De valgte mig!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har skulle holde det hemmeligt i det der føles som en evighed – men egentlig er det kun 2 måneder.

Jeg skal være med i dansk melodi grand prix! Jeg skal synge én af de 10 sange – hvor vildt er det lige!!
Min bliver sang nr. 9 – og hedder “Holder fast i ingenting”Den er skrevet af Clara Sofie, Andrea Fredslund og Rune Braager, og produceret af Rune Braager.

Rune ringede til mig for et par måneder siden. Clara Sofie og ham havde ledt efter en solist til at synge deres nummer til Melodi grand prixet. Clara Sofie fandt mig ved at skrive #sangerinde på Instagram. Lidt flippet!

De fandt naturligvis også nogle andre som de gerne ville høre. Jeg var vist den første de havde inde i studiet.

Jeg kan huske da jeg tog derfra, at jeg tænkte “fed sang – men jeg tror godt at de kan finde en som passer bedre lige til den sang”. Min storesøster var med som støtte – og hun mente bestemt at sangen var som skrevet til mig. Det var en søndag jeg besøgte studiet og gav mit skud på sangen.

Torsdag hørte jeg fra Rune igen. De ville gerne have at jeg lavede et lille filmklip hvor jeg sang sangen. Jeg optog det ude i opgangen.
Jer som følger mig, og min musik – ved at det hele startede i opgangen. (Faktisk idag, præcis for 3 år siden!!) Så jeg holdte mig til det jeg kender, kan man sige.

Min søn Oliver godkendte klippet og jeg sendte det afsted. Det var ikke uden et lille sug i maven.

Senere den aften hørte jeg fra Rune igen.

Han fortalte at de havde bedt mig Og en anden om at sende et filmklip – At de var meget glade for den anden sanger også, men da vi havde sendt filmklippene – havde det været enstemmigt.

“Vi har valgt dig” – lød det!

Jeg blev super glad! Det var jo slet ikke til at forstå! Det er det på sin vis nærmest stadig ikke. Men lige om lidt – om præcis 10 dage – så ryger det ud i pressen.

Og så ved alle det – og jeg kan ENDELIG fortælle det til dem jeg kender – samt poste indlægget her!

Indlægget ligger jeg og skriver idag, fredag d. 12. Januar 2018. Jeg ligger på sofaen – da jeg er blevet syg. Godt at det er nu, at jeg blev syg – så er det overstået til når jeg skal ind og tale med pressen hos DR.

Jeg er sindssyg spændt! Og jeg glæder mig til at dele hele min rejse, samt følelser forbundet med, frem til melodi grand prixet d. 10. Februar 2018 med jer. Tak fordi i følger med!Links til artikler/indslag som er lagt ud IDAG – 22. januar 2018:

https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/her-er-de-10-solister-der-dyster-i-dansk-melodi-grand-prix-2018

https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/her-er-deltagerne-i-dansk-melodi-grand-prix-2018-overraskende-comeback-og

https://www.youtube.com/watch?v=-g_jIL8JenY&feature=youtu.be

 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Lillian

  Wooowwww hvor er det bare super fedt for dig 😊👏 kæmpe tillykke, har hele tiden vidst at en dag ville der være nogen af de store som fik øjnene op for dig og din fantastiske stemme.
  Har ikke rigtig gidet at se MGP siden jeg var barn, men nu ville jeg ønske jeg kunne sidde og følge med og krydse alt hvad jeg havde, men denne gang har jeg så ikke mulighed for at se det øv øv. Men krydser alt alligevel 😉😄.. Det bliver da en kæmpe oplevelse at være med…
  Pisse godt gået Rikke 😉😊😊😊

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Tusind tak Lillian 😍! Det er sgu ret spændende! Og noget anderledes end hvad jeg er vant til.. hehe. Men TAK – er glad for at du krydser! 💪🏻

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg