Når det bare bliver sat pris på

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

En skøn weekend alt i alt. Den vil jeg gerne dele med Jer!
Det blev dyrt… Men hvor er det bare lige meget, når det blev sat så meget pris på!’

Tivoli tur med min dejlige søn og min veninde …Lige sådan en aften, kunne jeg godt bruge meget tiere! Han NØD det i fulde drag..Han var så god til at vise mig og fortælle mig, at han satte pris på det, og det gjorde bare den store udgift, så lige meget…”Mor, du gør virkelig noget godt for mig idag””Mor, jeg synes du er smuk”

-Var nogle af de ord der impulsivt røg ud af min lille drengs mund..
Utallige kram og en masse kærlighed!

Havde helt lyst til at gøre det dagen efter igen, kender I det? Det er synd at det er blevet så skide dyrt, at gøre de her ting med sine børn.
Men jeg har besluttet mig for, at jeg næste år vil have årskort .. For han nyder også Rasmus klump legepladsen – og den koster jo ikke noget.

Denne Tivoli tur blev også den hvor han var oppe og prøve et par forlystelser helt alene.. Med mega kriller i maven og øjnene i skarp fokus, satte jeg min lid til hans ord: “jeg kan godt mor, jeg kan virkelig godt”.Jeg ved ikke hvornår det er rigtig at “give slip”.. Det ikke nemt i hvert fald.. Men lige der, kunne jeg mærke at jeg skulle lytte efter hans ord..Og han var så pave stolt når han kom ned! Min dreng bliver stor…

Jeg havde købt ledsager turbåndet til ham.. Helt perfekt hvis man er to voksne afsted med et barn, som vi var. Det betyder at han kan tage hvem han vil med op og prøve ..For ham betød det at han prøvede en del af tingene 2 gange – fordi han ville prøve med os begge.. Det var så hyggeligt!

Vi tog samme tur sidste år, os 3. Sidste år fik jeg lavet en nøglering af billedet der blev skudt af os i den gamle rutsjebane … Det fik jeg lavet igen i år! Det er sjovt, det er ægte, det på ingen måder opsat – og det er det bedste billede af ham og jeg sammen!Jeg tror at det bliver vores tradition nu..Mit nøglebundt bliver nok kæmpe stort!Alt i alt, ville jeg bare dele en lykkelig og perfekt dag!Igår var jeg ude og optræde til to bryllupper.. Det første var i kirken og det andet var til selve festen … Det er sådan en skøn ting, at få lov at komme på folks store dag og synge for dem.I kan høre mig på min musikside på Facebook. Rikke musik.Idag står den på familie fødselsdag og jeg glæder mig til at se min dejlige familie, hver og en!Men først – en lækker søndags morgenmad til min søn og jeg! 

God søndag til Jer!

Og husk at sætte pris på…! Hver gang der er en der gør noget for dig, så husk på, at det havde han eller hun ikke behøvet. Men, han/hun gjorde det! Og vil gøre det igen, hvis det bare sættes pris på….

Kærligst Rikke

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg