Forbudt begær. Fræk toiletsex

Fræk toiletsex med en komplet fremmed. 

Som single pige syntes jeg det kan være hårdt, at jeg faktisk til tider dømmer mig selv, mere end hvad jeg rent faktisk antager at mine nærmeste ville dømme mig. Jeg går med tanken om, at jeg nogle gange må være betegnelsen af “billig” fordi jeg har sex med flere forskellige partnere, (ikke nødvendigvis MANGE partnere) men et par stykker.. Jeg siger og nævner det ikke til mine veninder – fordi jeg da er helt sikker på, at det kun er mig, som oplever det her! – det oplever mine veninder da ikke, eller gør de?

Jeg vil egentligt gerne dele en af mine seneste, ret vilde oplevelser med jer.. Jeg har ikke nævnt det her for nogen, for det er en ret vild oplevelse, sådan en af de oplevelser, man kun læser om i sex noveller eller ser på film..

Sprøjteorgasme på offentligt toilet med en komplet fremmed

En lørdag aften..

Jeg havde taget nederdel på, sorte nylonstrømper, stiletter og mit lyse hår var slået ud. Jeg havde en af de der lørdage, hvor jeg bare ville føle mig pisse lækker!!! Jeg havde brug for bekræftende blikke.. Jeg mødtes med min veninde og en kammerat, hjemme hos mig.. Pludselig gik der “privat fest” i den, og før jeg vidste af det, var min lejlighed fuld af mennesker – nogle kendte, nogle ukendte.. Et par timer senere slukkede jeg musikken! Nu ville jeg sgu i byen! og have nogle sultne og bekræftende blikke!! Vi kom ind på clubben, musikken var høj og vi fik arrangeret en flaske og et bord – jeg var allerede i godt humør..

Efter en drink mere og midt i en samtale med min veninde, går der en ret lækker fyr forbi mig, (Ej han var virkelig fin altså!!), mellem mørkt kortklippet hår, blå øjne og en super lækker krop, jeg kunne se hans muskler på overarmene i hans skjorte, han var høj og havde det frækkeste smil.. Min veninde ser at jeg lægger mærke til ham, og hun udfordrer mig! “Ej gå lige hen og sig Hej til ham!” Jeg tager endnu en STOR tår af min drink, retter på nederdelen, løfter skuldrene og retter ryggen, og går selvsikkert hen i mod ham.. “Hej siger jeg og sender ham et smil” han hilser tilbage og komplimenterer mig, ”du ser da godt ud i aften”.. Jeg ved ikke hvorfor, men pludselig strejfer, tanken mig “Ej hallo! En så lækker mand som ham her, kan sku da umuligt være single” – så jeg kigger på ham og siger, må jeg spørge dig om noget? Ham: “ja da”! Mens han smiler – Mig: “er du single”? – Ham: ”nej det er jeg faktisk ikke, siger han og smiler sådan lidt forbudt til mig” Jeg tænker – pis! Lort! Øv! Og siger så.. Ej hvor skidt for mig, men du ser godt nok sød ud, den skal du lige have, jeg smiler og siger god aften og går igen..

Alkoholen tager over

Lidt senere på aftenen, er jeg blevet i rigtig godt humør – alkoholen mærkes tydeligt. Jeg har en grim konfrontation med min venindes kæreste – (en historie jeg faktisk også gerne vil dele med jer, på et andet tidspunkt) Efter episoden med min venindes kæreste, går der total ”fulde tude marie” i den og jeg går op på toiletterne, mens jeg har min veninde i røret – (hende hvis kæreste, jeg lige har haft en grim konfrontation med) Jeg græder og går ind på et af toiletterne – dørene er sådan nogle skyde døre, og jeg lukker ikke helt døren, den står lidt på klem.. for jeg skal jo bare snakke med min veninde..

Pludselig bliver døren trukket til side og her står han!! Ham den lækre jeg mødte tidligere på aftenen, jeg står stadig, grædende og taler med min veninde i telefonen, han kommer ind, og jeg ved faktisk ikke rigtig hvordan jeg skal reagere, – jeg forventer nok bare, at han lige venter med at tale til mig, indtil jeg er færdig med min telefon samtale – jeg græder og min mascara sidder under øjenene på mig.. Han kommer helt tæt på, skubber mig op af væggen – (stadig mens jeg har min veninde i røret) han kysser mig halsen, og trækker mine trusser ned, og stikker sine fingre op i mig.. (stadig mens jeg har min veninde i røret) og her står jeg og halv tuder og bliver helt forvirret!! Jeg aner ikke hvordan jeg skal reagere – men det er virkelig rart! Det føles godt, som en eller anden trøst, her midt i mit tuderi, så jeg giver efter.. (Jeg afslutter min samtale med min veninde)

Sprøjter en hel sø

Han har stadig sine fingre oppe i mig, og begynder nu at kysse mig, jeg kan ikke styre det.. Jeg er helt måløs og når lige at tænke ”gud hvor er det rart det her” og før jeg ved af det, får han mig til at sprøjte ud over det hele!! Ned i mine stilletter og ud over hans sko – en kæmpe sø på gulvet! Han bliver helt vild, vender mig om – op mod toilettet, og tager mig bag fra! (alt imens at andre folk, ude på toilettet sagtens kan høre hvad der foregår, bliver han bare ved) Han får mig til at komme igen, og så kan han ikke holde sig tilbage mere, og kommer selv.. Han vender mig om, kigger mig i øjene, siger Hej! Smiler og kysser mig! Jeg er helt svimmel og må være i væske mangel, mine ben ryster og vi griner begge lidt af det.. vi går ned fra toilettet, og jeg går over til mine venner, som troede jeg var taget hjem – jeg har åbenbart været væk længe..

Flere toilet besøg i løbet af aftenen 

Jeg fester videre og hygger mig, og flere gange i løbet af aftenen mødes jeg med ham, på toilettet til en hurtig omgang, det er simpelthen SÅ frækt!! Clubben lukker og nu skal jeg altså hjem! – Jeg ved ikke hvordan, jeg kan ikke huske hvordan, men jeg hopper i en taxa med ham!! På vej hjem til mig, på bagsæddet stikker han sine fingre op i mig, tager mine trusser af og kommer dem, i hans lomme, han får mig helt kørt op!! – (taxa chaufføren kan ikke have undgået at ligge mærke til, at vi er rimelig meget oppe at køre, på bagsædet. 

Han er stærk og sindsyg kinky

Vi bliver sat af og jeg når nærmest ikke ind, af min hoveddør, før han løfter mig op og ind i min sofa, han ligger sig på knæ foran mig, spreder mine ben og begynder at slikke mig. Stikker sine fingre op i mig og med en meget fin fingre fornemmelse, forsøger han at få mig til at sprøjte igen! Jeg tænker: ”åååh nej, jeg kommer jo til at sprøjte ud over det hele nu igen” han kgger op og siger så: ”slap af og nyd det, jeg vil smage dig, kom i mit ansigt!” – jeg tænker ikke videre, og så giver jeg ellers bare slip, og kommer i ansigtet på ham, han tager mine væsker i munden, kommer op til mig og siger: ”åbn din mund og smag hvor lækker du smager” – jeg tænker ikke over det, og åbner min mund, og lader ham tømme væsken i min mund, mens han kysser mig! (Det smagte faktisk slet ikke grimt, det var sindsygt frækt!!)

Han rejser sig, og med et hurtig tag, sidder jeg oven på ham og ridder ham, han kommer ret hurtigt lige efter.. Vi kigger begge på hinanden og griner lidt, og er helt enige om at det må være noget af det frækkeste sex, vi begge nogensinde har haft.. vi sidder lidt sammen, så ringer hans telefon! Det er hans kæreste! Som ikke kan forstå hvorfor han ikke er kommet hjem endnu kl. er 8 om morgenen! Han kommer hurtigt i tøjet, kysser mig farvel.. og er ude af døren… jeg har ikke set ham siden..

Efter den her oplevelse, har jeg tænkt meget over kvinde til kvinde respekten mellem os kvinder.. Burde jeg have sagt nej tak, kunne jeg have sagt nej tak? (jeg syntes det var utroligt svært at sige nej, specielt fordi det foregik på den måde som det gjorde.. det var det vildeste begær!!) Jeg har efterfølgende fundet ham på facebook, og kan se at han er lykkelig sammen med sin kæreste.. Måske har den her vilde oplevelse gjort at han nu, har det endnu bedre med sin kæreste.. Jeg sidder ikke tilbage og fortryder noget, men var jeg måske lidt billig?

Hilsen en pige, der bare ikke kunne sige nej

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar