Min soldat & jeg – part 2

En lidenskabelig kærlighed. Han kom hjem til mig i går..

Det havde vi prøvet så mange gange før. Og som så mange andre gange – havde jeg på forhånd besluttet mig for, at det skulle være sidste gang..

Som altid når han kommer – gjorde jeg mig ekstra lækker. Jeg har stået i skolepige uniform, i lækkert frækt og classy lingeri, i ingenting osv.

Den her gang, havde jeg taget mit ny-indkøbte lækre undertøj på, og pakket mig selv ind i rødt gavebånd – og stod naturligvis i stilletter..Jeg stod i min entré og ventede på ham og kiggede på mig selv nok hundrede gange i spejlet..
Jeg var klar til han skulle komme.

Lejligheden var stort set mørklagt, og stearin lys var tændt over alt.. I soveværelset havde jeg sat en ”pejs” på fjernsynet – mit store spejl var sat i hjørnet, så hele sengen kunne ses deri – og så havde jeg tændt op for vores spilleliste.De samme sange har kørt hver eneste gang vi har haft sex, og det hele er startet med den samme sang, hver gang. Da han skrev han var der nu – satte jeg sangen i gang..

Jeg åbnede døren for ham..

Han kiggede på mig, og rystede lidt på hovedet (men på den gode måde hvis I forstår)Han smed hvad han havde i hænderne og krammede mig først længe og hårdt… (Jeg havde sagt til ham, han nok ikke så mig igen) Han kiggede på mig og jeg spurgte ”Er jeg fin”?
Hans svar: ”Du er mere end fin”.. Jeg sagde ”Du skal pakke mig op først – jeg har lagt en saks til dig dér”..
Vi kyssede, meget intenst.. han kørte sine maskuline hænder nedover min krop og hans hænder tog hårdt fat i gavebåndet, som havde han lyst til at flå det af mig..

Efter noget tid, vendte han mig hurtigt om, og bukkede mig forover ved at presse en hånd i ryggen på mig.. Jeg stod nu med min røv i g-streng, presset op mod hans pik, som var hååård..

Han greb saksen og klippede mig op, fra ryggen af..

I soveværelset..

Vi gik ind mod sengen, han vendte mig om – vi kyssede.. Han var vildere idag, tror min ‘indpakning’ gjorde ham ekstra liderlig – han bed mig i halsen og i ørerflippen. Han smed mig på sengen, så jeg landede på alle fire.. stiletterne blev på. Han stak sine fingre op i mig, og der gik ikke længe før jeg sprøjtede ud over det hele.. Det plejer at være startskuddet, fordi han eeeelsker når jeg sprøjter. Det er det frækkeste han ved..

Jeg har ikke tal på – hvor mange gange han fik mig til at sprøjte der.. Jeg vred mig, stønnede – mine lyde blev højere og højere…Han vendte mig om. Jeg kan virkelig godt lide – når han rykker rundt på mig og viser hvem der bestemmer.

Han stak sin pik op i mig og jeg eeelsker virkelig den pik. Den er stor, den er hård, den er varm og den hører til oppe i mig! I spejlet kunne jeg se hvordan han kiggede på, at hans pik gled op i min fisse – og han var piv fræk at se på. Han er så meget mand!

Vi kyssede.. Jeg havde mine hænder på hans røv og jeg tog hårdt fat.. Hans røv er pisse lækker og den tænder mig for vildt.. Han lagde sig op bag mig og kneppede mig fra siden.. Jeg ved ikke hvorfor det var sådan denne gang, men jeg kom og kom og kom – indtil han til sidst også kom.. Det var sygt intenst og jeg var fuldstændig, ja ”kneppet” – kan man vel godt sige!

Han gav mig ret i, at spejlet stod godt dér…

Pause..

Vi hyggede os inde i stuen, i sofaen – hvor vi puttede, nussede hinanden. Vi spiste gulerødder og agurker med dip og nødder, imens vi så en film…

Vi skulle i seng..

På vej derind, stoppede han mig i døren. Jeg stod med ryggen op ad karmen – hans ene hånd rørte mig, imens den anden holdte fat i karmen hen over mit hoved. Han kyssede mig , bed mig i ørerflippen igen – hans hånd tog fat i min røv, dernæst mit ene bryst.. Vi gik hen mod sengen, da jeg sætter mit ene knæ på sengekanten for at kravle op, stak han sine fingre op i mig og sørgede for jeg sprøjtede ud over hele gulvet.. hans fødder, mine fødder.. det løb ned af mine ben…

Jeg vendte mig om, og kiggede på ham.. Hans pik var helt hård og strittede lige ud i luften. Jeg satte mig på knæ og tog den i munden. Først gjorde jeg den rigtig våd. Den ene hånd havde jeg, sammen med min mund – om pikken, imens den anden holdte fast i hans hofte..Jeg suttede den hårdt og hurtigt – han stønnede og trak sig så væk.

”Ik træk dig væk”, sagde jeg. Hans svar; ”Jo, for eller kommer jeg – og jeg vil jo gerne mærke dig igen” – Mig ”Jeg vil smage dig” – og så tog jeg den i munden igen! Jeg ville også bestemme lidt!

Jeg tog fat og spillede hans pik imens den samtidig var i min mund, og jeg suttede ham hårdt.
Han stønnede og kom ret hurtigt derefter..
Pisse frækt!

Nu kunne vi endelig hoppe i seng og sove..

Jeg skulle bare liiiige vaske gulvet først – og mig selv.
Han lå på ryggen i sengen og havde sin ene arm om mig, jeg lå op ad ham med hovedet på hans bryst.. Vi holdte i hånd og faldte i søvn.

Jeg sov godt nok ikke meget den nat.. måske var det tanken om, at jeg ikke skulle se ham igen, som gjordet det svært.

Da vi vågnede..

Nussede jeg ham. Min hånd gled ned over hans pik og den var hård.. jeg tog fat om den og begyndte at spille hans pik, stille og roligt… Han begyndte at ‘gi’ sig og sige lyde… han styrede mig oven på ham, så jeg kunne sætte mig ned over hans pik. Han holdte mig lige oppe lidt, og brugte igen sine fingre, så jeg sprøjtede ud over ham, og så fik jeg hans pik op i mig igen.. Vi vendte om så han tog mig bagfra – han kneppede mig hårdt og kontant – til han kom! Han sluttede af med at give mig et klap i røven, så hårdt, at hele hans håndaftryk nu sad der.. Han gik i bad, og jeg lavede en lækker toast til ham på panden.. Han havde også svært ved at gå derfter.. men ud af døren kom han..
Han fortalte mig, at han elsker mig…..Bare synd, at han også elsker en anden.

Nyt kapitel må starte for mit vedkommende nu.

Forhåbentlig….

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar