Jeg kom igennem nåleøjet, uden uddannelse!

Jeg har på det seneste været lidt frustreret for at sige det mildt. Det har jeg ytret på mine sociale medier, især på min Instagram – og jeg lovede at fortælle hvad det drejede sig om.

Jeg tog et valg for mange år siden, efter at have siddet på skolebænken lidt igen efter 10. klasse, om at starte i arbejde i stedet. Og jeg har stort set arbejdet lige siden. Jeg har opbygget mig en masse erfaring – en masse kunnen, og jeg er meget tilfreds med hvor jeg befinder mig, også karrieremæssigt.

En mulighed viste sig så for mig, som igen blev frarøvet mig, igen og igen – men det skulle vise sig, at jeg kom igennem nåleøjet.

Jeg har valgt ikke at skrive min historie, men fortælle den. Så jeg håber at du har lyst til at lytte med. Du kan med fordel forberede aftensmaden, ordne vasketøj eller gå en tur i solen imens. 

Her er min fortælling…

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Titel: Jeg kom igennem nåleøjet, uden en uddannelse!

Hvis du har lyttet..

Til forælderen som er frustreret over sit barns valg om ikke at tage en uddannelse, til dig som ikke fik taget en uddannelse dengang du var yngre, men som knoklede løs på arbejdsmarkedet i stedet – der er håb derude alligevel.

Ting kan godt lade sig gøre, hvis man arbejder for det og virkelig vil det.


Du kan læse/se den case som jeg sendte til CPH business lige her:
Om mit værksætteri, processen helt fra start.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på Instagram

instagram
Min SMUKKE dreng! 😍
Klædt på fra top til tå af Primark! Jeg havde aldrig været i en Primark før Berlin. En butik fyldt med en masse billigt tøj, sko og accessories. -
-
Jeg har vist ikke sagt det før - men min søn er jo den vildeste “nørd” når det kommer til figurer. Actionfigurer. Han samler. Og han gemmer helst den originale indpakning. Den lille armytaske som vi har købt til ham, den bærer nu på både Spiderman, Ironman og Venom. 😅 Elsker ham!!! ❤️
-
-
Hvad er jeres børns største interesser? 😍
-
-
#minsøn #myson #morlivet #livetsommor #momlife #coolkid #flottefyr #elskerham #lovehim #minstørstekærlighed #rikkeganertolsøe
Det er et uskarpt billede - og det ligner mig ikke at ligge sådan noget op. Men jeg kan nu godt li’ det 🙈😍
Det er fra vores første aften i Berlin - vores lille kæreste getaway. Han gør mig sgu glad! ❤️
-
-
Er det Go eller NoGo at ligge et uskarpt billede som dette op? 🤪
-
-
Sov dejligt! 😘
-
-
#kærester #min #elskerham #dinner #hygge #kærlighed #berlin #love #kærestetur #smile #rikkeganertolsøe #aperolspritz #drinks
Hej skønne følger!
Jeg skrev ud for lidt tid siden og spurgte om om der var nogle som kunne være interesseret i lidt tips og vejledning iht. billederedigering. 📸
Det blev et stort og rungende ja tak!  Jeg har derfor siddet i bilen på vej hjem fra Berlin her og forsøgt at brygge lidt sammen. Jeg vil meget gerne have inputs - sådan at jeg kan forbedre fremadrettet. Og hvis man har konkrete ønsker til fremtidige videoguides - så sig endelig til!  Min ynglings billederedigerings app er Snapseed - og det er den jeg bruger i videoen her. 🙏🏻
-
-
Kan det bruges? ❤️☺️ -
-
#videoguide #billederedigering #redigeringafbilleder #fotograf #amatørfotograf #marketing #markedsføring #photoediting #rikkeganertolsøe #blogger #danskblogger
Så vi på vej hjem! 🚙💨 I skrivende stund er der 6 timer til at vi lander i Næstved hvor vi skal hente hundebassen hos min mor! 🐶  Det har været en SKØN getaway - som vi har nydt! 😍 Jeg fik det ganske vist pludselig skidt igår aftes, det var møg irriterende - så der blev det til sandwich, snacks og Handmaids tale i tv’et. Det ku også noget - og vi hyggede os 😍
Dagen stod på turist bustur - cykeltaxi tur - øller på en lille mini festival med al det 90’er Dance musik, frokost på Hard rock cafe, og shopping i Primark! 👗👕👖👠 Nu handler vi lidt ind i Fleggaard på vej hjem og hygger os på turen!
-
-
Vi vil gerne se en masse storbyer - hvilke kan anbefales? 😍🏢🕍
-
-
#påvejhjem #roadtrip #berlintur #berlin #kærestetur #hygge #koldøl #sommer #sommer2019 #storbyferie #rikkeganertolsøe #traveling
JA! Mr. A synes 100% at jeg var top skør og for meget her! 🤣 Du som følger mig, måske endda kender mig - hvem shopper jeg til lige her? Hvis du kigger på det jeg holder i mine hænder? 🙊😂
-
-
Jeg siger ikke at jeg afslører det i min story - men det gør jeg 🤪
-
#shopping #netto #dyreelsker #parforhold #kæledyr #kærlighed #sunday #søndag #kenderdumig #gæt #hverdagsliv #rikkeganertolsøe

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Stort tillykke og godt du kæmpede for det 💖💖

    1. Tusind tak Gitte 💖💖

  2. Det er bare kanon skat , og godt du blev ved , jeg er stolt af dig skat og det bliver jo lidt af en opgave og skulle sidde på skolebænken igen ❤men jeg ved du klarer det . Jeg elsker dig ❤😘

    1. Taaak far! ❤😘 Og ja – det skal man lige vænne sig til.. Men det skal nok blive godt! Elsker også dig! ❤😘

Skriv et svar

Luk Menuen