Jeg kom igennem nåleøjet, uden uddannelse!

Jeg har på det seneste været lidt frustreret for at sige det mildt. Det har jeg ytret på mine sociale medier, især på min Instagram – og jeg lovede at fortælle hvad det drejede sig om.

Jeg tog et valg for mange år siden, efter at have siddet på skolebænken lidt igen efter 10. klasse, om at starte i arbejde i stedet. Og jeg har stort set arbejdet lige siden. Jeg har opbygget mig en masse erfaring – en masse kunnen, og jeg er meget tilfreds med hvor jeg befinder mig, også karrieremæssigt.

En mulighed viste sig så for mig, som igen blev frarøvet mig, igen og igen – men det skulle vise sig, at jeg kom igennem nåleøjet.

Jeg har valgt ikke at skrive min historie, men fortælle den. Så jeg håber at du har lyst til at lytte med. Du kan med fordel forberede aftensmaden, ordne vasketøj eller gå en tur i solen imens. 

Her er min fortælling…

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Titel: Jeg kom igennem nåleøjet, uden en uddannelse!

Hvis du har lyttet..

Til forælderen som er frustreret over sit barns valg om ikke at tage en uddannelse, til dig som ikke fik taget en uddannelse dengang du var yngre, men som knoklede løs på arbejdsmarkedet i stedet – der er håb derude alligevel.

Ting kan godt lade sig gøre, hvis man arbejder for det og virkelig vil det.


Du kan læse/se den case som jeg sendte til CPH business lige her:
Om mit værksætteri, processen helt fra start.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på Instagram

instagram
To dage i træk har han lavet mad til miig 😍 og Mums! Jeg bliver forkælet! 😋
-
-
Jeg er stadig i fuld sving med mit tøjhelvede - og det fylder hele stuen 🤦‍♀️ Øj hvor tager det bare tid.. og jeg får slet ikke sorteret nok fra 😬 Jeg er faktisk pænt dårlig til det!
-
-
Nå, men man kan ikke være god til det hele - vel? 🙈😅
-
-
#aftensmad #madinspiration #aftensmadinspiration #dinnerfortwo #dinner #foodie #madelsker #forkælet #ervildmedham #rikkeganertolsøe
SÅ ER DER NYT I BLOGGEN - og jeg vover at lade det “gå ud over” kære Mr. A endnu engang 😂❤️ (@liltorp90 - det er ren kærlighed) -
-
Jeg har skrevet om kvinden i min mand 🙈😂🥰 Og jeg håber sådan at I har lyst til at læse med! Der er link øverst i min profil til min blog - hvis i bare lige scrawler en smule - så er det det første indlæg som kommer 😍
-
-
Og! Er der andre hvis mænd’er - der ikke pakker deres ‘feminine side’ væk? 😅
-
-
#nytblogindlæg #blogpost #kærlighed #sundtparforhold #parforhold #couplegoals #mænd #kvinder #kærester #blogger #ærligt #humor #rikkeganertolsøe
Vi har indført en ny rutine her hos os. SWIPE ➡️
-
Vi har nemlig sat sommerblomster i haven. Og når vejret er, som det har været - så skal vi derover hver aften og vande 🌸🌺🌱 Idag hyggede vi lige ved at sidde i drivhuset lidt og jeg knuselsker det altså 🍷 -
-
Det er altså noget lidt andet, at have en at dele det hele med.. Tænk engang. Efter alle de år alene efterhånden 😍 og så ramte jeg endelig jackpot!! 🌟💥🔥 Tak for dig min Mr. A - dig er jeg fanme taknemmelig for ❤️🥰 @liltorp90 -
-
#kærlighed #familieliv #bulldog #couplegoals #udeliv #haveliv #haven #love #inlove #rosé #wine #hygge #aftenstund #rikkeganertolsøe
Lidt hygge i drivhuset 😍 Olli hjalp mig! 🌸 Jeg tænker godt at jeg kan lokke manden til et glas vin derude i aften 😍🍷 -
-
#udeliv #drivhusglæder #drivhuset #haveliv #haveglæder #haven #ihaven #glasshouse #julianadrivhuse #rikkeganertolsøe #drivhusinspiration #inspiration
Imens jeg har gang i det vildeste tøjhelvede herhjemme (ses i min story) - så tænker jeg tilbage på forleden, hvor jeg sad udenfor, i sol, i en jacuzzi 🤩 Nøj det var lækkert! Mr. A og jeg blev hurtige enige om, at sådan en gad vi godt eje! 😍
Jeg ved nu ikke om altanen har godt af al den vægt? 🤔😂 Det må nok vente liiiidt....
-
-
Men! Anyways - jeg har gang i at rydde ud i mit klædeskab - og hold kæft hvor jeg bare ikke føler at jeg kommer nogle vegne 🤦‍♀️ Og så er det møg svært at gå af med sit tøj 😂🤦‍♀️ #typiskmig - Er der andre som kender det? 🙈
-
-
Sælger ud i story! ‼️
-
-
#jacuzzi #outdoorjacuzzi #loveit #livsnyderpåbudget #livsnyder #boblebad #tøjhelvede #tøj #secondhandclothes #secondhand #sælgertøj kig i #story #rikkeganertolsøe

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Stort tillykke og godt du kæmpede for det 💖💖

    1. Tusind tak Gitte 💖💖

  2. Det er bare kanon skat , og godt du blev ved , jeg er stolt af dig skat og det bliver jo lidt af en opgave og skulle sidde på skolebænken igen ❤men jeg ved du klarer det . Jeg elsker dig ❤😘

    1. Taaak far! ❤😘 Og ja – det skal man lige vænne sig til.. Men det skal nok blive godt! Elsker også dig! ❤😘

Skriv et svar

Luk Menuen