Livet som single

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Der er: “Det skal nok gå-dagene” og så er der “Åååååhh gud-dagene”… 
Livet som single er godt nok op og ned. Egentlig, så kan jeg slet ikke lide at være single. Jeg elsker tosomhed!

Men jeg har nu været single i 2 år! 2 år er rigtig lang tid for mig…

Alle der er single, må kende til de dage hvor man tænker: Det skal nok gå.. Det er fint sådan her.. Jeg bestemmer selv alting, jeg skal ikke tage hensyn til nogen, alt er godt – jeg har da ikke brug for nogen, jeg klarer mig selv!

Og så de dage her: Åååååhh guuud, hvorfor er der ikke en for mig derude – hvad er der i vejen med mig? Hvorfor skal det være sådan her? Er der ikke bare snart en der vil holde om mig! Man ser lige sit liv passere revy – at man ender gammel og alene… Frygteligt med de dage!

Jooh.. Livet som single er op og ned.. Jeg startede mit nye singleliv ud med en affære med en fyr, som havde en kæreste. Jaa jeg ved det! Dumt, tarveligt og bare dumt!! Jeg faldt bare pladask for ham – og omvendt og kemien var eksplosiv! Men det ødelagde mig… Hård start..

Jeg mødte dernæst jordens dejligste fyr, på Tinder faktisk – alt imens mine følelser var helt forvildede og på en ordentlig rundtur, grundet fyren med kæresten..
Ham den nye – vi havde noget, fra dag 1 faktisk! Jeg ved ikke hvad det var – men vi klikkede… Jeg var ikke klar til ham følelsesmæssigt – slet ikke, fandt jeg ud af.. Jeg ønskede så meget at være det, men det er jo ikke det samme, desværre … 
Jeg meldte ud, at det var sådan jeg havde det – og vi fortsatte i al venskab.. Sådan da..

Jeg kom på Tinder igen, efter jeg meldte ud at det ikke skulle være ham og jeg… Jeg skrev med forskellige fyre – mødtes med nogle osv… Jeg fandt aldrig rigtig noget interessant nok, til at gå videre med det.. Alt imens mit venskab og lidt mere til, fortsatte med ham den fantastiske fyr fra tinder…

Det er de dage, de aftenener – hvor vi er på: Ååååhhh Gud stadiet – det er dér vi sidder og swiper febrilsk til højre og venstre, i håbet om at møde “ham”… Men når det kommer til stykket og der er et “match” – hvad så? Ingenting… Sjældent skriver man til dem – sjældent hører man noget og man ooorrrker det egentlig ik’?!

Folk siger: Lad vær’ at søg det for meget, det skal nok komme af sig selv! Men hvor?? Jeg er ret sikker på, at der ik’ er nogen der vælter ind ad min hoveddør på 3. Sal og siger “her er jeg”! Man blir’ vel nød til på en eller anden måde, at være derude? At “figurere”!?

Jeg vil rigtig gerne dele mit liv med en.. Mega gerne… Jeg ved ikke hvordan han skal være, hvad han skal lave – hvad han skal kunne.. Ingen af de ting… Jeg tror faktisk på, at vi sætter vores krav for højt idag! Det blir for svært, med alle de krav vi har – at møde en!

For mit eget vedkommende.. 

Jooh, jeg vil gerne finde en fyr med penge – ikke fordi jeg vil have en “sugga’daddy” – men én som kan bidrage, og én som jeg kan opnå noget med.
Hvad vil jeg have da? Kæmpe hus, ja tak! Råd til at betale for rengørings-hjælp, mega ja tak! (Jeg er ikke så huslig) At kunne gå ud og spise en hel masse og blive forkælet i hoved og røv, ja tak!

Men hvad er det jeg helst vil?
Jeg vil elskes… Jeg vil have masser af kærlighed, jeg vil have en som forstår mig og virkelig vil mig – og én jeg kan have det mega sjovt med! Jeg vil bare være glad, glad med en! Betyder alt det førstnævnte så virkelig noget? Nej……. Det gør det jo egentlig ik’?

Jeg tror bare, at jeg ønskede noget bedre for mig selv denne her gang.. Noget mere! Jeg mente vel, at jeg fortjente det? Nogen der kender det? Og i al forvirring omkring “bedre” – fik jeg bildt mig selv ind, at det var alt det materialistiske som ville gøre mig mere lykkelig? Det tror jeg ikke helt på mere…. Så jeg tror at næste gang jeg møder en, der får mig til at grine, føle mig tryg – og hvor jeg kan være mig selv – og hvor jeg smiler når der kommer en SMS fra ham – så tror jeg sgu at jeg holder lidt bedre fast..

Hvem ved, måske vi kan blive ‘store’ sammen!

Og en lille side-bemærkning – Det ville være rart hvis han var mig tro også – og ærlig! (Gud hvor møder man mange fyre der vil skide på, at de har en kæreste derhjemme – i et sådan singleliv her)

Nå, men hold kæft hvor jeg savner tosomhed… 

Og hvis I ikke skulle have gættet det, så har jeg idag en: Ååååhhh Gud-dag…

Jeg håber at imorgen bliver en: Det skal nok gå dag…..
Og forhåbentlig kommer dagen snart, hvor jeg smiler af indgående SMS beskeder igen, hvor jeg dropper Tinder, happN og hvad der ellers er – og bare er glad med én.

Kun én!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg