Hvordan stabler man et event på benene?

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvordan gør man det – når man som mig er dybt ustruktureret?Tjo ser I.. Man sparrer med de helt rigtige mennesker!

Man udnytter sine stærke sider i stedet for at dvæle ved de svage. For mig er den stærke side, eller ’de’, den kreative, det idérige og så mit drive! Der hvor jeg ikke er så stærk – struktur, planlægning m.m., der sparrer jeg med nogle som er stærke på netop det.


Og så glæder jeg mig virkelig meget til det her event selv – fordi jeg bl.a. glæder mig helt vildt til at høre/opleve Iris Isabella Engelund, som kommer og holder foredrag.
Jeg har nu haft fornøjelsen af at spare en del med Iris allerede, møde hende personligt – og det bliver bare super godt.
“Når man selv virkelig bærer troen på noget, og man selv synes at det er top fedt – så vil den entusiasme og det engagement som oftest smitte af på de mennesker man italesætter det overfor.”

Jeg glæder mig til at hilse på alle dem, som kommer den dag. Jeg glæder mig over, at kunne levere en Goodiebag til de første 50 kvinder der kommer. Jeg glæder mig over at mit logo er på, at jeg har fået sat det på benene.

Jeg glæder mig fordi jeg har kontakt til flere inspirerende mennesker/talere – som gerne ville tale til mit event – og jeg desværre ikke havde plads til dem alle i denne omgang.
Det giver mig et billede af, at det her langt fra bliver sidste gang jeg holder event.
At Kvinderudenfilter.dk, kommer til at hoste flere events, flere arrangementer, som giver andre ’noget’.

Hvorfor er det så vigtigt? At give andre ’noget’.Jeg synes at det er mega stort når man kan lære af andre mennesker, eller når man kan give noget fra sig til andre.

“Det er så fedt, at man kan krydse veje med nogle mennesker igennem livet, som bare giver os noget vi kan tage med videre og bruge til noget.”-Ligesom at jeg i denne omgang har stiftet bekendtskab med én som Iris, som allerede har givet mig noget..
De her dage fiser jeg rundt i pendulfart for at hente pakker m.m. Ordner looket til vores Goodiebags m.m.
Det er her jeg bl.a. kan sætte mit eget præg. Det er her hvor jeg kan få lov at bruge mit kreative talent og hvor er det fedt! Det elsker jeg!

I dag får jeg min søn hjem, så derfor bliver det nogle sene/lange dage – da jeg skal skubbe alle mine gøremål til eventet, til om aftenen – efter jeg har puttet ham.Vi skal kramme en masse og hygge os af helvedes til, og hvor bliver det skønt!

Jeg håber meget at vi ses lørdag!
Jeg håber at I fremadrettet, vil være med til både at lade jer inspirere, men også inspirere andre..
Vi ses!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg