EGO eller ej?

Picture of Tatjana

Tatjana

SPONSORERET INDLÆG I SAMARBEJDE MED HUMORKASSEN.DK

Der er virkelig ikke noget som en god spilaften med gode venner eller familie og lidt intern konkurrence – am I right? Her i hjemmet elsker vi at spille brætspil, hvorfor vi også tit har spilaften med enten venner eller familie. Nogle spil er dog bedre end andre at spille her i huset, da mandens temperament ikke altid kan holde til lidt venlig konkurrence 😉  Læs at matador er bandlyst efter en dramatisk udvikling på en spilaften med hans søster og hendes mand, hvor Jakob mistede kontrollen. 

Ret tit ender vi faktisk med at spille de klassikere vi plejer, som er spillet hundredevis af gange og man efterhånden kender bedre end sin egen bukselomme, så derfor er det også fedt at vi nu har fået udvidet vores repertoire med et nyt spil – EGO Gold

Til dem der ikke kender EGO spillene, er de kort fortalt spil skabt til at lære sine medspillere bedre at kende gennem en række spørgsmål og dilemmaer – hele 750 af dem i denne jubilæumsversion. 

Som nogen måske så på snappen (KvinRUdenFilter) i lørdags, havde vi nogle venner på besøg til en hyggelig aften med god mad og masser af hygge, da børnene blev lagt i seng – læs vinno. Vi valgte at afprøve det her nye spil og lære hinanden bedre at kende – mere end vi i forvejen allerede gør. 

Det blev til nogle gode grin over nogle ret så overraskende svar fra nogle i selskabet, men også nogle gode diskussioner, fordi man netop får svaret på både store og små spørgsmål. En fantastisk måde at lære medspillerne at kende på og måske lære nogle ting man aldrig selv ville have fundet på at spørge ind til. 

Jeg synes absolut EGO Gold har en høj underholdningsværdi og det giver nogle rige muligheder for en masse finurlige svar og diskussioner ved bordet. Man behøver ikke at have lagt hjernen i blød inden spillets start, da man netop svarer fra hjertet og ikke med hjernen. Super hyggeligt spil, som er klart anbefalelsesværdigt! 

EGO Gold koster 199,95,- og er derfor ikke i den dyre ende af spilskalaen. Og samtidig har jeg været så heldig at få en rabatkode til alle jer kære læsere, så I selv kan bestille et fedt nyt spil fra Humorkassen.dk

Rabatkoden hedder TK10 og giver jer 10% på alle nye spil, der ikke i forvejen er nedsatte og det skal lige nævnes at jeg intet tjener på det her – blot en gave til jer skønne læsere.

Samtidig vil jeg lige komme med en lille anbefaling udenom mit sponsorat. Hvis I ønsker super god kundeservice, hurtig levering og et anderledes spiludvalg, vil jeg absolut anbefale jer at tjekke humorkassen.dk ud. De har altså noget så fedt et sortiment og jeg har allerede planer om at skulle prøve flere spil derfra. 

Jeg håber I får nogle gode spilaftener henover sommeren – hvem ved, måske i haven eller på altanen med lidt lækkert vin eller måske en bajs og mega meget hygge. Det ved jeg i hvert fald vi kommer til.

Som altid et kæmpe kram herfra.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg