Jeg har prøvet noget nyt..

Picture of Tatjana

Tatjana

I fredags skete der noget vildt for mig. Nogen synes måske det er tosset og andre har det måske som jeg, at det faktisk er super interessant. Måske har du læst mit indlæg om den kommende ende på min barsel og manglende svar på, hvad der så nu skal ske og i selv samme forbindelse valgte jeg at søge hjælp fra alternative steder. 

Jeg var ved clairvoyant! 

Til de af jer, der ikke ved hvad en clairvoyant er, så kommer der lige det hurtige svar på det her. En clairvoyant har unikke evner udover de kendte 5 sanser og kan på den måde modtage signaler fra den åndelige verden og tidligere liv. Sidstnævnte specialiserede min clairvoyant sig i. 

Men er der så noget om snakken?

Som den sande skeptiker jeg er, trodsede jeg al tvivl i hovedet og valgte at afprøve denne alternative livsindsigtsmetode og kontaktede den søde Elena fra Atrium-Medium, Randers. Jeg blev positivt overrasket, da jeg mødte op i fredags i et rigtigt fint lokale og altså ikke noget heksehus, som jeg nu havde tænkt sådan nogen arbejdede i 😉

Sittingen startede og jeg blev ret hurtigt mundlam over de ting og evner, Elena viste og tydeliggjorde ret så “magisk”. Nu sidder en del nok og tænker, at hun jo selvfølgelig bare har kunnet vide en masse ting om mig ud fra diverse sociale medier og ikke mindst bloggen her, men mange af de ting hun nævnte og specifikke scenarier, som blev taget op fra hendes side, kunne hun umuligt vide disse steder fra, da jeg ikke har dem skrevet ned nogle steder. Hun kom ind på mange tanker jeg har haft for mig selv, mit liv som det var nu ud fra et af mine tidligere liv og hvorfor jeg handler som jeg gør – ting som hun igen, ikke har kunnet læse sig til. 

Jeg er og bliver nok altid lidt den mistroiske type, men når det kommer til den time med en komplet fremmede, som ret hurtigt flåede mine indre tanker ud af hatten, som havde hun boet i min hjerne de sidste 10 år – ja, så bliver den mistro og skeptik sgu sat en smule på prøve! 

Det spændende ved det hele var specielt hendes evne til at se forskellige muligheder i mit fremtidige liv. Hvis man valgte en sti, ville det have konsekvens af noget specifikt og valgte man en anden, en anden konsekvens – logisk nok. Samtidig kunne hun fortælle mig om et af mine tidligere liv – for ja, man har altså flere tidligere liv åbenbart – og netop dét liv hun snakkede om her, gav så meget indsigt i mig som person og mine handlemåder nu. 

Jeg vil ikke gå i detaljer med de ting der blev sagt under sittingen, da det er meget personlige ting, som jeg måske i bund og grund ikke er helt klar til at dele på nuværende tidspunkt. Hvem ved? Måske jeg en dag er dét. For nu vil jeg blot indvie jer i min oplevelse af det her mystiske univers og med det også sige, at der måske er mere mellem himmel og jord end man tror eller måske er det bare super gode menneskekendere. Jeg ved ikke hvad den sande historie er, men vælger at tro på de ord jeg fik med derfra og være forbløffet over, at hun kunne give mig indblik i mit eget liv på en måde ingen andre har kunnet før – ikke engang mig selv. 

Det var fedt, grænseoverskridende og absolut en oplevelse jeg igen ville have, hvis spørgsmålene hober sig op og jeg vil have unikke svar. Absolut anbefalelsesværdigt, hvis man kan gå ind i det helhjertet, med åbent sind og uden fordømmelse. Prøv noget nyt og måske bliver skeptikeren i dig sat så meget på prøve, at du lære noget nyt om dig selv eller i hvert fald får skubbet til at tro på dig selv igen.

Hvad siger I, kære læsere?

Har I prøvet det her clairvoyance eller er det bare hokus pokus og penge ud af vinduet?

Som altid et kæmpe kram herfra.

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Aura

  Jeg har været til clairvoyance 4-5 gange og elsker det! Jeg har modsat dig altid haft en meget åben tilgang til det og har nok generelt en spirituel tilgang til livet. Derfor syntes jeg nu stadig det var en overvældende oplevelse første gang! 😱 Det menneske har altså INGEN mulighed for at vide de ting om dig på anden vis. Måden der bliver sat ord på er netop ud fra ens egne følelser og tanker. Håber jeg en dag må høre mere om seancen, smukke ♥️ uanset hvad – dejligt for dig at have fået en oplevelse med i bagagen.

  1. Tatjana Kristensen

   Ej hvor er det fantastisk du har prøvet det så mange gange! <3

   Jeg vil selvfølgelig gerne dele min oplevelse en dag, og synes netop som du siger, at det er umuligt for de her mennesker at vide tingene på forhånd og netop det gør det så mega interessant. Tak fordi du skriver søde du <3

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg