Livet er langt, lykken er kort

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Livet er langt, lykken er kort.. I kender vel sangen? Titlen synes at afspejle min virkelighed utrolig meget. Her får I et ærligt og åbent indlæg, om mit endnu engang spolerede kærlighedsliv..

Jeg omtalte ham få gange, og jeg har egentlig ikke behov for at omtale ham mere.

Men jeg skrev for lidt tid siden, at jeg havde mødt en skøn fyr. Jeg må sige, at fortsættelsen som jeg gisnede om i slutningen af mit indlæg, havde jeg regnet med skulle se helt anderledes ud. Jeg følte sgu virkelig den var der denne gang. Det føltes rigtigt med ham, sagde den evige og håbløse romantiker.
Men uden noget fis – så havde vi det ærlig talt helt fantastisk sammen. Han gjorde mig glad – og jeg gjorde ham glad – det må være dét det hele handler om, ikke? 

Men som et lyn fra en klar himmel – endnu engang, må jeg desværre tilføje – så ændrede hele mit verdensbillede sig. Og endnu engang, står jeg tilbage uden svar. 
Jeg ved virkelig ikke hvad der skete og hvorfor det skete – jeg har dog en teori.

For lige at tage den fra toppen, så følte jeg at det gik helt rigtigt til denne gang. Jeg kom ham på vennehylden fra start, så det lidt an – så ham an, og så valgte jeg ham ligesom at han valgte mig. Alt gik for sig ganske frivilligt så at sige – også fra hans side. 

Det gik da stærkt – hvis man så på det ude fra. Vi talte dog om det flere gange, og blev enige om, at når det føltes helt naturligt, var der jo intet galt i det. Vi fandt ud af at hverdagen fungerede – så kan alt vel næsten fungere, tænkte jeg. Men jeg blev klogere…

Det viste sig, at jeg var stødt på endnu en, som ikke var klar til at binde sig – klar til den store kærlighed. Han følte sig klar. Han ville gerne være klar – men når alt kom til alt, så var han det ikke. Den besked kom som før nævnt som et lyn fra en klar himmel, også for ham selv.. Jeg havde i hvert fald slet ikke set det komme, og det gør ondt.

Jeg ser ham som en drømmer – ligesom jeg selv. 
Jeg tror at han blev revet med af den perfekte forestilling, noget de fleste af os drømmer om – og der er ingen tvivl om at han følte det helt rigtigt i ‘nuet’. Men vi skulle have stoppet op. VI skulle have sørget for at holde fast i alene tid, vante rutiner m.m.
I stedet for viklede vi vores liv ind i hinanden alt imens det føltes som det eneste rigtige, og pludselig sagde det BANG.

“AV! RØV! LORT! IK’ IGEN! HVORFOR SKER DET HER??!!”

Jeg har været frustreret, jeg har været ked – jeg har forsøgt på aller bedste vis at kommunikere – samt finde en løsning, men det kommer jeg ingen vegne med. 

For nogle mennesker, er det nemmeste at ignorere følelsen, og så bare lukke ned. Tilbage til det de kender….
Jeg ville ønske sommetider, at jeg havde den slukke-knap, men den findes ik’ i mig – ik’ når det kommer til følelser.

Folk er ikke dårlige mennesker, fordi de kender sig selv dårligt. Men det er virkelig hårdt at stå model til – især når man som mig nu, har været uheldig af flere omgange.

Jeg giver meget af mig selv i et forhold, jeg er FULD af kærlighed – og man mærker mig Så tydeligt. Nogle mennesker vil mene at man skal holde lidt igen fra start, så såres man også mindre hvis noget skulle gå galt. Men hvis jeg ikke kan være mig, 100% – så skal jeg slet ikke ind i noget. Jeg kan og vil ikke ligge låg på.

What you see – is what you get! Og sådan er det virkelig med mig..

Jeg må op på hesten igen, for der er ingen tvivl om overhovedet, at jeg har masser kærlighed at give af – og at det er meningen at den skal rettes mod en eller anden særlig… Nok bare ikke lige nu…

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Mary

  Jeg glæder mig simpelthen til den dag hvor den rette kærlighed kommer!!! Det fortjener du virkelig! Kender godt det med at give så meget af sig selv og så bang ud af den blå luft er de alligevel ikke klar. Det gør så ondt.
  Men en dag søde smukke Rikke så er den rette der og han bliver der! Det er ihvertfald mit lille håb om kærligheden 🙏🏻❤️

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Tusind tak søde Mary. Og ja, det gør sgu ondt. Der er intet værre end når tingene kommer bag på en, på den måde.. Ikke når man virkelig holder af <3 Tak for dig!!

 2. Nette

  Føler med dig og tænker på dig – for det var meget tydeligt, at du var glad for det der foregik i jeres liv – Kram til dig Rikke <3 Livet giver knubs indimellem, men jeg er sikker på, at man kommer stærkere ud på den anden side og at det er med til at gøre os til den vi er.
  .

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Tusind tak søde Nette <3 Og ja - jeg var glad. Men lykken braste hurtigt... Og jeg ved godt at livet slår igen til tider - men nu må det sgu gerne snart stoppe... Men ja, jeg bliver mere og ere hårdhudet. Ville dog ønske, at det ikke var sådan... Tak for din kommentar <3

 3. Brian Nielsen Brumvig

  Super godt indslag.
  Mange af os kender det sikkert og den tomme følelse, som kommer bagefter….
  Godt nok er jeg hankøn, men kan også rammes på disse følelser og desværre prøvet det for mange gange.
  Det er ikke sjovt, når man, som mand, bagefter opdager hvad der er sket og hvor blind man kan være.
  Jeg har dog lært at bruge det positivt, for at passe bedre på mine følelser.

  Tak for opslaget/blokken her, den rammer nok flere, end du regner med.

  B

 4. Charlotte Falmer

  Åh kære Rikke… Ja, jeg er jo også så sikker på, at din Prince Charming venter et sted…. Det som jeg – i min naivitet – troede var enkelt, viser sig jo, at være hårdt arbejde, hvor man gang på gang skal turde sætte sine følelser i spil, for at finde ud af, om det er det rigtige. En dag kommer der forhåbentlig en sød fyr, der ber dig om at stole på, at han er der❤️❤️❤️ For det er han❤️

 5. Du er bare dig og det fantastisk ,der er en derude til os alle skønne RIKKE ❤️

  Og en dag hvor du mindst venter det så er han der manden på den hvide hest 😘

  Mette Marie

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg