Jeg kom igennem nåleøjet, uden uddannelse!

Jeg har på det seneste været lidt frustreret for at sige det mildt. Det har jeg ytret på mine sociale medier, især på min Instagram – og jeg lovede at fortælle hvad det drejede sig om.

Jeg tog et valg for mange år siden, efter at have siddet på skolebænken lidt igen efter 10. klasse, om at starte i arbejde i stedet. Og jeg har stort set arbejdet lige siden. Jeg har opbygget mig en masse erfaring – en masse kunnen, og jeg er meget tilfreds med hvor jeg befinder mig, også karrieremæssigt.

En mulighed viste sig så for mig, som igen blev frarøvet mig, igen og igen – men det skulle vise sig, at jeg kom igennem nåleøjet.

Jeg har valgt ikke at skrive min historie, men fortælle den. Så jeg håber at du har lyst til at lytte med. Du kan med fordel forberede aftensmaden, ordne vasketøj eller gå en tur i solen imens. 

Her er min fortælling…

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Titel: Jeg kom igennem nåleøjet, uden en uddannelse!

Hvis du har lyttet..

Til forælderen som er frustreret over sit barns valg om ikke at tage en uddannelse, til dig som ikke fik taget en uddannelse dengang du var yngre, men som knoklede løs på arbejdsmarkedet i stedet – der er håb derude alligevel.

Ting kan godt lade sig gøre, hvis man arbejder for det og virkelig vil det.


Du kan læse/se den case som jeg sendte til CPH business lige her:
Om mit værksætteri, processen helt fra start.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på Instagram

instagram
Han er sgu begyndt at tage nogle helt ok billeder ham Mr. A 😍🤩 Han har været under skarp oplæring!
-
-
En hyggelig aften er nu endt. Jeg har optrådt til et lille marked i Hvidovre - Hvidovre Midsommermarked - hvor @sosfengerofficial og @bryanricemusic skal optræde imorgen. 💪🏻 Vejret var skønt og øllene så kolde ud. Ik’ @liltorp90 ? 😂 Mr. A og Olli - samt lidt familie var der 😍 Super hyggeligt 🍻🍺 Nu har jeg bestemt, at vi skal sætte et fjernsyn “op” i værelset hvor vi sover - så skal vi spise MC Donalds i sengen og se tegnefilm 😍❤️ -
-
#musiker #morlivet #livetsommor #livemusik #sangerinde #sanger #rikkemusik #hygge #kræmmermarked #familietid #kvalitetstid #lørdagaften #weekend #rikkeganertolsøe
Puuhh.. så er der 2 dage til at lejligheden skal være helt tom.. Det har altså været nogle vilde dage det her. Jeg tog mig selv i bare at sidde på gulvet hjemme i lejligheden tidligere.. jeg sad bare! 😳🙄
-
-
Der er kun små-ting tilbage stort set - men det er nærmest det mest uoverskuelige hidtil. Nu begynder flyttekasserne at få tekster som “blandet ting” på sig. Det føles som én stor rodebutik! Men nu vi snart i mål....
Vi mangler at få styr på hvornår malerne kommer og starter i det nye hus. Jeg håber på i næste uge.. Og der må Mr. A, jeg selv og dyrene så finde et andet sted at være. Evt i Mr. A’s tomme lejlighed i et pop-up telt 😂 Olli tager det hele mega pænt ❤️ Han skal til sin far fra på mandag af, hvilket nok er meget godt med al det kaos her. Selvom at han gerne vil blive ekstra 😍
-
-
Nu vil jeg drikke mig et stort glas rosé! For imorgen venter endnu en lang dag i lejligheden, og sangjob om aftenen! 😴😅 God aften 🥂😘
-
-
#træt #heltsmadret #hårdtid #nyetider #forandringfryder #viflytter #morlivet #rose #wine #hygge #gæster #venner #fredagaften #rikkeganertolsøe
En velfortjent pause. Snegle fra IKEA! 🤩
- -
Jeg er Så træt i kroppen.... med hjælp fra gode mennesker, har jeg/vi nu på 4 dage næsten fået tømt lejligheden. Der ligger en masse småting - himstergimster og dimsenoter - men foruden det, er vi der næsten! 😅 På søndag skal lejligheden være færdig. Det var hvad jeg fik da jeg kom hjem fra ferie. 7 dage til at pakke hele baduljen ned. Og det er simpelthen fordi at der skal gulvmand på - og han starter på mandag kl 07:00 dut! Vi vil gerne nå at sige min lejlighed op inden den første nemlig. Det bliver nogle dyre måneder vi går i møde, med flere huslejer 😥😬 Men! Vi glædes ved huset!
Status er at vi ikke rigtig kan komme videre - før der bliver malet. Der er pakket en smule ud i køkkenet og lidt på badeværelset - ellers ikke. Og sådan bliver det nok, lidt endnu 🙏🏻
-
-
#viflytter #livetsommor #flyttehelvede #pause #break #weremoving #rod #kaos #fremtid #hverdagsliv #viglæderos #kærlighed #familie #ikea #rikkeganertolsøe
Så er der nyt indlæg fra mig til Dig! 😍👏🏻 Det her er inde for kategorien #humor ! Som du måske allerede ved, så har jeg været på Rhodos med min mor og storesøster. En skøn tur! 😍 Nå - men her sad jeg så forleden, i Rhodos lufthavn, og tænkte på en del af de sjove episoder som vi har haft på ferien. Anekdoter m.v. Jeg skrev dem ned som jeg lige huskede, og dem deler jeg nu med dig midt i al mit flytterod (læs:STRESS) 🥰🤪 Jeg håber at du har lyst til at læse med. Øverst på min profil er der et link til min blog - www.rikkeganertolsoe.dk
-
-
#udenfilter #nytindlæg #nytpost #blogindlæg #sjov #feriesjov #sjovogballade #familietid #kvalitetstid #familieferie #tøseferie #danskblogger #rikkeganertolsøe
Tid til at vise jer lidt fra det nye hus - førbilleder inden det hele (næsten) starter... ❤️
Der er rykket lidt ting ind allerede - men de næste 5-6 dage, skal det gå stærkt! Det kommer jeg tilbage til. Men! Det har været et rygerhjem før - og det ses og lugtes. Der skal males alle steder, først med ISO - også kaldt en spærre - som isolerer nikotinen, hvilket gør er den ikke trænger ud igennem den nye maling. Der er nogle forskellige ting som skal udbedres - og lige nu er det lidt uvist hvornår noget bliver sat igang. Det er et bump på vejen, men glæden er stadig stor ved det vi kan se, at det nok skal blive til. ❤️ og det bliver godt! -
-
Jeg kan godt mærke at situationen er anspændt og lidt svær. Vi har lige fået Olli hjem idag, og han har virkelig savnet mig nu her hvor jeg har været på ferie. Men ugen her tillader ikke meget hygge - og det kan jeg mærke gør lidt ondt i mit moderhjerte. Men han er lykkelig for huset og elsker det allerede ❤️🙏🏻 Jeg regner med at lade jer følge med det meste af vejen, som forandringen sker. Har I lyst til se med? 🥰
-
-
#nyt #viflytter #morlivet #livetsommor #sammenbragtfamilie #rækkehus #voresnyehjem #glædermig #flytterod #kaos #kaosliv #mitliv #rikkeganertolsøe

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Stort tillykke og godt du kæmpede for det 💖💖

  1. Tusind tak Gitte 💖💖

 2. Det er bare kanon skat , og godt du blev ved , jeg er stolt af dig skat og det bliver jo lidt af en opgave og skulle sidde på skolebænken igen ❤men jeg ved du klarer det . Jeg elsker dig ❤😘

  1. Taaak far! ❤😘 Og ja – det skal man lige vænne sig til.. Men det skal nok blive godt! Elsker også dig! ❤😘

Skriv et svar

Luk Menuen