Når man ikke længere behøver at klare alting selv

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg er jo ikke alene mere. Jeg har rent faktisk en kæreste. En sød en af slagsens, som hjertens gerne hjælper hvor han kan. Og tænk engang – det skal jeg lige vænne mig til?

Det lyder jo helt skørt, når jeg sådan siger det højt – og når jeg skriver det her. Men jeg er vant til at klare skærene selv, sådan generelt. Jeg har naturligvis Altid hjælp i både min skønne familie og venner, hvis jeg spørger. 

Men når alt kommer til alt, så står jeg for tingene selv. En simpel ting som at handle. Og som da jeg forleden gik igang med projekt Olivers værelse. Madlavning. Kagen som jeg satte mig for at lave igår aftes til Olivers klasse – grundet hans fødselsdag imorgen – osv. Gåturene med hunden, oprydning. Det at holde fokus og motivation iht. min forretning – Kvinderudenfilter.dk osv. 

Men jeg er ikke længere alene om det! Jeg har Mr. A – og jeg føler mig heldig!

Han handler også derhjem til. Spørger mig om der er noget han skal handle med hjem osv.
Han hjalp mig med at samle det nye skab, som Oliver har fået i gave af min mor og bonusfar, den anden aften – selvom at klokken var alt for mange til den slags. 
Han laver morgenmad til mig, når det passer ind. Han laver aftensmad til mig, når jeg kommer sent hjem fra møde. 
Han kørte afsted kl. bæ igår aftes efter en Netto som var åben, for at købe mere ind til den kage som jeg skulle bage til Olli (klassen), da jeg ikke havde handlet nok. Han går nogle gange med hunden, så jeg lige har lidt mere tid til mig selv om morgenen, eller hvis jeg er for træt om aftenen. Tænk engang – jeg kan nu tillade mig at ‘være for træt’ 😱!!
Han støtter mig i Kvinderudenfilter.dk hele vejen, han skubber til mig og han er der for mig..

Læs også: Man er ikke kærester, hvis ikke det står på Facebook


I får dog lige ‘bagsiden af medaljen’ – som ligger hos mig.

Jeg har aldrig været suuuper god til at bede om hjælp. Og eftersom at jeg er vant til at klare mig selv, så kan det være svært at tage imod hjælp. Jeg bliver dog bedre til det – for det SKAL man blive, det skal Jeg blive – nu hvor jeg ikke er alene længere.

Så! I får lige et eksempel:
Mr. A spurgte mig igår, da jeg stod og øffede ude i køkkenet over ikke at have nok til den kage – om ikke han skulle køre afsted i en Netto og handle ind. Mit svar: Nej skat, det behøver du ikke. 

Jamen skat – i stedet for at du står derude og skal forsøge at opfinde den dybe tallerken  – her kl. bæ om aftenen, så lad mig køre afsted efter det du mangler – for at gøre det nemmere for dig, siger han så. 

‘Nej det behøver du ikke – ellers tak, siger jeg. Alt imens jeg jo egentlig helt vildt gerne vil have den hjælp. 

Det jo åndssvagt!! SÅ åndssvagt – og dejligt at han også siger det til mig!

Ej, det fanme dumt skat – lød det – nu kører jeg altså afsted. Send mig en sms på det du mangler..


Taaaak skat..
Og tak fordi jeg ikke længere er alene i hverdagen!
Pas på, at jeg ikke bliver alt for god til det dér med at få hjælp 😜 hehe

Tak fordi at I læste med! 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Nette

  Hvor er han sød 🙂 Og det er dejligt for dig. I virker gode sammen – så skønt.

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Tusind tak søde dig 😍 Vi er mega gode sammen og det er fantastisk!

 2. Mette Andersen

  Ha ha ha det tager ikke lang tid at lære RIKKE 😱
  Jeg opdagede det også hurtigt og er også selv enorm dårlig til at be om hjælp ikke fra MANDEN men fra andre , jeg får tit afvide du er altså ikke super WOMEN , JO det er jeg nemlig siger jeg så , hvor folk ryster på hoved og siger hvornår lære du det 🤣🤣🤣
  Mit svar er NOK ALDRIG , men manden min må gøre alt og han må frygtlig gerne lave maden herhjemme for det GIDER jeg ikke 😉

  Så imorgen er BRIAN i køkkenet og jeg daser på divaen 🤪

  Ihhhh JEG GLÆDER MIG til du når til min mail er ved at springe nu , nu må det snart være min tur til at ligge mit første blog indlæg op 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😁😁😁

  Krams fra
  Hende den tossede tøs
  Mette

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg