårsfornemmelser!
Meeen vi trådte ikke langt ind, før at han kommenterede på vores vej. “Ej det kan man da kalde en hyggekrog”, “Den her Hortenzia – den er opstammet, det er altså flot” – “Se lige den her blomst skat, den er altså fed” – og så havde han pludselige en masse holdninger til hvordan de skulle arrangeres i farver osv – alle de nyindkøbte blomster. Amen jeg er vild med det!

Og så er det altså også sjovt, at min kære kæreste her, nærmest er blevet mere blogger end jeg selv! Glas og alting bliver arrangeret lige så fint foran vinen – og jeg bliver ofte opfordret til at tage billeder af ham. Hvem skulle have troet det 🤷‍♀️😂

Fik jeg i øvrigt nævnt, at han godt kan lide at gøre rent og glædeligt svinger støvsugeren? For lidt tid tilbage lånte han en tv-shop-damper-dims af sine forældre til hans badeværelse derhjemme – jeg har nærmest aldrig hørt ham så glad (overdrivelse fremmer forståelse ved i nok – men der var altså top meget entusiasme 😂)

Hvad kan jeg sige – He’s perfect for me!

Hvordan er kvinden i din mand? 🤪

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på 

Jeg er ikke fuld af overskud pt. Jeg er pt ikke en verdenskvinde. Men jeg passer mine ting, og jeg får gjort det jeg skal.
-
-
Her til aften stod den atter engang på #tøsetirsdag hos @cinemaxx_danmark og det var jo som altid hyggeligt! ❤️
Jeg er absolut glad for det samarbejde som er skabt mellem @kvinderudenfilter.dk og @cinemaxx_danmark - og jeg er taknemmelig for at stå ved roret til hver event-start i KBH inde i biffen.
-
-
Der var stort fremmøde idag. Næsten to fulde sale i KBH. Min snak gik idag på #powerkvinder - det at turde, det at stå sammen - og så indebar den naturligvis også vores samarbejdspartner @ditorion.dk 🙏🏻
-
@ditorion.dk og @kvinderudenfilter.dk har samarbejdet i en god rum tid efterhånden. De er bl.a. med til at sponsorere nogle lækre præmier til Tøsetirsdag gang på gang - og det bringer altid et smil på læberne hos folk.
Jeg er ret ligeud - når jeg taler om ting som sexlegetøj m.v. Jeg havde nok heller ikke kunne stå i spidsen for @kvinderudenfilter.dk hvis ikke at jeg kunne kalde en spade for en spade 😅
-
-
Tak for skønt selskab til @zilotte_the_dancer @thelifeofcille @regitze.bonde @carinamiarother_ og @sivertsen_linda ❤️
-
-
#event #speaker #ibifffen #bombshell #movienight #filmhygge #karrierekvinde #hygge #kvindefællesskab #rikkeganertolsøe
Min niece er kommet på besøg, og hun skal hygge hos os helt indtil imorgen 🥰
-
Mr. A har jo gjort olli helt “hooked on #fortnite “ (tak skat @liltorp90 🙄🤦‍♀️😂)
Så olli kom hen til mig.. “Moaaar, hvis nu Emilia synes at det er okay, og hun ville synes at det var sjov at kigge med, må jeg så gerne vise hende Playstation?” 😂 -
Det skal lige siges, at Mr. A havde spillet lidt imens olli var hos hans far - så han havde optjent nogle v-box? (Tror jeg nok) - nogle point/penge - som olli kunne købe lidt for inde i spillet. Og det fik han gjort igår aftes - så tænk hvis nu der skulle gå et døgn uden at han kunne spille... 😂
-
-
Heldigvis - sagde Emilia ja - og nu sidder han og fortæller hende aaaalt om det, og tager hende med i beslutningerne om hvilke våben han skal vælge, hvilket skin han skal spille med osv 😂 Alt for at holde hendes interesse, så han ikke skal slukke 😂
-
-
Jamen sååå..... 🤷‍♀️🙄😂
-
-
Jeg har bestilt bio-billetter til kl 13 - der tager jeg dem ind og ser Drømmebyggerne hos @cinemaxx_danmark 😍👏🏻
-
Og senere skal vi så ind på @veggieheroes - og mødes med Ollis far og hans forlovede, hans søskende og mere familie - det er fødselsdagsmiddag både for Olli (lidt forsinket grundet ferien på Costa Rica) og for Sabrina (moren til ollis bror og søster) 🥑🥕🍑
-
-
Det er vores lørdag ❤️
Jeg ønsker jer en dejlig lørdag! 😍
-
-
#lørdag #livetsommor #hjemmehygge #ibiffen #delebarn #familietid #kvalitetstid #hygge #udogspise #mostertid #morlivet #rikkeganertolsøe #børnehygge
Det er lidt tid siden, at jeg har delt med jer. Og det har ikke været fordi, at der ikke har været noget at dele. Men det skal også sammenfattes til noget som giver mening for jer som læser med. Jeg vil forsøge at forfatte noget som jeg kan mærke fylder meget pt.
Sådan indleder jeg et nyt blogindlæg, som jeg lige har udgivet. 🙏🏻
-
-
Jeg håber at I har lyst til at læse med. Indlægget er i kategorien #livetsommor ❤️
-
Du kan se titlen hvis du swiper.
Og der er direkte link, øverst på min profil! 🥰
-
-
#nytibloggen #blogger #atværemor #morlivet #tanker #morblogger #udenfilter #kvinderudenfilter #rikkeganertolsøe #elskerham #mindreng #hverdagsliv #skoleliv #livetsomforældre

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen