Jeg har opsagt kontoret

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Som iværksætter skal man hele tiden vende og dreje alting. Økonomi spiller en kæmpe rolle bl.a., når man er nyopstartet. Og jeg har valgt, efter mange overvejelser at sige kontoret op.

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Indlæg: Jeg har opsagt kontoret.

Ikke fordi at jeg ikke kunne lide kontoret, tværtimod. Men når jeg sad med økonomi-kasketten på og vendte og drejede talene, så blev jeg ved at komme frem til, at jeg kunne få mere værdi ud af de penge. Det var møg svært, og midt i overvejelserne meldte noget som ‘stolthed’ sig og alle mulige andre personlige følelser, som jeg skulle pakke væk.
Kontoret havde nemlig mere personlig værdi for mig, end at det gav Kvinderudenfilter.dk noget særlig i værdi. Det var helt sikkert rart at have et sted at tage hen, at tage afsted på job. At ‘lande’ på arbejde. 
Men forretningsmæssigt blev bundlinjen ikke større af at jeg havde kontoret. Er det så forsvarligt at have kontor? Nej! Ikke endnu. Så skulle det være fordi at Min effektivitet havde taget et kæmpe hop af den årsag, og det må jeg erkende at det har den ikke gjort i stor nok stil. 
Det kommer igen er jeg sikker på, et kontor – på et tidspunkt hvor det ikke kun giver mig værdi, men også min forretning.

Min forretning.
Der er mange der spørger – mange der undrer sig. “Hvad skal du egentlig tjene penge på Rikke?”

Microinfluencer marketing er et nyere begreb, men ikke så nyt igen. Mange virksomheder har fået øjnene op for, hvad det vil sige, at få spredt sine produkter/ydelser via troværdige influencere, på de sociale medier.

Kvinderudenfilter.dk vokset stødt. Som nævnt i et tidligere opslag, startede vi ud i år 2018 med at være ca. 6 bloggere/influencere – vi er idag, lige nu 31 bloggere.
Vi har mulighed for at sprede budskaberne langt, da vi jo hver især har vores følgerskare. Og ligger man det hele sammen, så står vi stærkt. 

Det er et svært marked at bevæge sig ud i. hvem skal man vælge, hvordan er man sikker på troværdigheden/ærligheden bag følgere m.m. Hvad skal man kigge efter. Det er nogle af de ting, som jeg gennem mit hårde arbejde de sidste år, har fået noget indsigt i, og kan sparre omkring.


Læs også: En iværksætters største udfordring

Men tilbage til kontoret, som lige nu er et hjemmekontor. Det skulle lige lande hos mig, men nu ligger det også godt i maven.

Jeg tager højst sandsynligt hjemmefra nogle dage, og sidder med en kold cola zero på en cafe og arbejder der, andre gange er jeg ude til møder – hvilket jeg i øvrigt gerne vil i endnu højere grad end hidtil. Responsen er super god derude – så det er om at komme mere derud. Kvinderudenfilter.dk bliver taget utroligt godt imod – og jeg er møg stolt af det!

Flere af mine/vores bloggere spiller en større rolle hos Kvinderudenfilter.dk bagom kulisserne, sammen med holdet bag – hvilket er fuldstændig uundværligt. Jeg er Så taknemmelig.

Jeg kan i høj grad kun anbefale at læse med på Kvinderudenfilter.dk – da der dagligt kommer nye gode, relaterbare indlæg, fra vidt forskellige kvinder. Det er en fornøjelse!

Tak fordi du læste med,

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Gitte Larsen

    Fedt at få det læst op, hvis man er lidt et dovendyr 🤣🤣 Tak😘

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg