Sorte tænder er det nye

Picture of Tatjana

Tatjana

//SPONSORERET INDLÆG – ET ÆRLIGT ET AF SLAGSEN//

Et lille nyt koncept starter hermed på bloggen – fredagsanmeldelsen. 

Jeg elsker selv troværdige anmeldelser af produkter, som jeg måske har gået og overveje at købe og derfor synes jeg nu, at det var på tide selv at starte sådan et lille segment en fredag i ny og næ.

Første skud på stammen er produkterne vist på billedet fra Sanzi Beauty. Det skal dog kun omhandle det ene for nu.

Jeg har den sidste uges tid været så heldig at teste deres tandblegende aktive kul samt bambus tandbørste. Måske I har set den sorte trend på diverse sociale medier, hvis ikke kan I lige få en quick guide herfra. 

Helt konkret skal man børste tænderne 1-2 gange om dagen i 2-4 minutter og så skulle man begynde at se resultater efter 7-14 dages tid. Jeg synes dog allerede man kan ane en forskel efter første gang! Tænderne bliver klart mere glatte og føles utroligt rene efter sådan en børstning. 

Ved modtagelse får man selvfølgelig bambus tandbørsten, som også ses på billedet og Sanzi Beauty charcoal teeth whitening. Det aktive kul er 100% organisk og vegansk og er fremstillet af ren og naturlig kokosnøddeskal. Det er dermed ikke skadeligt på nogle måder, da der ingen tilsætningsstoffer eller kemikalier er tilsat. 

Måden det virker:

Det sorte kul fjerner forsigtigt misfarvninger på tænderne samt plak og urenheder. Samtidig med at du får et flot poleret smil. Alt dette uden skade på tænderne, da kullet er super fint pulveriseret og netop et organisk produkt. Bambus tandbørsten er derudover virkelig blød og behagelig for tænder og tandkød og er et fantastisk supplement til tandblegningen.

Før og efter billede efter 7 dages brug

Hvad synes jeg om produktet?

Hånden på hjertet er jeg faktisk positivt overrasket over det her blegende kul. Jeg troede ikke man ville kunne se forskel og var absolut ikke imponeret over hvor meget det kan svine, hvis man ikke holder munden lukket under tandbørstning, som anbefalingerne også lyder man skal. UPS! Men ser man bort fra svineriet og den super rene håndvask jeg nu har mig efter utallige uheld, så vil jeg klart anbefale produktet. 

Jeg synes det er en billig og forholdsvis nem måde at få bleget tænderne på. Dog skal man ikke forvente det kendte hollywood smil – kullet kan kun gøre så meget igen. Så er I til organiske produkter, som giver dig hvidere og renere tænder, så vil jeg absolut anbefale jer det her produkt. Jeg fortsætter i hvert fald med at bruge mit og håber på endnu bedre resultater efter 14 dage.

Der vil komme en anmeldelse på deres vippeserum om 6 ugers tid og forhåbentlig med beretning om længere vipper 

Som altid – kram herfra.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg