Min underlige kæreste – part 2

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Mit første indlæg om ‘Min underlige kæreste‘ var ret populært – og jeg har derfor brygget lidt i noget tid på en ´toer´. Og nu er det her endelig! Jeg håber at i kan lide denne omgang ‘Min underlige kæreste’ lige så meget!

Læs også: Min underlige kæreste

 1. Han Tæller skridt når han går – og han tæller bumber i vejen når han kører. Jeg skulle overraske ham og gav ham derfor bind for øjnene da vi skulle ud og køre. Men det kunne da have været det samme! Han sad helt stille og lyttede til om bilerne var på min venstre eller højre side, for at vide hvilken bane jeg var i. Han talte som sagt bumberne i vejen, for så vidste han hvor jeg var. Talte kryds og jeg ved ikke hvad. Er han mon som Liam Neeson fra filmen Taken, eller er han måske en anelse autist?

 2. Den ene dag – ja faktisk på hans fødselsdag, kommer han hjem herre glad – og præsenterer Franske kartofler (læs:Chips) og, vent på det….
  Brun sovs! Og han var helt exited! Der gik lidt tid før jeg fattede det – men ud med dippen (holiday) og ind med brun sovs simpelthen! What! Men jeg må gi’ ham – det smagte altså ok. Men i min verden slår det ik‘ holiday dip!

 3. Han har stort set altid åbne bukser herhjemme! Også når vi har gæster – han tænker slet ikke over det. Han går også gerne ud foran huset – i forhaven eller lign. bare i boxershorts. Og nårhja, senest præsterede han i sin brandert, at komme ned KUN iført boxers – til mig og mit tøseselskab her fra Kvinderudenfilter.dk fordi at han lige var kommet i tanke om noget. Blufærdig type? Øh nej.

 4. Han kan nærmest kun se sur ud, når han laver huslige pligter. Han ligner altid en som hader sit liv, selvom at han egentlig er ok med rengøring og den slags. Hvordan kan man se Så sur ud, uden at være det – plejer jeg at sige. Huslige pligter med et smil på læben – det er sjældent set fra Herren i huset!

 5. Jeg fortalte i sidste indlæg og ombæring af ‘Min underlige kæreste’, at han godt kan lide at lytte til underlige lyde når han skal falde til ro/sove. Trigger sounds kalder man det også. Forleden sad vi og så serie, og så er der en der skal have målt blodtrykket. Og åbenbart, er dét at denne her måler bliver sat om armen og pustet op – én af hans trigger sounds? What!!

 6. Nå ja, og så er jeg rigtig pige-pige i mit forhold stadig. Jeg kan ikke lide at prutte eller gå på toilettet osv. når han er der. Jeg har dog efter en god rum tid må man efterhånden sige, fået det ok med at bøvse. Pepsi max er det rene bøvsevand. Og ved i hvad manden gør? Han highfiver mig HVER evig eneste gang og siger tillykke!
  Han mener at vores bånd bliver stærkere med bøvser og prutter.
  Vor herre bevares!


Tja, det var vist det for nu. Men mon ikke at jeg fortsat vil opleve ‘underlige’ ting, som jeg kan dele med jer – Jeg tror det. 😉 
Synes du også at han er underlig? Du må godt sige det – han kan ta’ det!
Hehe, tak fordi du læste med!

Du kan kommentere længere nede.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mary

  Det er fandme da pisse sjov læsning 😂
  Kartoffel Chips og brun sovs er altså lækkert, alt andet er lidt underligt og ret så underholdende.

 2. Mia-Maria

  Ææælsker chips og brun sovs. Og jeg tæller også når jeg går 😂

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg