Jeg er sælger!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Sælger…. Det er lige før at det er et bandeord ude i mangfoldigheden. Mange pakker det flot ind. Rådgiver, konsulent, Account manager, key account manager osv. – men i bund og grund, er vi alle sælgere!

Som nogle af jer ved, ligger min baggrund rent arbejdsmæssigt, inde for salg.
Jeg startede i januar 2007 som sælger – helt grøn, i en nyopstartet virksomhed.
Jeg har nok altid været tiltrukket af det her med at være med til, at “bygge noget op”.
Salg viste sig at være et ‘skjult talent’ som jeg ikke anede at jeg havde.

Jeg kan ikke sælge sand i Sahara! Det kunne jeg måske, hvis jeg ville. Men det er bare ikke mig. Jeg sælger KUN det, som jeg selv kan stå inde for! Jeg kan sælge det som ‘ligger godt i maven’.
Jeg bruger utrolig meget tid på at sætte mig ind i det produkt som jeg sidder med.

Gennem tiden har jeg solgt annoncepladser i de gamle telefonbøger (der var engang) – online løsninger i de “telefonbøger”/opslagsværker der findes dér, google annoncering, hjemmesider, jobannoncer og meget mere.

Hjemmeside salget var super spændende. Da min tidligere arbejdsgiver kom til mig og sagde “nu skal du sælge hjemmesider” – tænkte jeg, ooookay? Jeg vidste ikke meget om hjemmesider, udover vigtigheden af som virksomhed at være synlig online – og have en “online profil”.
Så jeg lærte alt om det!
De hjemmesider vi skulle sælge – lærte jeg at lave! Ikke fordi at jeg skulle sidde og sætte hjemmesider op, men fordi at hvis jeg skulle sælge det – så skulle jeg også vide præcis hvad det kunne og i min mave føle, at jeg solgte et hammer godt produkt!

Som sælger satte jeg altid en stor ære i rådgivnings delen. Derfor havde jeg det også rigtig godt med at kalde mig selv for rådgiver.
Jeg gik altid efter det langvarige og gode samarbejde, frem for den hurtige løsning, som kun luner kortvarigt.

Det at jeg lærte at lave hjemmesider, har startet flere super spændende ting!
Bl.a. Kvinderudenfilter.dk som jeg kastede mig ud i for snart 3 år siden! (3 års Jubilæum d. 15. December 2018 – yeah!)

Der påhviler mig et kæmpe ansvar!

Og så til det lidt pudsige. Det sværeste at sælge, har faktisk været mit helt eget, nemlig ‘Kvinderudenfilter.dk.’ (Ikke selve virksomheden – men markedsføring via vores kanaler)
IKKE fordi at det ikke er godt, ikke fordi at jeg ikke tror på det. Det er faktisk svært at forklare. Men når det er Mit, når det er noget som Jeg har skabt, så er ansvaret kæmpe kæmpe stort inde i mig, når det kommer til at det skal sælges. Jeg skal vide mig sikker på, at virksomheden som jeg henvender mig til, får det rigtige ud af det – og det har taget mig lang tid at komme dertil.

Men jeg er der nu, og jeg er Så klar!
Kvinderudenfilter.dk har en god portion følgere – og læsere hver måned. Vi er 25 faste bloggere – som alle sammen rækker ud til hver vores portion følgere, hver gang vi laver et indlæg, eller et opslag på vores sociale medier. Vi har en utrolig stærk målgruppe – primært kvinder 30+ – vi er kendt for vores ærlighed, pålidelighed – åbenhed og rummelighed – vi har et solidt produkt!

Jeg skal nu til at være sælger for mit helt eget virke – hvilket er lidt nervepirrende – men samtidig er det møg spændende!
For jeg Kender Mine værdier – jeg Ved hvem jeg er som sælger, jeg stoler på Mig, og der findes ingen bedre, til at vejlede og rådgive omkring, samt at sælge M I T.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Joan

    Det er ærgerligt at salgsrollen er lidt udskældt, for det er virkelig et “håndværk” som er svært at lære for de fleste. I dag er salg meget et partnerskab og en rådgivende rolle i forhold til kunden. Måske derfor kaldes jobbet noget andet end tidligere. Jeg har altid været vild med salgsrollen, både som sælger og som kunde. Uanset på hvilken side af mødebordet man sidder, er det vigtigste altid mål, tillid, ærlighed og åbenhed – og de rette mængder data når du skal sælge KUF. God vind med det.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg