Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Idag har denne skønhed været min datter i 10 år 🥰🇩🇰🎂 Hun fik den tlf hun havde ønsket sig og blev så glad at hun begyndte at græde. Hvor hun dog ligner sin mor 😄 Stort tillykke med din første runde fødselsdag min ynglings pige ❤️ Stop aldrig med at være den du er! #birthdaygirl #mygirl #happybirthday #10yearsold #fødselsdag #10årgammel #minpige #hunblevbaresåglad #kvinderudenfilter #bloggermor #livetsommor #iphone6 #gave #present #stoltafatværedinmor #stoptiden #mitsmukkebarn #mybeautifulgirl #monday #love #family #camping #vanlife
Min første rigtig store kærlighed fylder 10 år denne måned og derfor fejrer vi hende idag ❤️ Hende her vil for altid ha en helt særlig plads i mit hjerte. Det samme har hendes bror. Min kærlighed til dem er lige stor, men slet ikke ens. Det er første gang vi ha så mange gæster her og jeg har været SÅ nervøs. Heldigvis har de verdens bedste far som trådte til da jeg var ved at miste hovedet. Nu er der ro på og jeg kan begynde at glæde mig. #birthdaygirl #mygirl #myfirsttruelove #happybirthdaybaby #loveyou #celebrate #family #fun #saturdayvibes #summer #camping #vanlifedreams #freespirit #wine #and #barbequen #danishgirl #kvinderudenfilter #blogger #morlivet #vino #grillaften #taknemmelighed
Nothing can dim the light that shines within 💛 #freespirit #goawaystress #summer #sunshine #tryingtostaypositiveeveryday #grateful #lovedresses #happy #stressmanagement #barefeet #inthegrass #nature #danishgirl #blogger #kvinderudenfilter #doeverythingwithlove #moonchild #thesimplelifemakesmehappy #moneycantbuyhappiness #friday #weekend #fridaymood
💛🦄🌻🏕️☀️⭐🌈 #freespirit #dontneedanyonetocompleteme #buthugswouldbenice #vanlifedreams #i #will #allways #be #a #dreamer #doyourownthing #moonchild #doeverythingwithlove #qouteoftheday #qoute #jironword #kvinderudenfilter #danishgirl #stayhumble #alwaysbekind #bloggermom
De her to kom hjem fra Kreta igår 😍 Spørg lige om de har været savnet. Vi hyggede os så meget igår og i nat sov vi alle 3 i min seng🙈 #homefromvacation #missedthemsomuch #kreta #greece #summer #sommer #sunshine #solskin #denmark #family #bloggermom #livetsommor #smilduerpå #happy #grateful #kvinderudenfilter #doeverythingwithlove #freespirit #camping #vanlifedreams #tattoomom #samsovning
Luk Menuen