Nanna Madsen

mit skøre liv

Nanna Madsen

mit skøre liv

Send Nanna en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Nanna, kan du sende hende en email her.

Mit navn er Nanna og jeg er 33 år. Jeg er alenemor til 2 børn med rigtig meget fart over feltet, ligesom at jeg selv har fart på livet. En datter på snart 9 og en søn på 6 år som skal starte i skole til sommer. Dem vil i kunne læse en del om her på bloggen.

Jeg er mor og menneske med diagnoserne ADHD, angst, OCD og bulimi. Og det vil i også kunne læse om på min blog. 

Jeg vil også skrive om almindelige hverdagsting, alle mine oplevelser, humor, mad, fitness og alt det andet man nu skriver om på en blog. Sarkasme kan forekomme. 

Jeg glæder mig til at dele mine tanker med jer!

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Kærligst Nanna

Nanna's indlæg

instagram
Bare lige hvis ingen havde fortalt dig det længe.... 🖤
#sundaymood #instadaily #facts #frommetoyou #youareamazing #doeverythingwithlove #sunday #weekendvibes #bekindrewind #selflove #begoodtoyourself #and #others #danishgirl #blogger #kvinderudenfilter #dailyreminder #thelittlethings #goodmorningworld
Er du en drømmer? Dét er jeg. Jeg har altid drømt. Om alt muligt. Steder jeg gerne vil opleve. Ting jeg gerne vil eje. Eller prøve. Mennesker jeg gerne vil møde. Evner jeg ønsker jeg havde. Vil fx. helt vildt gerne være med i en tegnefilm, men det bliver nok aldrig realiseret 😅  Jeg drømmer også tit om et andet liv et andet sted i verden. Igår fandt jeg ud af at en gammel ven flytter til Bali denne uge. Dét gad jeg fandme godt. Jeg ved jeg havde gjort det hvis jeg ikke var mor. Vores camping eventyr var lidt en erstatning for det og er evigt taknemmelig for at børnene gad det. Nogle gange drømmer jeg os om et liv uden diagnoser, men ærligt, så ville jeg sgu komme til at kede mig. En af mine bedste veninder skal giftes til sommer. Det får mig til at drømme om mit eget bryllup. Som nok bare kun indebærer mig selv og alle mine fantastiske veninder, venner og familie. For giftes med en mand bliver jeg aldrig. Men vil gerne holde festen og ha brudekjole på. Det ik sikkert noget af det sker, men det vigtigt at give sig selv lov til at drømme! 💛
#thursdaythoughts #dreams #freespirit #neverstopdreaming #bigdreams #littledreams #chaseyourdreams #moonchild #doeverythingwithlove #alwaysbekind #kvinderudenfilter #denmark #skandinavian #blogger #wintersun #womanpower #stayfocused #adhd
Okay.. så jeg var hjemme hos min kære far forleden. Han stikker mig pludselig sin tlf og viser mig billedet hvor jeg ser knap så glad ud. Billedet er vel en 8-10 år gammelt. Når jeg kigger på mig selv, på dét billede - så føler jeg al den smerte jeg bar rundt på dengang. Jeg var så ulykkelig og hadede at være til. Dengang forstod jeg overhovedet ikke hvad meningen med livet var. Dét gør jeg heldigvis i dag. Jeg har stadig dårlige dage. Jeg har stadig angst. Jeg har min adhd som udfordrer mit liv. Ja min bulimi lever stadig i mig, bare ikke på samme måde som før hen. Og ja, jeg er stadig bange for mange ting og har OCD. Men jeg har lært at håndtere at det sådan her mit liv er. Sådan jeg er. Jeg græd da jeg kom hjem fra min far. Tanken om at ha været så ulykkelig i så mange år, gjorde mig så ked af det. Jeg er stolt af mig selv - at jeg er nået her til hvor jeg er i dag. At ha hevet mig selv op af det sorte hul jeg levede i dengang. Der skal jeg aldrig mere ned. 🖤 Jeg kan meget bedre lide hende til højre.
#danishwoman #denmark #happinessisachoice #stayhumble #alwaysbekind #begrateful #doeverythingwithlove #onceuponatime #nomore #unhappy #brydtabuet #minkampmod #depression #anxiety #adhd #adhdmor #ocd #bulimi #beproud #and #takecareofyourself #youonlyliveonce #blogger #kvinderudenfilter #elskdigselv #bulimiarecovery #eatingdisorderrecovery #mentalhealth
Lørdag 🖤 
#saturdayvibes #breakfastinbed #sunshine #feelinggrateful #metime #enjoythelittlethings #morningcoffee #morgenmadpåsengen #lørdag #nyderlidtalenetid #kvinderudenfilter #blogger #danishwoman #decor #interior #collecthappymoments #magicplace #myplace
Som nogen ved, fyldte jeg 35 år igår. Jeg har haft svært ved at skulle ramme 35 for jeg føler overhovedet ikke jeg er "så gammel" eller at jeg ligner en i den alder. Jeg kan godt huske da jeg var 20 år og man så andre kvinder i den alder og man havde overhovedet ikke lyst til at blive "så gammel". Men ved i hvad - jeg har fandme aldrig haft det bedre eller følt mig smukkere end jeg gør nu. Også uden filter på billederne 😝 #birthdaygirl #happybirthday #happynewyear #35years #notsobad #jeggørdetsgumegetgodt #tillykketilmig #blogger #kvinderudenfilter #danishgirl #doeverythingwithlove #freespirit #happinessisachoice #stillfeelingit #selflove #elskdigselv #mommylife #elskerelskerelsker #
Luk Menuen