Drømmene stjæler min energi. Er det overhovedet muligt?

Rikke Ganer-Tolsøe skriver om at hendes drømme er så livagtige, at det føles som om at de stjæler hendes energi om natten
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg drømmer utrolig meget for tiden, og det er den slags drømme som jeg føler er forstyrrende. Som er livagtige, og tit ubehagelige. Det er drømme som jeg vågner af. Drømme som jeg så kan falde ind i igen, efter at være blevet ‘vækket’. Men det kan faktisk godt være svært at falde hen igen..

I nat drømte jeg igen noget ubehageligt. Og selvom at jeg følte at det varede hele natten (Jeg vågnede ca. 05:00 pga. drømmen) så ved jeg godt, at det nok bare var én af mange drømme denne nat. Og det er også, som det nu engang er med drømme – svært at huske alle detaljer – og derved gøre historien lang og fyldestgørende. Men jeg vil forsøge at sætte nogle ord på min drøm..

Drømmen.... Eller mareridtet..

Det er mørkt. Og jeg er ved at følge min ene lillesøster ind i en skov. Ikke langt ind i skoven – men lige bagom de første træer som ligesom markerer skoven. Det er jeg fordi at hun skal mødes med en ny fyr, som hun er begyndt at ses/snakke med.

Sagen er den, at i drømmen har hun været sammen med en kæreste siden hendes tidlige ungdom, og de har så været sammen i mange år. Ham er hun gået fra og det tager han ikke så pænt. Så jeg følger hende hen til den her nye fyr på træerne.. Vi krammer farvel og hun siger, at jeg ikke skal vende om. Lige i det samme, ser vi hendes x komme gående ude på stien – uden for træerne.

Jeg skynder mig ud til ham, ligger armen om ham imens vi går og snakker… Han har det ikke nemt, og min mission er at holde hans blik væk fra skoven, hvor min søster jo er med den nye fyr, og føre ham videre på hans vej, væk derfra.

Jeg hører lidt lyde inde fra skoven af, og jeg kan mærke at jeg bliver bekymret. Jeg går og spejder lidt tilbage, men uden at virke for åbenlys overfor hendes x, som jeg jo går side om side med. Men snart kommer lyden tættere, og den er ikke behagelig. Der er tumult – Og så hører jeg ordet tydeligt, STOP – det er min søsters stemme og hun er ikke okay!

Jeg tænker Fuck det – og begynder at løbe mod skoven – og ud kommer de kørende, på et eller andet. Jeg kan ikke tydeligt visualisere nu her hvad det er, men det gik stærkt, og min søster blev holdt fast og græd.

Jeg husker at jeg løber og og løber – hurtigere end nogensinde før, efter det her køretøj. Jeg tror at ham x’en er i hælene på mig. De stopper op foran en skole af en slags og går ind – der er lys derinde.Jeg løber så stærkt, og har svært ved at få vejret. Min puls banker derud af og jeg er i tvivl om jeg klarer det – med adrenalinen kører på højtryk. Jeg når endelig frem til døren, og her står de – ikke langt fra indgangen. Min søster er forslået, hendes tøj revet itu. Og han står og griner af hende, og tisser på hende. han står simpelthen og tisser på hende, og nedgører hende. Jeg kan mærke alle følelserne, hvor vred jeg bliver og samtidig min bevidsthed om hvor jeg befinder mig, på en skole og hvor nogen måske ser med.

Så jeg må ikke handle overilet. 

Læs også: Søvn – en by i Rusland?

 

Og her sker der noget underligt..

Jeg har åbenbart en plastik flaske i hånden, og den slår jeg ham med. Ikke særlig hårdt eller noget – og så løber jeg hen til min søster og omfavner hende imens hun græder. Jeg kan huske at jeg tænker over, at det ikke skal falde tilbage på at det er mig som har overfaldet – og at jeg ikke måtte falde ned på hans niveau, når vi nu skulle ringe efter politiet.

Men her spoler jeg tilbage. I min drøm kan jeg vælge anderledes og min vrede kan slet ikke stilles tilfreds med et lille slag med en flaske.

Så vi er tilbage til at jeg når døren – og ser ham stå og tisse på min søster, som er helt ødelagt. Jeg fortsætter i løb mod ham og smadrer en knythæve i hovede på ham. Og jeg standser ikke lige foreløbig. Han er røget ned, og han er stoppet med at grine… Og her vågner jeg…

Ubehagelig til mode, drænet.. træt. Jeg føler ikke at jeg har sovet. 

Jeg føler at jeg har været ude og løbe stærkere end nogensinde før, jeg føler at jeg har haft en top ubehagelig oplevelse, jeg føler ikke, at jeg har sovet..

Er der nogen der kender det og ved lidt om drømme? For jeg er lidt frustreret…

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Carina

    Da mine drømme tog overhånd og var livagtige var jeg gået hen og blevet gravid 😱

    1. Rikke Ganer-Tolsøe

      Så for søren! 😀 haha jeg er ret sikker på at jeg ikke er gravid.. Men hold da op 😀

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg