Når der bare sker meget..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvordan formår man så at holde hovedet koldt? Der sker SÅ mange ting i øjeblikket i mit liv. Gode ting! Men jeg har overvejet at begynde at skrive lister, med overskrifter på de forskellige ting – og så med tilhørende proces linjer. 

Proces linjerne her er vigtige – for jeg har gang i så meget, at det kan være svært at huske på, Hvor man er nået til med de forskellige. Og egentlig hvis jeg brækker det op – så ved jeg selvfølgelig godt hvor jeg er i processen med de enkelte ting.

Men et overblik ville være lækkert, så man måske endda kunne se ’statusser’ rykke sig, og strege nogle ting helt af listen..

Eksempelvis:

Kvinderudenfilter.dk udvikling – Ny platform
Det ligger hos udvikleren nu, og designet er der mere eller mindre ved at være styr på. Nu skal det hele bare sætte op, og alt indhold flyttes over – og nårh jo, så skal jeg lige blive ekspert i platformen og værktøjet bag.
Status – ude af mine hænder for nu, så længe at jeg afventer udvikleren.
Så jeg lader være med at stresse over noget som jeg ikke har indflydelse på, lige nu.

Blive ekspert og super nørd i WordPress 
Tjo, nu har jeg set værktøjet et par gange. Har haft fingrene en smuuule i det, meeen der er stadig lang vej.
Status – stadig grøn. Jeg skal afsætte mere tid til bare at sidde og rode med det – og få hænderne i det. Dog skal jeg lige bruge et par timer sammen med udvikleren, som så kan lære fra sig.

LitUpp – mit nye arbejde
Det går skide godt, og jeg er så glad for min beslutning om at skifte, som i Helt vildt.
Jeg er stadig ved at finde min plads. LitUpp har et kæmpe event i kommende weekend her – som har krævet alt fokus fra alle os der løber rundt inde på kontoret, så derfor er dagligdagens virkelighed Lige nu, Ikke nødvendigvis sådan som den ser ud fra næste uge. Men det er sjovt og super fedt, og jeg bliver kastet ud i lidt af hvert. Det er helt perfekt.
Status – Stabil. Jeg er ny endnu – men jeg skal nok nå at komme til at blive fantastisk – det tager jeg helt roligt lige nu, imens jeg suger til mig af de nye indtryk.

Musikken – RIKKE MUSIK
Det går fanme godt! Der kommer løbende forespørgsler – på alt muligt, og jeg hviler mere og mere i musikken, jo mere at jeg dyrker den.
Jeg har gang i at lave et album – og det bliver super fedt at udgive på spotify, itunes og hvad der ellers er af tjenester.
Status – Anders og jeg har lige afsluttet et stort event, som har krævet vores fokus. Nu skal vi tilbage til studietid – hvor vi skal bruge tid på albummet. Og så skal vi livestreame mere.

Nedrevet væg hjemme
Ja – væggen er stadig revet ned herhjemme, og der sker ærlig talt ik’ en dyt. Man kan ikke nå det hele – og man kan ikke være god til det hele. Jeg er nok ikke ‘håndværker pigen’ – det ville egentlig være synd at sige. Men et søm og en hammer, har ofte været løsningen på lige nøjagtig dén udfordring. 
Jeg ved dog godt hvad jeg vil have lavet – så der er nogenlunde styr på hvad løsningen skal være, nu skal den bare igangsættes – Så, en håndværker imødeses. hehe..
Status – i den forkerte ende.

Kvinderudenfilter.dk julefrokost som skal koordineres
Jeg holder julefrokost for Kvinderudenfilter.dk d. 15. december 2017, hvor jeg også har inviteret medlemmerne. Nu har jeg bare en kæmpe opgave i at finde på noget super hyggeligt Og fedt at lave – lokation, mad m.m. Så jeg skal have talt med en masse forskellige mennesker.
Status – stadig i begynderfasen – meeen hold kæft det bliver fedt, jeg er fortrøstningsfuld. 

Dating
Det sker ligesom bare ikke. Det er virkelig svært at klemme ind for tiden…. Og det er egentlig okay. Jeg har jo gang i en masse fedt, og sådan et hankøn ville bare tage lidt af mit fokus, som er absolut fantastisk i øjeblikket.
Så status – Naa. Bare naaa… hehe

Der er masser af andre ting som jeg kunne add’e til den liste.

Og hvordan formår man så at holde hovedet koldt?
Man husker at nyde det. Man husker sig selv på, at det er ting som gør én glad, og derved kan man glædes ved at hverdagen er fyldt op med netop dét.
Man lader rengøring og oprydning være en by i rusland, hvis man kan det – og det kan jeg! 
Så vil jeg hellere lige lade hele skidtet flyde lidt, og så bare hygge mig med min søn – og få arbejdet og de andre ting jeg skal have gjort, når han er lagt… Eksempelvis. 
Så det handler vel i grunden meget om at priotere – og så simpelthen tage det helt stille og roligt.

Jeg arbejder så meget jeg kan – så når jeg vælger at ligge mig i sofaen, eller sidde lidt foran tv’et – så er det fordi at det er Lige det jeg trænger til. Og så er det dét jeg gør! Jeg knytter mig pt. til ‘Pyt’ .. I stedet for at banke mig selv oven i hovedet med de ting jeg ikke når, siger jeg ‘Pyt’, så bliver det bare imorgen. 

Jeg er sgu på en spændende rejse – og jeg hænger fanme på! 
Tak fordi I læste med.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg