Hvordan skal jeg hjælpe mit barn her?

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Sådan sad jeg igår og tænkte – med min søn, som græd i mine arme.

Det hele startede med en besked, adresseret til min søns far og jeg, fra hans klasselærer.

Jeg forsøgte at tage en god snak med ham omkring ‘problematikken’ – og forsøgte at køre ‘den hårde forældre taktik’ først.

Det viste sig, at det var ikke den rette.

Og da jeg afslutningsvis, som ‘den hårde mor’ sagde;

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, når Alle andre gør det, at du ikke gør skat” – blev jeg ramt af et ‘slag’, fyldt med dårlig samvittighed. Det kom i en flod sammen med hans ord, og de glinsende våde øjne – de lød;

“Men jeg er ikke alle andre mor”

Klump i halsen og et langt kig ind i min 7 årige drengs øjne. “Nej skat, det er du i hvert fald ikke”.

Jeg har valgt at video-logge om, hvad det var der skete, det kan du høre/se her.

Man kan som forældre ikke gøre det rigtigt, hver gang..

Hvis du lytter til videoen – må du meget gerne, hvis du naturligvis har nogen råd – komme med dem. Tak.

Og hvad synes I? Mere video-log – eller ikke?

Kærligst Rikke

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Jan Schmidt

  Kære Rikke og Oliver !!

  Har lyttet til ” jeres ” video den er meget spændende !
  Jeg vil fortælle jer om hvordan jeg selv havde det som dreng og senere i mange år osse som voksen .
  Desværre var jeg meget genert så meget at jeg kunne blive helt rød i hovedet 🙂 når nogen sagde noget til mig især pigerne. :-/
  Dog ville jeg godt synge med i vores fælles morgensang i klassen bla fordi vi havde den Bedste og Sødeste Klasselærer ” Fru Lund ”
  som vi desværre lige har taget ” afsked ” med ( efter50 år som en god ven ) eller som vi talte om til hendes begravelse hun var vores mor nr 2 🙂 så højt elskede vi hende ! 🙂 hun blev 88 år ! Nå tilbage min lille eller måske lange historie !
  Når vi havde skole komedie eller teater … var jeg med men fik de små roller ( anonyme roller ) Kan stadig huske vi spillede et teater stykke som handlede om sangen Marken er Mejet !
  Min lille replik var at jeg i ” bondetøj ” på skulle sige Ja Bonde og vi har kørt det hele hjem …. rød i hovedet og meget genert sagde jeg min replik men jeg gjorde det …. det hele blev endnu værre 🙂 fordi borgmesterens datter syns jeg var så sød hun gav mig et kys på kinden………… heldigvis bagved scenen …. måske var jeg hendes lille groupie i 3 -4 klasse 🙂

  I mange år osse som voksen var stadig meget genert festede og gav fuld gas …. men havde aldrig lyst til at holde taler … men ville gerne men min generthed stoppede mig altid !
  Så til min søde mors 50 års dag og fest havde jeg skrevet en tale ……. havde talen i min lomme i jakken ude i entreen / gangen så kunne jeg hente den Hvis jeg fik mod og lyst til at sige det jeg havde skrevet … den blev i lommen til næste dag så gav jeg min mor den som en ekstra fødselsdags gave …. Hun blev meget meget glad og stolt !

  Først for for ca 5 år siden fandt jeg ud af jeg godt tør holde taler at (jeg er 56 år nu ) ” underholde ” andre være midtpunkt ( som når din mor synger offentligt Oliver ) nu syns jeg det er rigtig fedt
  osse holde taler der handler om minder og som gør andre glade og får nogen til at grine og ha det sjovt som i januar måned i år til min dejlige Onkels 80 års fødselsdag !

  Jeg fortalte ham om hvor meget han har lært mig sammen med min moster om at han lærte mig at fiske i Ølmosen sammen mjed mine to fætre noget jeg altid vil huske .

  Så søde Oliver bliv ved med at være den Du er ! Husk at hjælpe din mor med at vaske op 🙂 🙂

  Med min lille historie håber osse du en dag Oliver vil synes det blir ” sjovt ” at turde sige noget holde en tale til din mor feks på hendes fødselsdag ….. tro det kommer en dag men vær tålmodig !

  I synger jo dejligt sammen i to ………… ha en fantastisk dag ….. pas på hinanden …. husk at elske hinanden …. og sige disse ord hver dag ……. vi ses !

  mange mange hilsner Jan Schmidt

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg