Søvn – en by i Rusland?

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det der med at tælle får virker da i hvert fald ikke.. 1 får, 2 får.. Er søvn virkelig en by i Rusland? Det har jeg engang hørt…..

Jeg prøvede endda at tage mig et glas vin inden jeg skulle i seng igår – imens jeg sad og lagde indlæg ind på Kvinderudenfilter. Det plejer at gøre mig lidt små træt … Vinen altså! 

Nu er det to dage i træk, at jeg vågner kl 04:00 og selvom jeg er mega træt – så kan jeg bare ikke sove! 
Det er til at få pip af…. 

Jeg kigger på telefonen for at se hvad klokken er. Jeg kan se at der er kommet nogle spørgsmål på vores Instagram (Kvinderudenfilter’s) – så jeg svarer dem lige. 

Jeg ligger og vender og drejer mig, alt imens tankerne kører rundt i hovedet på mig..
Når jeg nu det – og det – og måske jeg lige skulle få gjort det, og neej – min søn skal hjem til sin far fra imorgen, han glæder sig sådan da far har været ude og rejse i 14 dage. Det er dejligt.. 

Hvad med de der får.. Jeg har hørt at det virker at tælle får. 1 får, 2 får, 3 får – 100 får – okay det virkede ikke! 

Kigger på min søn – han ligger ved siden af og sover så sødt. Vi har den aftale – at han får lov at sove inde hos mig, sidste dag han er hos mig… 
Gad vide hvad der kommer ud af de spørgsmål på Instagram.. fik jeg nu svaret dem godt nok, så det var til at forstå? 
Jeg må lige ind og kigge igen… 

Nå, de får der.. det kan ikke være rigtigt.. 
101 får, 102 får, 103 får – og faktisk er det slet ikke nemt når man er oppe i så mange får, at tælle flydende og glidende.. jeg roder rundt i de får.. 200 får.. 

Tja .. jeg blev ikke mere søvnig af den grund – men jeg er imponeret over min evne til at multitaske! Tæller får til den store guldmedalje – alt imens jeg får vendt verdenssituationen – og tænker på de gøremål jeg har de næste par dage. Bilen der skal til mekaniker imorgen da den skal synes.. 

Okay – får, vi prøver igen.. 
Det er vigtigt du fokuserer på de får Rikke – kun tænk på fåååååret…..!
201 får, 203 får, 204 får – shit der mangler et får! Forfra; 201 får, 202 får, 203 får – 250 FÅR! Årh jeg gider ikke de lorte får, det virker ikke! 

Skulle jeg mon bare stå op? Kunne gå ind og skrive et indlæg om får – manglende søvn og Rusland.. 
Eller træne? 

251 får – ha!! Så kan de lære det de lorte får – sådan at lande på et ulige tal.. 
ja.. nemlig! 

Gad vide om bilen går igennem syn.. 
Eii, nu skriver jeg det indlæg – det er nu det hele er frisk i hukommelsen. 
Ei, det dur jo ik’ – kom nu Rikke du kan godt sove!! Du skal – din dag imorgen bliver så hård og du bliver den trætteste i verden! 
Hunden ligger og snorker .. jeg plejer godt at kunne ligge og døse mig selv hen, ved at lytte til det … men ik nu!

Årrrh det et også de skide får! Ulige tal mig i……. øj!
252 får, 253 får …. 300 lorte får og det hjalp ik en dyt!! 

Nogen der kender det? 

Hvis I har nogle fantastiske råd til hvordan jeg får min søvn igen – hører jeg dem meget gerne i kommentar feltet herunder!

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Ronja

    Hej Rikke Åhh hvor jeg kender det der, man vender og drejer sig som en anden grillkylling på på et spyd.. Og det er der jo ikke nogen der er fan af jeg lider selv af søvn problemer og har gjort det i mange år. Nogle af de ting der hjælper er og her kommer en lille liste 1 efter 22 skru ned for lyset på alle mobiler tablet pc’er eller andet teknisk apparater du bruger, lyset fra skærmen snyder din hjerne til at holde sig vågen i længere tid 2 ingen koffein Drik evt kamillete uden sukker hvis du har brug for noget varmt, der er noget beroligende i kamillete 3 gå en lille tur hvis du har uro i benene 4 skriv ned hvad du tænker på, på et stykke papir og gem det til sagen efter, du kan alligevel ikke gøre noget ved det nu. 5 et varmt bad 6 meditations musik,det virker virkelig godt for mig, Spotify har en masse gode play lister under den der hedder sleep 7 vejrtrækningsøvelser og den sidste er at tømme hovedet Man starter med at tænke på slap af i storetå én og de andre tæer så hele foden så det samme i den anden fod så læggene, lårene og sådan arbejder man sig op til hovedet.. Og som regel når man aldrig længere end maven så sover man næsten. Det er selvfølgelig vigtig at der er sort i rummet, ingen tlf skal lyse, så evt lig skærmen nedad så du ikke registrere hvis den blinker. hjernen registrerer det faktisk mens du sover hvis den ligger med skærmen opad og den begynder og lyse. Og du skal have lukkede øjne under hele afslapningsøvelsen. Håber du kan bruge noget af det Sov godt

  2. Anne Mette

    MÅNEN!! Prøv at tjekke om det sker når det er fuldmåne, dagene inden og efter. Her plejer det gerne at passe.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg