Det jo bar’ 30!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

I daaag er det miiin fødselsdag, hurra hurra huraaaaa! Taknemmelighed er et lille ord og jeg er omringet af kærlighed..

Kl er 01:37 – og jeg ligger og mærker efter.

Nu er jeg 30 år gammel. Idag er min fødselsdag.

Jeg ligger sådan og tænker over om noget føles anderledes.. nu har jeg i perioden op til denne dag hørt denne sætning mere end én gang: “30?!! Nå.. jamen så går det kun ned af bakke fra nu af”.. med en grad af smil og humor, men sgu også alvor bag.

Og her ligger jeg og synes at venstre knæ driller lidt .. fandens, nu det sket. Det er de 30 år der gør det, tænker jeg…Ej. Sagen er den, at det faktisk ikke gør mig noget at fylde 30.. Men en rund fødselsdag som den – har da været påskud for lidt af hvert. “Ej det fanme for irriterende – jeg er 30 år lige om lidt, og så….” Men, det havde nok også været lige så irriterende på en hvilken som helst anden dag – det der nu end irriterede mig.

Jeg kan godt lide at have fødselsdag. Fødselsdag betyder noget for mig. Jeg vil huskes, fejres, forkæles. Det tror jeg ikke nogensinde ville ændre sig..

Jeg kan fortælle jeg min største frygt ved at blive 30. Det var egentlig en hemmelighed – men nu får i den. De fleste siger at man så begynder at omlægge sig, rent fysisk. Hvad er nu det for noget? Skal jeg nu til at begynde at tage på og ting og sager – af ting jeg hidtil har kunne spise uden den konsekvens? Skal jeg nu til at tænke over hvad jeg spiser? Det dur ikke for mig – for jeg er noget af et madøre, med kæmpe kærlighed til chokolade. Jeg er optimist og håber på det bedste.

Faktisk er jeg egentlig bare enormt spændt på fremtiden. Og med fremtid hører højere alder .. Min fremtid er på flere punkter af mit liv, næsten alle – åben for alle muligheder og dejlige inputs der kunne komme min vej. Det da ikke så skræmmende? Det faktisk super spændende!

Idag skal jeg lidt på arbejde, lidt ud og handle til på lørdag hvor min store dag skal fejres med en dejlige masse mennesker – og så skal jeg ud og spise god mad med 4 dejlige damer og det glæder jeg mig til.

Idag er allerede en god dag – for det er min fødselsdag!

Kl. er nu 01:47. Det er min dag helt frem til 23:59 hvor er det skønt!

…OG NU BLIVER DET VILDT!

Taknemmelighed er et meget lille ord her!

Kl. er 7:30 og det ringer på døren.. Jeg fik et kæmpe chok da jeg sad her med computeren i skødet og skulle poste mit indlæg jeg skrev i nat, som jeg lå i sengen..

Jeg kigger på min bedste kammerat, som overnnattede på sofaen, hvor jeg nu sad og skrev. Han undrede sig også..

Ud og åbne, i morgenkåbe og morgenhår, og ingen make up – og der står HELE min skønne pukkelryggede, MIN familie inkl. min dejlige veninde OG MIN SØN! De sang fødselsdagssang, viftede med flag og balloner og havde en masse lækker morgenmad med! Jeg græd.. Okay, jeg indrømmer – jeg tudede faktisk lidt! Én efter en kom de ind af døren, med kram og smil og kys og da jeg har krammet den sidste, og stadig kæmpede med at tørre øjnene – kigger jeg ind i stuen, og her står de alle med hver deres opgave om at få lavet mit spisebord dobelt så langt, dække op med tallerkener, kopper og alt der dertil hører. 80 boller havde min mor bagt! Der var købt wienerbrød og jeg ved ikke hvad.

Jeg var fuldstændig blown away.. 

Fyldt op med lykke af alle de her mennesker, min familie og min veninde .. KÆRLIGHED ER HVAD DET ER!

Udover det – havde de lavet en MEGA SMUK port nede ved døren i opgangen… som i WAUW!

De havde siddet til kl 2 i nat for at lave den. Jeg viser et billede af den i galleriet herunder.

Der ligger et KÆMPE arbejde bag denne overraskelse, som det i den grad var – en overraskelse!

De har talt med mit arbejde, sørget for at jeg fik fri idag, talt med gårdmændene hvor jeg bor, for at sikre at de gerne måtte sætte denne port op, talt med faren til min søn, og lånt ham allerede fra igår, så han kunne være med, talt med restauranten jeg senere havde bestilt bord på, da mine 2 lillesøstre også kan deltage, dejligt. Bare vildt og bare dejligt..

Jeg er GLAD, jeg er 30, og hold kæft hvor er det bare fedt!

GOD DAG TIL ALLE ANDRE OGSÅ!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg