Nu sidder jeg her igen..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det er præcis et år siden jeg sad sådan her sidste gang..

Spændt, lykkelig – træt, tænkte ‘har jeg nu styr på det hele’, hvilket jeg også sidder og tænker nu..

Imorgen er det min søns fødselsdag. Oliver bliver 6 år! 
Og jeg glæder mig sådan! Jeg eeelsker når han har fødselsdag, det er noget at det bedste jeg ved!
For jeg kan godt huske hvordan jeg var som barn..
Man kunne jo nærmest ikke være i sig selv, når man vidste at ens fødselsdag var lige rundt om hjørnet.
Min skønne barne logik sagde mig, at jo tidligere jeg faldte i søvn, jo hurtigere blev det morgen – og så var det min fødselsdag!
Det lykkedes mig at give den ‘logik’ videre til min søn, som lagde sig til at sove lyn hurtigt her til aften. Jeg hørte ikke et kvæk, hvor normalt er han både tørstig og skal tisse og jeg ved ikke hvad – et par gange efter han er lagt. Men ikke idag…

Bordet er nu dækket, gaverne lagt om hans plads, balloner er pustet op og flag er placeret hist og her. Der er dækket op til 3, da Olivers far kommer og er med til at vække ham imorgen tidlig med morgensang og sidde med ved morgenbordet.

Olivers far og jeg har ikke været sammen siden Oliver var ganske lille – men vi har altid formået at samarbejde om tingene – og forblive gode venner. Det er vigtigt for Oliver, at vi kan enes – ligesom at det er vigtigt for alle andre børn, at deres forældre kan enes.

Der er ingen tvivl om, at Oliver elsker når vi begge to er der.. 
Men vi taler tit om, Oliver og jeg – at hans far og jeg besluttede at vi ville have det meget bedre som venner – at det ville vi hellere, end at være kærester. Og Oliver ved, at da vi valgte at få ham, var vi meget forelskede – så han kom af kærlighed..

Nede i børnehaven er Oliver blevet stillet over for nogle spørgsmål fra de andre børn. De kan ikke forstå, at når nu hans mor og far ikke er sammen – jamen så må de da også være uvenner?
For man er vel uvenner – hvis man bliver skilt?
Barnelogik endnu engang, så pure rent, ærlig og umiddelbar.

Oliver nævnte det igen her til aften.
Oliver: Mor – dig og far er jo ikke uvenner – I er gode venner, ik’? 
Mig: Jo skat, det er vi i hvert fald!
Oliver: Nede fra børnehaven kan de andre børn ikke forstå det, men jeg forstår det godt mor…

Vi har fået vores alt for dejlige søn, rigtig godt igennem vores brud.
Og snakken gled hurtigt hen på, at far jo har en sød kæreste – og at Oliver er heldig at have så mange søde voksne mennesker omkring sig. Han skal I øvrigt være storebror min søde dreng, til en lille dreng, som hans far og hans kæreste venter. Det er dejligt for ham..

Og snart – har jeg et skolebarn.
Jeg forsøger ikke at tænke så meget over det endnu – men jeg kan mærke at jeg synes, at det er KÆMPE stort, at han skal det. At jeg nu snart har et skolebarn..

Imorgen står på hyggetur til børnehaven med flødeboller – efter Olivers eget ønske. I løbet af dagen finder vi på noget hyggeligt at lave – og om aftenen har jeg arrangeret en lille surprice.
Jeg inviterer ham hen på hans ‘yndlings’ restaurant – og når vi ankommer til restauranten, vil hans to bedste venner fra børnehaven og deres to søde mødre være der til at fejre ham! Jeg glæder mig vildt meget til at se hans ansigt, når han ser dem! <3

Kl. er 00.35 og det er jo egentlig hans fødselsdag nu, idag!

Der er sikkert styr på alting, og ellers går det nok..
Jeg er i hvert fald fyldt op med kærlighed til ham – og så er der gaver, hvilket nok vægter højere på en 6 årig drengs fødselsdag! Jeg er klar..


Og nu vil jeg sove, godnat alle sammen!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mette johansen

    Åhr❤Først tillykke og du er ikke ene om at eeeeelske aftener før børns fødselsdag og også selve dagen selvfølgelig Jeg formåede at få en lille våd øjenkrog da jeg læste om borddækningen til 3❤Flot og godt gjort af jer!!! Og så glæder jeg mig også til at se hans ansigt i aften wuhuuuu har lige sendt min søn afsted i børnehave med flag til oliver ❤

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg