Michella Marie Neckelmann

Michella Marie Neckelmann

Send en email til Michella

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til mig, kan du sende mig en email her.

Sandheder og tanker fra mit lille univers, om store og små ting –Sjove og mindre sjove ting der sker i livet, som mor til Cornelius på 2 år // bonus mor til Freja 11 og Tobias – forlovet med min bedste ven og manden i mit liv Jan.

Jeg er 36 somre og bor i rækkehus i søborg, jeg arbejder dagligt på et STU på center for specialvoksen undervisning. Jeg elsker naturen,design, mit hjem  og oplevelser med familien og veninderne. Jeg taler nogen gange før jeg tænker .. Men med årene er jeg blevet bedre til at tænke bare lidt før jeg åbner munden, men kun lidt …

Jeg elsker at bage og lave mad med ungerne i køkkenet, jep! Jeg får indre stress til tider MEN men men, jeg Er blevet bedre til at klare al rodet imens det står på fordi jeg kan se hvor meget de elsker at tage del i de ting der sker i køkkenet.

Michella

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Michella's indlæg

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157
Luk Menuen