Om M! Det kan også gå for hurtigt..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg giver mig alt for meget hen, når det kommer til mænd. Og det rimer endda – hvis du læser det højt! Nå. Men Jer der kender mig, Jer der følger mig, I ved godt at jeg er mega engageret i alt jeg gør! I mit arbejde, i mit barn – i projekter generelt – men jeg kan fortælle jer, at jeg også er det, når det kommer sig til mænd.

Nu lyder det som om at der er flere – det er der ikke. Jeg refererer til min historik.

Men jeg pippede jo om, at jeg skulle på date med den her skønne fyr, M, som jeg mødte derude i den virkelige verden. Jeg kan lige så godt sige det som det er – der gik raket-fart i den! Før vi vidste af det, havde vi vendt alle emner (ikke på det ene møde – vi har i øvrigt set hinanden nogle gange) – men via telefonsamtaler som varede i timevis og på daglig basis.
Vi blev ret hurtige opslugt af hinanden og vi havde en vild kemi!

Jeg har tidligere skrevet et indlæg, omkring at kærlighed og karriere ikke går hånd i hånd hos mig. Det kan det naturligvis godt, men da jeg skrev det indlæg, mente jeg ikke at jeg kunne rumme begge dele. Dels ud fra at have oplevet en der ikke gav plads til det – men faktisk også ud fra, at jeg godt selv kan have svært ved at styre det.

Som nævnt længere oppe – så engagerer jeg mig utrolig meget, hvilket jeg også gjorde i den her fyr. Når jeg gør det – så smider jeg ligesom alt hvad jeg har i hænderne, for det nye og spændende som jeg står overfor. Og det er lidt noget møg, ikke at få al det man lige havde gang i, til at følge med. Det er virkelig noget, som jeg skal blive bedre til! Noget som jeg gerne Vil blive bedre til – sådan at der er en balance i tingene. For jeg dunker mig selv oven i hovedet, når ikke jeg formår at tilgodese det hele.

Men er det mon okay, at det er sådan i starten? At man flyver højt og lige tilsidesætter alt andet lidt? (Ikke alt, bogstavlig talt) Det tænker min indre romantiker jo egentlig lidt, at det er.. Det er bare ikke ok, når ikke man så kan styre nedad derfra, på en god måde.

I mit gamle indlæg: Har du en person? – beskriver jeg hvad det betyder for mig, det her med at have en! Og det betyder meget…

Anyways – det har givet bagslag.
Han har en masse ting, som han skal have styr på fra tidligere – som gør at han slet ikke kan rumme den her kemiske eksplosion. Det betyder at vi skal sætte fra 6. Gear (og ja – den her bil har 6 gear) ned i første, og så liiige lidt i bakgear. Det synes jeg dælme er svært….

Jeg har brug for at mærke. Det behøver ikke at være hele tiden, dagen lang – men jeg har brug for at mærke lige nok til, at jeg bare kan hvile i det. Giver det mening for andre end mig? 
En lille sms – en lille tanke. Egentlig behøver det ikke være så meget.

Vores start blev jo som den gjorde, fordi at det var det som faldt os naturligt ind! At sætte farten ned, så meget, bliver lidt påtvunget og unaturligt på en måde. Det er bestemt fornuftigt – men satme svært, når ikke jeg lige kan mærke hvor vi er!

Jeg aner ikke om vi kan det. Om vi skal det.
Faktisk lige nu, har forvirringen i mig selv, nok også ødelagt det for mig selv – fordi at jeg hælder mine tanker og følelser ud, i stedet for lige at stoppe op.

Men, jeg kan fortælle at i den første halvanden uge, der fløj vi i skyerne. Og det er sgu rart at have prøvet det igen.. En der prioterede mig, en der omfavnede mig, en der bare var sød og god. For så ved jeg, at det findes derude…

Vi får se hvad tiden bringer……

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Svea❤️

  Havde bare lige skrevet en masse,skulle tilsat sende,trykkede forkert.Damn.kommer igen imorgen,alt for træt.knusser til dig&mændene i dit liv.❤️😘😍🤠

 2. Mette Andersen

  Søde søde Rikke ❤️
  Ved du hvad jeg kan 110% forstå dig , jeg har det som dig med hensyn til min kollektion dog ikke til en mand men følelsen er SKU det samme , bare ikke det at kramme osv , her tager følelserne bare over , intet af det vi to døjer med er på nogle måde rart, du søger kærligheden og jeg søger dem der er oprigtige hvad ang tøj produktion , at blive opslugt i noget der virkelig gør en glad kan være farligt , men måske er det meget godt det lige går i bak gear og i hver især tænker lidt over det at stå i det nye og spændende , tror mig alt skal nok gå min søde Rikke ❤️
  De kærligste hilsner
  Mette
  MyDreams.dk /dreamsbymof.f.dk

 3. Anja

  Jeg håber virkelig du finder kærligheden – hvis ikke nu så senere
  Kender alt for godt det at give sig 110% til et eller andet – job, projekt eller lignende og komme til at glemme alt andet. Tror man med tiden blir bedre til at huske “hverdagen” også – det oplevet jeg i hvertfald

 4. Mary

  Åh hvor kan man bare relatere søde Rikke ❤️
  Kender det alt for godt at man investere sine følelser og sit hjerte fuldt ud, det kan satme gøre ondt men mon ikke det gavner os en dag
  Kæmpe krammer herfra 🌸håber kærligheden kommer en dag 100%

 5. Anony

  I am new here and started reading you blogs. One thing I didn’t understand while looking at you career you are blogger, vlogger, ceo and singer also performed on big platforms and been on TV. To me seems like pretty much of a celebrity type status where one can make good career and fortune out of it. On the other hand side of the story while reading your blogs it highlights your struggles, hardships, sadness and all the bad things one can imagine in life. So two conflicting lifestyles arises a question in my mind “are these blogs some kind of fictional stories?

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Hello!
   Thanks for your comment. A comment that I dont really understand. I feel Like, What you are saying are, if I am a blogger – singer and so on, I can’t have a normal life, normal feelings?
   I Think that, Thats an misunderstanding. My blogs is my everyday life. And I Can also feel sad, angry – have struggles – as much as having good experiences. 😊 so No, This is not fiction. 🙏🏻 Regards Rikke

   1. Anony

    Ofcourse, not only you but everyone have normal life but all I was talking about your tough life. Reading your blogs gave me an impressions that you have been through lot of things and at the same time you are managing all of those things( Just to name few ( motherhood, kids, career meningitis diagnosis (F) ). So, it felt unreal to me ( not in a negative sense ).

    1. Rikke Ganer-Tolsøe

     Ahh okay. Well, it has been very Real for me. I’m just very honest – This is why This whole Universe for women is Called “women without filter”. We say it as it is. And I do too. I defently take it as a compliment, Thank you for commenting 🙏🏻❤️ / Regards Rikke

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg