Oliver har fødselsdag idag!

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hurraaaa! Men han skal for første gang, være hos hans far på hans fødselsdag. Det er lidt hårdt for mor her. Ikke fordi, at jeg ikke under Olivers far at have ham på hans fødselsdag – eller at jeg under Oliver også at prøve dét.

Sagen er bare den, at jeg eeeeelsker når han har fødselsdag. Min lille guldklump – min kæmpe kærlighed! Jeg Elsker hans fødselsdage og jeg elsker når han er hos mig.

De sidste par år, har jeg skrevet indlæg dagen før hans fødselsdag her i min blog. Dem har jeg skrevet, når jeg har siddet om aftenen, hvor Oliver sov – midt i forberedelserne til næste dag.
( Indlæg 2016: Det med at være forældre – Indlæg 2017:  Nu sidder jeg her igen )

Det er sådan en hel hyggelig ting for mig, at gå og rydde lidt op – dække bord – puste balloner op – og planlægge næste dags hygge.

Det bliver lidt anderledes i år.

Oliver kom nemlig og spurgte mig for en måneds tid siden;

Mooar? Jeg holder jo altid fødselsdag hjemme hos dig. Jeg har spurgt far om jeg også er hos dig på min fødselsdag i år – og far siger at det er jeg. Men jeg kunne faktisk også godt tænke mig at prøve, at vågne hos far på min fødselsdag. Så må jeg det i år?”

Og selvfølgeliig måtte han det.

Ville jeg jo aldrig kunne sige nej til – selvom jeg inde i mig selv tænker ‘noooooo’, IK’ LIGE DÉN DAG!

Ej, det er okay. Det bliver 100% mærkeligt for mig – at han ikke er hos mig, meen ‘moren må overleve’. Det er da også hyggeligt at holde fødselsdag hjemme hos far hvor lillebror også er. Oliver har en lillebror hjemme hos sin far.

Heldigvis er det sådan, at jeg i alle årene siden Olivers far og jeg gik fra hinanden (2012) – har inviteret ham, altså Olivers far – til at komme om morgenen, og være med til at vække ham, med sang og flag. Så har vi spist morgenmad sammen og det har været dejligt for Oliver.

Så jeg skyndte mig at spørge Olivers far – om jeg evt. måtte lave magen til finte i år – altså tage derhjem om morgenen og være med.

Det måtte jeg naturligvis og det hjælper jo klart på det.

Oliver bliver 7 år idag. Store dreng! Der er intet jeg elsker mere, end at være hans mor! Kærligheden til den dreng bobler og sprudler på en måde, så jeg slet ikke føler at der findes ord for det. Jeg finder dog nogle ord frem dagligt og fortæller ham det hver evig eneste gang.

Han får uden tvivl en dejlig dag med sin far og co. 

Jeg fejrer ham sammen med hele familien ‘på min side’, på lørdag, og det glæder jeg mig så meget til!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg