Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Nåå men øhm.. sjov episode i weekenden.. Er på arbejde og en kollega står og lurer min Facebook profil. Så siger han "du har da taget på, har du ikke? Altså du var pæn engang mener jeg!?!?" 🧐 Han kendte ikke til min situation omkring bulimien og jeg fortæller ham at jeg har været meget syg og at jeg har taget på og er "rask" idag. OG at jeg synes jeg er perfekt som jeg ser ud nu. Sund og rask! "Ja ja, men jeg mener heller ikke du er fed eller noget, men du ku godt være mindre!!!?" Jeg blev simpelthen så ked af det... Hold kæft hvor er jeg træt af mænd der skal få én til at få det elendigt med sig selv når man hver dag kæmper for at opretholde den her positive indstilling til sig selv..#treatpeoplewithkindess #youdontknowtheirstory #bekind #respectmycurves #surtopstød #ilovemycurves #curvywoman #curvyblogger #kvinderudenfilter #irriterendetype #tuesdaymood #bulimiarecovery #bulimi #spiseforstyrrelse #kvindermedformer #idiot #dererikkenogetgaltmedminkrop #noglemændaltså #stopdigselv #jegerstoltafmigselv #danishgirl #skandinavian #denmark
Første skoledag = min hverdag er tilbage igen. Det betyder at jeg ikke behøver høre på mine børns brok og skænderier hele dagen lang. Nu er vi tilbage til fra kl.16-20. De er os tilbage i deres egen seng og jeg skal da lige love for jeg har sovet godt i nat. Jeg er nu mor til et barn i 1. Klasse og i 4. Klasse. Hvor vildt er det lige!! I får det her billede i stedet for det klassiske af to glade børn med nye skoletasker. De havde dårligt tid til at kysse mig farvel i morges. Tænker det er et godt tegn.. 😅🤷🏼‍♀️ #firstdayofschool #førsteskoledag #summer #sommer #denmark #theydidnthavetimeforapicture #livetsommor #mommylife #gladebørn #happykids #kvinderudenfilter #sundmorgenmad #såstarterdetheleforfra #farvelsommerferie #camping #vanlifedreams #freespirits #doeverythingwithlove #icecoffee #iskaffe #healthy #breakfast #backtoschool
Jeg er fuld af kærlighed. Den her sommer har ganske enkelt været den bedste. Der er jagtet regnbuer, været på stranden, spist uendeligt med is, grillet, faldet i søvn til lyden af regn op til flere gange, sovet alle 3 i min seng hele sommeren, været i biografen, spist på restauranter, fået en killing, fået kage til morgenmad, hoppet i vandpytter og igår afsluttede vi ferien med et besøg på Stacy's Diner. På vejen hjem kom vi forbi en sø og børnene tog en spontan badetur på 1 1/2 time i deres tøj. Det var simpelthen det hyggeligste vi har gjort hele sommeren. Og som i kan se på et af billederne, så er Silja en lille komiker 😅 Jeg ved virkelig ikke noget bedre selskab end de her to ❤️👩‍👧‍👦#summervibes #instalove #freespirits #mytwofavouritepeople #purelove #motherhood #lifeasamom #livetsommor #mor #summervacation #memories #chasingrainbows #lakefun #wentothemovies #bbq #stacysdiner #køgemarina #icecream #sommer #nyeminder #elskeratværederesmor #familie #explorelife #gratisglæderinaturen #nature #tattoos #happiness
Jeg vil altså bare lige sige at den her Instagram verden egentlig er et fantastisk sted. Jeg har simpelthen mødt så mange fantastiske mennesker herinde. Fra hele verden. Har man en dårlig dag, kan man være sikker på en fremmed sidder klar og kan give en et smil på læben. Her snakker jeg især kvinder. Synes simpelthen vi kvinder er blevet så gode til at støtte og løfte hinanden og det er fandme så vigtigt! ☀️💛👯‍♀️🌻Andre gange kan der ligge en rigtig sød besked fra én helt ovre på den anden side af kloden hvor vedkommende bare vil fortælle hvor fantastisk vedkommende synes man er og at man er god nok som man er. Jeg er vild med det! TAK for jer! #instalove #womeninspiringwomen #thankful #grateful #taknemmelig #kvinderudenfilter #kvinderderløfterhinanden #doeverythingwithlove #freespirit #explorelife #instaexplore #makenewfriends #friendshipacrossborders #supporteachother #lovemyfollowers #skandinavian #danishgirl #denmark #summer #tattoomom
Årets bikini billede.. 👙☀️ Jeg er ikke et strand menneske - jeg hader sand.. og mennesker.. 😅 og at svede.. men vil gerne være brun.. Så må man ofre sig. Og så kan man købe iskaffe lige ved siden af, så går det lige ☀️🥤#summervibes #summer #bikinimom #curvywoman #tattoomom #tattoos #sunshine #feelingit #icecoffee #thebeach #mommytime #vacationwithoutkids #morkrop #ervildmedden #kvinderudenfilter #kvindermedkurver #iskaffe #sommerferie #danishgirl #skandinavian #bulimiarecovery #ratherbecurveythanskinny
Luk Menuen