Jeg er vild med kvinden i min mand!

Mænd har også en feminin side - og jeg er vild med kvinden i min mand.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvad siger I lige til den titel? Jeg er vild med kvinden i min mand. Mænd har jo altså også en feminin side – og jeg synes altså at det er helt fantastisk når den ikke gemmes helt væk bag macho-fis! Og min kære Mr. A gemmer den ikke væk.

Jeg har naturligvis nogle eksempler i gemmerne til Jer! 😂
(Jeg vil lige fastslå, at jeg godt ved, at der er masser af mænd som kan lide nedenstående – som min Mr. A – men at jeg for humorens skyld, helt stereotyp deler mænd og kvinder op her og siger at det mest er kvinder, som nedenstående passer på)

Til jul købte jeg for sjov, lad os kalde det det, en jule-Mancini – som jeg tilfældigt passerede i Netto på vej mod kassen. Og da jeg gav ham den, kunne han ikke lade være med at grine – meeen en dag tog han den på for min skyld. Og så er han ikke bleg for at vimse afsted, vrikkende med måsen foran mig, for at vise måsen i “g-streng” frem. Jeg er FAN! 😂
(Han vrikker i øvrigt ofte med den mås – altså herhjemme. Men rygterne siger – at når der ryger en god portion alkohol ind ude i byen, så er hofterne altså i fuld sving! Dét har jeg dog stadig til gode at opleve)

Læs også: Min “underlige” kæreste

I sidste uge kom han hjem en dag efter arbejde og spurgte til mine planer. Jeg tror at mine planer var noget så spændende som madlavning og lidt arbejde.
“Nå” lagde han ud – “Jeg havde ellers tænkt på, om ikke vi skulle tage en aftentur ud til Ilva og kigge lidt?”
Jeg var målløs, med jeg tøvede overhovedet ikke med at sige JA TAK. En mand der frivilligt vil i Ilva?! Igen – jeg er Fan!
Han havde åbenbart passeret Ilva på vej hjem og fik, og jeg citerer: “…helt lyst til at tage derhen og kigge”.

Og så var der jo her forleden, da vi tog i Plantorama. Han lavede lidt mande-grin med at det var det nye IKEA, hade-stedet for mænd, eller stedet hvor alle folk tager hen. Der var nu også en del mennesker – der var jo bagende sol og forårsfornemmelser!
Meeen vi trådte ikke langt ind, før at han kommenterede på vores vej. “Ej det kan man da kalde en hyggekrog”, “Den her Hortenzia – den er opstammet, det er altså flot” – “Se lige den her blomst skat, den er altså fed” – og så havde han pludselige en masse holdninger til hvordan de skulle arrangeres i farver osv – alle de nyindkøbte blomster. Amen jeg er vild med det!

Og så er det altså også sjovt, at min kære kæreste her, nærmest er blevet mere blogger end jeg selv! Glas og alting bliver arrangeret lige så fint foran vinen – og jeg bliver ofte opfordret til at tage billeder af ham. Hvem skulle have troet det 🤷‍♀️😂

Fik jeg i øvrigt nævnt, at han godt kan lide at gøre rent og glædeligt svinger støvsugeren? For lidt tid tilbage lånte han en tv-shop-damper-dims af sine forældre til hans badeværelse derhjemme – jeg har nærmest aldrig hørt ham så glad (overdrivelse fremmer forståelse ved i nok – men der var altså top meget entusiasme 😂)

Hvad kan jeg sige – He’s perfect for me!

Hvordan er kvinden i din mand? 🤪

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg