Mine bedsteforældre og jeg.

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Mine bedste forældre og jeg #DEL 1
Der hersker ingen tvivl om jeg er VILD med min mormor ,min elskede mormor er bare noget af det dejligste.Så vidt muligt besøger jeg hende en gang om ugen ,nogle gange hygger vi bare og sludre om syning og gamle dage og andre dage gør vi rent.

For snart 3 år siden mistede vi min højt elskede morfar , han var min store klippe , min bedste ven og så var han bare verdens bedste morfar, vi var så tætte ham og jeg ,her hersker der bestemt heller ingen tvivl om at jeg også var ,mega meget VILD med ham.

Min mormor kunne godt spørge mig da jeg var lille, Mette når du en dag bliver stor så skal du også giftes ik ..? Jo mormor det skal jeg -jeg skal giftes med morfar , så sagde hun Mette det kan du ikke, morfar er gift med mormor , men mormor vi kan jo sagens dele .

Min morfar var noget af det rareste sødeste og mest elskværdige menneske , hold kæft jeg savner ham , siden vi mistede ham har jeg arbejdet så meget med mig selv på alle fronter.

Nu vil jeg tage jer med en tur tilbage til min barndom som kommer i flere dele .

Jeg husker min morfar skulle hente mig på fritidshjemmet ,som det så flot hed dengang.
Min morfar havde ikke kørt længe ,da han pludselig sagde Mette Pigen ,morfar er så træt , kan vi ikke køre lidt indtil siden , jeg kiggede på ham og sagde jo det kan vi da godt , han kørte ud i nødsporet og så lagde han sine briller ,og sagde Mette pigen morfar tager lige en lur.

Der sad jeg og betragtede min morfar ,mens han trak torsk i land , jeg tog ikke mine øjne væk fra ham , gæt en gang hvor længe jeg bare sad og kiggede på ham ,mens han sov 1,5 time , jeg tænkte jeg bliver nok nødtil at vække ham ,så min mor & mormor ikke blev bekymret , jeg prikkede lidt til ham og der skete ikke det store , så ruskede jeg lidt i ham og sagde morfar nu har du sovet al for længe skal vi ikke snart køre , for der er jo langt fra Ballerup til Korsør sagde jeg.

Min morfar vågnede og sagde Mette pigen morfar skulle kun sove 10 min , men det havde han jo bare ikke sagt til mig , den fjollede morfar , min mormor og mor havde haft løbene kontakt de kunne ikke forstå ,hvor vi blev af men vi var altså ok .

Dengang fandtes der jo ikke mobil telefoner som der gør idag og det er jeg glad for der ikke gjorde , for hvor har jeg bare haft glæde af så mange andre ting .
JEG HAVDE MINE BEDSTE FORÆLDRE .

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine bedsteforældre ,vil du dele lidt med mig ..?

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Nette

  Hvor er du heldig, at du har haft dem længe og stadig har din mormor. Nyd det. Desværre døde min morfar allerede som 58 årig, da jeg var 12 år gammel. Han døde af kræft og dengang var man endnu ikke så dygtig til at helbrede som man er i dag. Min mormor døde 7 år senere af hjerneblødning. Hun var den bedste person i mit liv og jeg savner hende stadig hver eneste dag. Savnet er blevet nemmere at leve med, men hold op, hvor er der mange ting, jeg ville ønske hun havde oplevet. Især det at blive oldemor. Men det nåede hun så ikke. Til gengæld nåede min egen oldemor at blive tipolde – det var stort. Hun døde dog 10 måneder efter og nåede ikke at se tipoldebørn vokse op.

 2. Kære Søde Nette ❤️
  Det er jeg så ked af at høre , ja jeg har og var bestemt heldig at have dem så længe , min mormor er også noget af det bedste ved siden af min mor , jeg er meget tæt med min mormor og var det også med min morfar , min morfar døde af kræft i 2016 , det rev mig total på røven i 2017.

  Min morfar var min bedste ven han var alt for mig også en far ,jeg voksede op hos mine bedste forældre , min mor var alene med mig til. min ny far (stedfar ) kom ind i billedet da jeg var 6 år gammel , så alle de år fik jeg de stærkeste føelser for mine bedsteforældre.

  Glæder mig til at fortælle mere om dem for de betyder alt , nu har jeg kun min mormor tilbage og jeg vil gøre ALT det jeg kan for hende❤️

  Havde du et godt forhold til din farmor & farfar ..?

  Det må ha været den vildeste oplevelse for dig at din oldemor blev tip , jeg fik Sille 3 år efter min oldemor døde , havde også håbet på det dengang , min oldemor var også meget tæt på mig❤️

  Hun døde da jeg var 21 år så hende havde jeg også længe 😊🙏🏻❤️

  Nette det du har været igennem er også meget trist og synd for dig og din søn ,men du ved også at du kommer videre og der er dejlige minder du kan tage og kramme indtil dig , men mens alt står på er det bare noget lort og jeg har selv været utrolig meget igennem ❤️

  Bare lov mig at passe på jer selv og få det bedste ud af livet ,så skal alt nok gå , hverdag kan ikke være et kæmpe smil , og det ved jeg du ved ❤️

  Håber vi ses en dag så skal du have et kæmpe kram

  De bedste hilsner
  Mette

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg