Har du en hemmelighed?

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Noget som du bærer på – som du egentlig rigtig gerne ville tale med nogen om – men du tør ikke?Det tror jeg at mange mennesker har. 

På et eller andet tidspunkt igennem livet – så har man enten gjort, oplevet eller været vidne til noget – som man simpelthen ikke vidste hvordan man skulle fortælle til nogen. Ikke engang sin bedste veninde.

Men skal man så bare gå med det indeni?
Og ikke have nogen steder at gøre af det, fordi at man er bange for hvad vedkommende som man åbner op overfor, ville tænke om én? 

Duer det? Det synes jeg jo ikke. 
Så jeg startede Kvinderudenfilter.dk. 

Det har altid heddet sig, at det at skrive, kan virke helt terapeutisk. Og det er jeg enig i. 
Så hvis man nu har haft en oplevelse, eller hvis man nu har nogle tanker og følelser, som man egentlig har brug for at tale med nogen om – men man tør ikke fordi at man frygter reaktionen – hvad gør man så? 

Jeg tænkte jo straks at vi kunne være noget for hinanden – os kvinder, os mennesker. At vi kunne lære af hinanden, give af os selv til hinanden. Og ved at være mange kvinder samlet om ét medie – ville vi helt sikkert kunne opnå følelsen af ikke at være alene. Især af den grund, at vi alle er forskellige. Så i et univers hvor der er plads til alle de kvinder man er – åbnes der op for en forståelse ét eller andet sted fra. Der er stensikkert indhold på Kvinderudenfilter.dk som man ville kunne identificere sig med som kvinde.
Det har da en kæmpe værdi, som jeg ser det. 

Igennem den tid vi har eksisteret – har vi modtaget mange indlæg fra anonyme kvinder som helt sikkert havde “brug for luft”. En overskrift som “Lettet hjerte efter 38 år” – siger lidt om hvad vores medie kan. 

På Kvinderudenfilter.dk kan alle kvinder +18 dele “et skriv”. Tanker, følelser, erfaringer, oplevelser – hvad som helst. Og det kan man gøre fuldstændig anonymt! 
Således at når vi publicerer disse skrivelser, at der står “anonym kvinde”. 
Alle indlæg kan kommenteres på af alle, både mænd og kvinder. Og det kan man både gøre anonymt ved at skrive fiktivt navn, eller med sit navn.
Tilmed kan man dele en skrivelse, som publiceres med sit navn på. 

En tilkendegivende kommentar hvor der bare står “Det kender jeg SÅ godt” – eller “Du er ikke alene om den tanke” – kan betyde alt for hende den anonyme kvinde, som skrev indlægget og som sidder bag skærmen og følger med. 

Del dine erfaringer og få glæde af andres, det er vores koncept. 

Vi ønsker at vise virkeligheden. Virkelighedens og dagligdagens kvinder – kvinder som de er og tænker. Svesken på disken! 
Og hos os – er der ingen der dømmer hinanden. Vi har plads til alle. 
Så bare skriv kvinde – vi vil super gerne læse din historie!

Jeg har lavet dette citat: Du er en inspiration i dig selv, hvis bare du formidler din historie. 

Vi har vel alle oplevet, ikke..

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg