SÅ for kaninen!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg er sgu gået hen og blevet lidt af en bangebuks! Mie-fehår er en dominerende lille dame – og jeg kan ikke læse hende!

Det er faktisk en generel ting for mig. At ting (situationer) som jeg ikke har kontrol over – eller kan læse, kan gøre mig utilpas. Jeg bryder mig slet ikke om det. Den her trang til kontrol vil jeg forsøge at komme ind på i et andet indlæg.

Men tilbage til Mie-fehår. Vores søde lille kanin pige – med tyndt fehår, som ser så sød og blød ud. Hende er jeg blevet bange for! Og det dur bare ikke – for så kan hun mærke det på mig – og det er jeg slet ikke tryg ved!

Sagen er den, at jeg hele mit liv har haft katte og hunde. Dem er jeg 100% tryg ved – jeg kan læse dem, jeg er hverken bange for de bider eller noget som helst

Men den lille pelsede langørede klump, hun gør mig skide forskrækket! Hun jumper sådan mod os, og brummer.
Ikke hele tiden naturligvis – men tit!
Jeg ved, at det kan være noget hormonelt for hendes vedkommende – og derfor tager vi hende nu til dyrlægen på fredag – og får hende neutraliseret!
Så for kaninen! Den er go’ nok..
De kloge har fundet ud af, at Især for hun-kaniner – kan det i dén grad minimere sygdom, og tilmed stabilisere hormon niveauet – sådan at hun igen bliver blid og mild.

Vi håber meget at det hjælper – og så må jeg have en kanin-hvisker hjem, som lige kan forklare mig hendes sprog og signaler – sådan at jeg ikke skal frygte hende mere. Sikke tosset det lyder…
Men Mie-fehår har altså overtaget hytten nu – and we want it BACK!

Wish us luck!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Charlotte Frølund

  Sender masser af held og lykke og jeg er sikker på at hendes dårlige teenagehumør nok skal vende – så hun ikke har de der divanykker og hun igen bliver en sød og nusseagtig kanin <3

  Ellers må hun på ferie hjemme hos mig, så skal vores kaninmor sætte hende lidt på plads 😉 <3

 2. Maria

  En neutraliserings skal helt sikkert nok hjælp. Vi har altid haft han kaniner som har været SÅ tamme og løbet frit i hjemme.
  En enkelt gang har vi haft en hun, hun startede blid og mild og jo ældre hun blev jo mere “sur” blev hun og knurrede/brummede af os og kunne finde på at bide. Vi valgt at give hende væk da vi var blevet lidt bange for hende. Men læste først senere omkring at det evt kunne have hjulpet at neutralisere hende.
  Krydser finger for at det hjælper

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg