Kvinde, lær’ at sige fra!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det handler om at passe på sig selv.. Flere gange er jeg endt i den situation, hvor jeg har været ked og har haft det skidt, også fysisk – efter seksuelt samvær.

Det var da jeg var yngre. Jeg brød mig ikke om at sige nej – at sige fra.

Jeg husker det som var det i går, hvor ondt i maven jeg fik efterfølgende. Fuldstændig krampeagtig, så jeg dårlig kunne gå. Jeg blev ked af det, og hadede mig selv for ikke bare at sige; ”Det har jeg ikke lyst til”. Man kan jo ikke kalde det et ’overgreb’, når man ikke selv sagde fra – men mærkeligt nok, var det sådan det føltes bagefter, fordi man vitterligt ikke havde lyst. Det tog altid noget tid, at ”komme sig over” – fordi jeg havde svært ved, at se mig selv i øjnene.

Jeg er vokset med opgaven! 
Jeg er en voksen kvinde og jeg kan godt sige fra. Men jeg bryder mig faktisk stadig ikke altid om, at sige nej – da jeg ikke ønsker, at gøre nogen ked. Men jeg gør det nu alligevel og minder mig selv om, at min fornemmeste opgave må være, at passe på mig selv – og ikke ham.

Det er så vigtigt, at mærke efter i sig selv hele tiden. Det er så vigtigt kun, at gøre det man har lyst til – så man efterfølgende kan se sig selv i øjnene. Det er HELT OKAY at sige nej, det er helt okay – ikke at have lyst!

Der findes langt flere mænd – der faktisk finder det attraktivt, og respekterer det – langt mere, end at de bare får lov. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at de lige i det øjeblik – synes det er rart, at få lov med det samme – men! Det gør bare, at du som kvinde – bliver det mindre interessant. Ikke altid – men ofte.

Jeg har talt med en kammerat omkring de her ting. Og her kommer lidt sandhed om mænd (jeg elsker ham for at være så åben omkring det)!

Min kammerat forsøger sig stort set HVER gang, han møder en pige første gang (han har været single længe). Han har hans små trick – som f.eks., at køre hånden op ad låret på hende – og hvis ikke hun siger stop, så er det næsten stensikkert at han får lov, at gå hele vejen. De kvinder hvor han får lov – dem mister han så ret hurtigt interessen for og det er yderst sjældent der bliver en ’anden gang’! Så er det i hvert fald kun for én ting.

Men de kvinder som derimod siger: ”Nix mester – den går ikke”! – dem respekterer han. Der synes han at det er super fedt, at de siger fra – og her har han klart mere lyst til at ses igen og se hvad pigen ellers gemmer på.

Under forudsætning af, at det naturligvis har været hyggeligt, og at der er kemi osv.

Men det jeg vil frem til er, at det rent faktisk for ham – er udelukkelsesgrund for at kunne blive noget seriøst – hvis hun går med til sex de første par gange. 
Vildt ik’?

Jeg har talt med flere mænd om det siden – som bekræfter teorien – naturligvis i ”det store hele”. De bruger faktisk de samme tricks en del af dem – og det stemmer stort set hver gang!

Kvinde! – Tænk over det, næste gang en fyr stryger sin hånd op ad låret på dig. Jeg siger ikke, at man ikke kan møde sin drømmemand og knalde med ham på første date – og så ikke have et langt og lykkeligt liv sammen. Alle scenarier har sine undtagelser – men rent faktisk, er det bare ofte det omvendte, af hvad vi tror – som hører til flertallet.

Sig fra kvinder – det gør Jer kun mere attraktive 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg