På dybt vand med bind for øjnene

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg famler lidt i blinde – det plejer jeg ellers ikke, men jeg har også bevæget mig ud i noget helt nyt.

Livet som selvstændig.

Jeg ved præcis hvad mit koncept er. Jeg ved præcis hvem min målgruppe er. Jeg har en helt klar idé omkring hvor jeg skal hen og jeg tror 100% på mig selv.

Men lige nu – i overgangen – er det lidt svært! Det er her jeg er helt grøn og ikke aner noget om noget!

Ganske kort fortalt – så har jeg haft arbejde siden jeg var 13 år gammel. De seneste mange år har jeg været funktionær ansat og har tjent ganske fornuftigt.

Som 24 årig tabte jeg ca. 200.000 kr. på en lejlighed. Den gæld blev til et ganske almindeligt forbrugslån – som den slags nu gør, og det er dyrt! I rente.

Jeg har kæmpet med den gæld lige siden – altid passet mine afdrag osv.

Jeg har haft en tumult tid rent jobmæssig det sidste lille års tid – ja faktisk siden jeg sidst blev syg med meningitis.

Det er en længere historie. Men sagen er den, at det i 3-4 måneder har kørt lidt ustabilt rent økonomisk. Sådan er det når man for første gang i sit liv, gør brug af den akasse som man har betalt til altid – og pludselig kun får halvdelen udbetalt af hvad man plejer.

Nu kan jeg vende min situation om!

Jeg er nemlig så sindssyg priviligeret – at der er en spændende profil – en investor, som har set potentialet i min virksomhed, i Kvinderudenfilter.dk, og gerne vil skyde nogle penge ind i det.

I den forbindelse havde jeg brug for min banks hjælp – i stedet fik jeg en utrolig dårlig behandling – som jeg nu lidt højere oppe fra, har modtaget en undskyldning for – så derfor vil jeg ikke gå nærmere ind i det. Men jeg blev ked af det – det er sgu med følelserne ude på tøjet, når man står og kan realisere sine drømme og ber om hjælp i den sammenhæng.

Den seneste måned – har jeg haft en del møder med min (kommende) partner. Jeg har 100% tillid til ham – og det gør mig naturligvis meget mere tryg i hele den her proces. Men jeg bevæger mig sgu stadig lidt ud på dybt vand – eftersom jeg aldrig har kørt en virksomhed før – udbetalt løn før – og alt der dertil hører.

Udover det – er det bare ikke helt på plads endnu – noget af det. Økonomien er slet ikke så stabil som den ellers altid har været. Jeg skal skifte bank – der skal laves en masse papirarbejde mellem min investor/partner og jeg, firmaet skal omstøbes – Der skal udarbejdes strategier og der skal udvikles, samt eksekveres!

Der skal tages en masse beslutninger – som kommer til at have store konsekvenser for fremtiden – og ærligt talt er det sgu lidt skræmmende!

Og så skal man lige vende sig til “hjemme kontoret” – mangel på kollegaer m.m.

Men på trods af alt det, føles det helt rigtigt! Så jeg finder tryghed i min mavefornemmelse – og den fortæller mig, at det nok skal gå!

Som jeg plejer at sige, Det gør det altid – på den ene eller anden måde.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Fedt Rikke – og helt vildt modigt. Sjovt nok har jeg netop lagt et indlæg om at turde træde ud af sin komfortzone på min blog. Det er altid der, tingene rykker, og det er det, der er så spændende. Kæmpe held og lykke til dig😄🍀

    1. Rikke Ganer-Tolsøe

      Hej Hanne, Tusind tak for din kommentar – fedt du læser med <3 Og ja det kan jeg se.. fedt altså! Du har så ret 😀 Tusind tak! Kh Rikke

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg