MOBILCOVERS.DK | TILBEHØR TIL DE FLESTE

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ SPONSORERET INDLÆG ⋆

Jeg skrev tilbage i juli indlægget Stilhed, som i bund og grund handlede om det at koble fra og give plads til det vigtigste – familien. Til det vil jeg gerne indrømme, at jeg faktisk har haft utroligt svært ved det og stadig tilbringer det meste af min fritid på telefonen, Instagram, bloggen mv. 

Men hvorfor er det i grunden så svært at slippe afhængigheden til den tidsrøver telefonen nu er?

Svaret kender jeg ikke, men logikken på det, kunne lyde at det netop er en afhængighed. Og enhver ved hvor svært det er at afvænne sig noget. 

Anyways – i kampen mod tidsrøveren tog jeg kontakt til MOBILCOVERS.DK, som er en webshop der sælger stort selv alt hvad hjertet begærer i tilbehør til mobilen. Og faktisk også til tablets, hvis du tjekker TABLETCOVERS.DK ud. 

Grunden til at jeg netop kontakte dem, var fordi jeg så deres gode anmeldelser på internettet samt det faktum, at de sælger den fine skinne, som I ser på billedet. 

Forleden skrev jeg et opslag på Instagram, som beskrev vigtigheden af nærvær og det at ligge telefonen væk og nyde tiden sammen. Koble af uden bimlen fra telefonerne og bare nyde hinanden – nærvær. 

I den anledning er denne skinne jo helt uundværlig!

Skinnen er fra MyStack, hvor jeg forøvrigt har været i praktik under min studietid, så jeg kendte jo alt til produktets kvalitet inden bestilling. 

MyStack Mobilskinnen er skabt med særligt fokus på at give mobiltelefoner og tablets en kærlig pause, eksempelvis under aftensmaden, så man sammen kan nyde måltidet uden forstyrrelser fra de elektroniske distraheringer eller tidsrøvere, som jeg jo kalder dem. 

Vores skinne står på spisebordet og bliver brugt i selvsamme situation. I vores hjem har det altid været en regel, at når man spiste ved spisebordet, så var telefonerne et no go. Netop for at nyde den tid sammen og få snakket om dagen, fremtidsplaner, forholdet, barn mv. 

En stille stund fri for forstyrrelser af elektronisk art.

Udover den smukke mobilskinne, fik jeg også tilsendt et smukt cover til min telefon. Det kan godt være, at telefonen skal være gemt væk under måltiderne, men når den så ellers skal luftes, må den gerne se lidt pænere ud end hvad den normalvis gør i sig selv.

Derudover er jeg bare en hat til at passe på mine ting efter jeg har fået barn – jeg giver ammehjernen skylden, så min telefon har virkelig brug for lidt ekstra beskyttelse fra Lilly og jeg. Lad os bare sige, at den allerede har en flænge i skærmen, okay. 

Coveret er det smukke originale Samsung Galaxy S8 Plus Alcantara cover, som jo passer helt perfekt på min tidsrøver. Skal jeg have et cover på min telefon, hvilket jeg ikke rigtig har haft førhen, da jeg var god til at passe på mine ting, ja, så skal det altså også være et originalt. 

Det ser bare pænere ud, at man vælger noget originalt, som er designet til telefonen frem for et billigt cover fra eBay, som absolut ikke er holdbart i længden. Trust me, jeg har testet det i tidernes morgen. 

Coveret fra Samsung, er seriøst så flot i farven og så passer det jo helt perfekt til efterårets smukke farver. Matchende cover og årstid er da det ultimative. Den eneste negative ting jeg faktisk har at sige om coveret, er at det har mistet lidt farve i kanterne. Men det var også at forvente, så meget min telefon bliver udsat for i dagligdagen. 

Trods farveændring, så er det virkelig et smukt cover, som kun kan anbefales til mine Android søstre og brødre derude. 

Bruger I covers på enten mobiltelefoner eller tablets?

Som altid et kæmpe kram herfra

-Tatjana

(Produktet er sponsoreret, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Nette

  Det var da en smart sag, den skinne dér… og lige en reminder om, at man skal huske at lægge den der mobilos fra sig… Jeg har ødelagt alt for mange telefoner ved at tabe dem, så jeg har med mine seneste (Samsung selvfølgelig) brugt cover, men har pillet det af da det var blevet grimt i “farven”. Så jeg skal have mig et nyt. Jeg havde sådan et gummi agtigt et, som var gennemsigtigt… men det tager jo i mod alt… så det var faktisk blevet temmelig gulligt.. og jeg opolder mig ellers altid i røgfrit miljø, så det undrede mig, at det kom til at ligne noget der havde ligget i et røgfyldt lokale 24/7…
  Men tak for reminderen… må helt sikkert ha’ bestilt et nyt cover asap.

  1. Tatjana

   Den er nemlig mega smart og når den står fremme, bliver man konstant påmindet de lidt vigtigere ting i hverdagen.
   Åh, hvor er det surt at ødelægge sin telefon – kender det alt for godt. Derfor har jeg også cover på altid. De er for dyre at gå og smadre i hvert fald 🙂

   Det kan jeg godt forstå undre dig, når du nu er i røgfrit miljø. Hvor underligt!

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg