Podcast med Rikke Ganer-Tolsøe – Emne: Mobning

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

"Hvis ikke du har noget godt at sige - så hold mund"

Podcast // Emne: Mobning

D. 21. november 2018 holder vi hos Kvinderudenfilter.dk et stort event, hvor vi støtter en god sag. Nemlig Red barnet, i kampen mod mobning. 
Jeg personligt glæder mig helt enormt, da de to speakers som kommer – er fantastisk Inspirerende, og jeg tror på, at de kan ændre noget hos folk. Vores måde at tænke på, vores måde at kommunikere og agere mere hensigtmæssigt overfor vores medmennesker. Der er tale om Iris Engelund og Nichlas Farup.

Jeg blev selv udsat for mobning som barn – og jeg har i den grad også været udsat for det som voksen. Jeg henviser til et par skrevne indlæg i min podcast her. Bl.a. Fra usikker ung og Tynde kan ikke tage på.

I denne podcast taler jeg om mine personlige oplevelser, meninger og holdninger – og jeg ville sætte enorm meget pris på, om du kunne have lyst til at lytte med og i kommentarfeltet evt. dele dine holdninger?
Tilmed ville det være super fedt, hvis du vil støtte op om en god sag – og deltage i vores event d. 21. november 2018, som også giver Dig noget med hjem.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg