Michella Marie Neckelmann

Michella Marie Neckelmann

Send en email til Michella

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til mig, kan du sende mig en email her.

Sandheder og tanker fra mit lille univers, om store og små ting –Sjove og mindre sjove ting der sker i livet, som mor til Cornelius på 2 år // bonus mor til Freja 11 og Tobias – forlovet med min bedste ven og manden i mit liv Jan.

Jeg er 36 somre og bor i rækkehus i søborg, jeg arbejder dagligt på et STU på center for specialvoksen undervisning. Jeg elsker naturen,design, mit hjem  og oplevelser med familien og veninderne. Jeg taler nogen gange før jeg tænker .. Men med årene er jeg blevet bedre til at tænke bare lidt før jeg åbner munden, men kun lidt …

Jeg elsker at bage og lave mad med ungerne i køkkenet, jep! Jeg får indre stress til tider MEN men men, jeg Er blevet bedre til at klare al rodet imens det står på fordi jeg kan se hvor meget de elsker at tage del i de ting der sker i køkkenet.

Michella

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Michella's indlæg

instagram
#Nem aftensmad #morlivet #sundevaner #familie #food #salat #pitabrød
#nemligcom #tak for levering #når der er sygdom i huset #hjemmelevering for 19kr 👌🏻💪🏻 #mad #food #familie #morlivet #nemlig
#økologisk #Elsker der er fjer på æggene #så jeg solgt #lever det vilde liv #haha #ville elsker at have høns #æg #anglemark
Reklame #skræddersyet 6 ugers forløb kost / motion hos @danishathletes  de er 4 nybagte personligtræner, med diverse uddannelser bag os, lige fra idræt på universitet til fitness kostvejleder, de er 3 piger og en dreng og de tager udgangspunkt i dine/ mine personlige mål og unikke drømme #jeg ønsker tabe mig 15 kg ( ik på 6 uger men kick start den process og få friske øjen på mit vægttab) og hjemme træner ( trx / Hjemme cardio / løb- power walk ;) de har sat kost plan og motions muligheder for mig de næste 6 uger men også så det er en livstil jeg kan leve med som mor, kæreste, familie og veninde / arb osv osv :) jeg starter imorgen jep på en fredag - BARE FORDI JEG KAN 💪🏻 #du kan få 20 % på din kost / trænings plan med koden : Michella20
#boligsøgende #købbolig #ejer #ørestaden #superlækker #københavn ##. https://www.lokalbolig.dk/bolig/ejerlejlighed/koebenhavn-s/2300/edvard-thomsens-vej-11-6-th/10-x0000347/102298?lb-property-details=no-details
Luk Menuen