Din egen selvopfattelse

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

5 råd til hvordan du kan starte i det små, med dit ydre… Hvordan du ser dig selv, kan være afgørende for hvordan andre ser dig. Så skal vi ikke starte med dig?

Det er set og hørt tusinde gange, at selv smukke piger på ydersiden, kan have det forfærdeligt indeni. Det kan være svært at se og forstå ude fra hvorfor netop denne pige kan have disse udfordringer – ’hun er jo gude smuk – hvad har hun at være ked af?’ Kan vi tænke..

Det er svært at lave en pejling fra det ydre til det indre.
Aller vigtigst skal vi have det godt indeni, og hvile i os selv – og så er udseende sekundært for de fleste mennesker. Potentielle partnere osv.

Vi vil også hellere have at en ven eller en veninde – holder af os – fordi at de er glade for vores indre. 
Vi vil gerne kunne være vores grimmeste jeg – og alligevel ændrer det ikke på noget for de mennesker vi har tæt.

Uden at forsøge at gøre forvirringen total – så tror jeg på, at det ydre for mange kan være et godt sted at starte. Ikke ved at udføre plastikkirurgi nødvendigvis og den slags. 
Men ved at ændre måden at se os selv på, på ydersiden – kan det have en positiv afspejlende effekt på vores indre.

Usikkerhed eksempelvis, kommer sig ofte af det vi ser i spejlet, og det har en effekt på hvordan vi ser os selv, dvs. en effekt på vores indre. Angst kan komme sig af den usikkerhed. At vi ikke føler os tilstrækkelige på ydersiden, kan tolkes til at vi så heller ikke er tilstrækkelige på indersiden.

Det hele handler om, hvordan vi opfatter os selv. Vi skal elske os selv, som vi er – og vi skal jo egentlig finde frem til, om det er noget inde i os som vi ikke er tilfredse med – eller om det er noget udenpå.

Luk øjnene og spørg dig selv:
Er jeg et godt menneske? Gør jeg det så godt som jeg kan? 

Hvis du kan svare ja, så er vi så langt..

Du er smuk på indersiden – og det der måske kunne ligge på ydersiden, og have en effekt på dit indre – det skal vi ændre din opfattelse omkring, og du kan starte selv, med små skridt:

1. Din holdning.
Et sted at starte kunne være din holdning. Bøjer dine skuldre frem af? Så hiv dem tilbage – så du har en fornemmelse af at du skyder brystet lidt frem. Bukker du i ryggen? Så ret dig op!

2. Gør noget ud af dig selv.
Føler du at du ligner lort? Når du føler du utilstrækkelig, fordi at du eksempelvis har en dårlig dag – så gør noget ud af dig selv! Også selvom du bare skal være derhjemme eller skal ud og handle!
Lidt makeup tips; 
Tag noget make up på. Lys concealer under dine øjne – lyser dig op. Lidt mørk skygge, ikke for mørk, på øjenlågene – giver dig lidt kant og fremtoning. Lidt optegning af øjenbrynene i en lidt mørkere tone, understøtter den kant – og retter fokus mod dine øjne.
Lidt solpudder, lidt mørkere end din egen hudfarve, i den linje du får ved kinderne, når du suger kinderne ind – giver dig glød og fremhæver dine kindben. Lidt på læberne, med en smule shine, fremhæver dine læber og noget sensuelt.

3. Dress to impress! 
Det betyder ikke at du skal ligne en som skal til galla. Men hvis du tager noget pænt tøj på, og evt. en sko med lidt hæl – så får du automatisk en anden holdning som du kommer gående, og du vil med garanti udstråle noget andet. Du får en anden power!
Folk du møder på din vej vil kigge anderledes på dig, og det føles godt!

4. Invester i dig.
Du er kvinde – og du vil gerne føle dig som kvinde, samt have at folk skal opfatte dig som så.
Hvad er kvindeligt for dig? Er det velplejet hår? Er det flotte negle? Invester i dig.
Spis havregrød et par dage – hvis økonomien ikke er der til det, undersøg markedet for ’billige’ steder hvor du kan få lavet det, men invester i dig. Du er den bedste investering du nogensinde kommer til at lave.

5. Se dig igennem andres briller.
Arbejd på – alt du kan, at se dig selv igennem andres briller. Lyt til når de siger at du er smuk. At du ser godt ud, at dit hår er flot. Tag imod det, og gem det i dig. Andre ser os ofte, med helt andre briller – og det skal du tage at lytte til. De har ikke problemer med at se dig – det har du!

Jeg håber at det gav lidt mening for nogen af jer – og I må endelig skrive til mig hvis i har nogle spørgsmål eller tanker i godt kunne tænke Jer at læsse af.
Jeg er lige her!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg