Mor! Du har overskæg!!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Warning – indlægget Indeholder et galleri!

Mor! Du har overskæg!! Sådan lød ordene fra Oliver – min skønne Ærlige søn, på en solrig dag hvor solens stråler stod ind af ruden og lyste mit ansigt op.

Tak skat! 

Jeg skyndte mig at respondere med, at alle mennesker – også kvinder, har ‘skæg’. Lad os liiiige slå fast, fortsatte jeg – jeg har jo ikke mande-skæg skat!

Men Oliver synes nu tydeligt at han kunne se mit ‘overskæg’. Jeg har det altså meget bedre med at sætte det i anførselstegn.

Hvad hulen er også meningen? 

Godt nok har – ja hvem end der har skabt os – været temmelig sej da han eller hun ‘designede’ os mennesker.

Men Jeg ser altså hverken det smarte i, eller logiske i – at give os Kvinder, hår, steder hvor det ikke er meningen at vi skal have hår!

Ja bevares. Behåring er en smagssag – men jeg tror ikke, at der er mange kvinder som synes at overskægget eller det skæg man får på hagen, når man bliver ældre, er særlig fedt.

Det er jo en bibeskæftigelse for os, at komme af med al det hår…! Man tjener intet på det – Tværtimod koster det!

Jeg selv er mørkhåret. Oprindeligt. Jeg har selv set det på fotos fra da jeg var barn. Mit hår har været farvet en million gange siden da, altså håret på hovedet. Jeg har absolut intet imod at være mørkhåret – men jeg har noget imod, at det så også gælder for resten af kroppen. Andre der kender det?

Jeg husker at jeg engang, sammen med min storesøster, gav mig i kast med at få bleget hårene på armene. Jeg var ret generet af det som ung usikker pige. Men jeg bryder mig egentlig stadig ik’ om det!

Tilbage til afblegningen på armene. På trods af, at vi brugte et produkt som var beregnet til netop det – begyndte mine arme og brænde og boble. Dét kunne jeg så ikke tåle.
Så den dag idag fjerner jeg sgu det hele.. Væk med det!

Og også overskægget. Det er i øvrigt vist på tide igen – nu hvor solen lyser det op, kan jeg forstå. Så jeg vil lade en voks strimmel eller 2 kaste sig over mig! 

En eller anden dag kaster jeg nogle penge efter permanent hårfjerning i stedet, til visse områder. Ikke alle. Man bliver vel ældre 😉

Jeg har lige fundet et par billeder fra før jeg begyndte at fjerne mit overskæg. Og please people, don’t laugh!Mor

Ærligt, hvad synes I?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg