Karriere og kærlighed går ikke hånd i hånd hos mig

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Min oplevelse er faktisk, at hver gang jeg har sluppet kærlighed – har jeg rykket mig rent professionelt. Jeg var aldrig nået hertil idag – hvis ikke jeg havde sluppet de kærlighedsforhold som jeg har haft.

Det er måske sørgeligt – men det er et faktum. Det har ikke lykkedes mig endnu, at forene de to ting. At finde en partner – som dels kunne rumme “hele mig” – men hvad vigtigere er, så har jeg ikke været i et forhold hvor jeg kunne vokse.

Skylden ligger ikke på de partnere jeg har fundet igennem tiden, udelukkende. Tværtimod.

Jeg har nemlig en tendens til at give alt af mig selv, og ligge al min energi og mine kræfter i sådan en kærlighed – når den sådan kommer forbi mig og endelig rammer. Så tilsidesætter jeg stort set alt andet – og det er dumt!

Det er dumt for én som mig – som har gang i så mange gode ting.  For det er ikke kun mine projekter som jeg tilsidesætter – det er mig selv.

Jeg er mit brand! Jeg er Kvinderudenfilter.dk – jeg er Rikke musik – jeg er de ting! Så jeg vinker farvel til en del af mig selv hver gang.

Så for mig – der er det ikke den her med om jeg både kan være karriere kvinde og mor på samme tid, som nager mig. For dét kan jeg!
Jeg skal passe på hvordan jeg formulerer mig nu, men i og med at min søns far og jeg deler 7/7 – så giver det noget plads til at være karrierekvinde den ene uge, og mor den anden. 

Men jeg kan ikke finde ud af at køre karriere sammen med kærlighed.
Det kommer. Forhåbentlig.

Det er min svaghed, som det er lige nu. Derfor passer jeg på, med hvem jeg lukker ind….
Vi har vel alle sammen noget, som vi arbejder med – det her arbejder jeg på!

Giver det mening?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg