Støt op om iværksætteri!

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvorfor? Fordi det er skide spændende! Det er ’Hej fremtid’ – ’Hallo til mulig succes’ – og ’Juhuu til selvstændighed’!


Jeg kunne godt se mig selv stå i et større lokale fyldt med mennesker – hvor optimisme, hvor tro og energi, mod og kampgejst florerede i hele lokalet på HØJT NIVEAU og sige netop disse ord!
Mit navn er Rikke Ganer-Tolsøe – og jeg er iværksætter!

Jeg har tonsvis af gode idéer – desværre har jeg ikke tid til at sætte alt i gang. Det havde ellers været en fest! Men én af de ting jeg støder på som iværksætter – det er, at det fanme ikke er nemt at få støtte fra folk – ikke engang dem man kender!
Familien – dem kan man regne med. Udfordringen her er dog, at de kun har en ’vis rækkevidde’. Det er de samme venner de ’reklamerer’ for hver gang de deler noget af mit. Det er svært på den måde, at få ringene til at sprede sig.

Jeg skaber måske en smule debat her .. Men det er helt okay – så længe det er i god tone, husk det.
Jeg ville ikke lave et indlæg som dette – hvis det kun handlede om min egen oplevelse med det. Men jeg hører det fra flere.

Hvorfor har vi så svært ved at hjælpe til med andres succes?
Hvorfor er det svært for os at være med til at skubbe folk frem?
Jeg har efterhånden ret mange ’venner’ på Facebook. Men det er virkelig minimalt, hvad man kan få folk til at hjælpe med. Jeg kan forstå, at man ikke kan have lyst til at dele specifikke opslag. Nogle opslag kan indeholde provokerende billede materiale eksempelvis.
Men – man kunne invitere sine venner på Facebook til at synes godt om min side, eksempelvis? 
Det ville gøre en KÆMPE forskel for lille mig og mit projekt, som er spækket med potentiale.

Jeg vil kun én vej, og det er fremad! Jeg har brug for hjælp – men hvad skal der til?
Jeg har endda forsøgt mig med at skrive til andre eksempelvis ’bloggere’ – for jeg tænker; de jo også startet et sted! Men, intet at hente der heller. Det ville tage dem et øjeblik, at skabe SÅ meget mere værdi for mig.
Jeg ved det – for der var én, utrolig venlig kvinde – som er ret fremme i medierne, som har mange følger på Facebook, som skrev ud og sagde ’Hey – her er en virkelig god ide’ – og delte Kvinderudenfilter.dk facebooksiden. Det gav simpelthen SÅ mange følgere… Og der gik intet af hende…

Nu siger jeg lige noget!
Jeg synes at det er ærgerligt, at hver gang det handler om noget tragisk – folks ulykke m.m. – så går tingene viralt! Så deler man derud af… så vil man gerne støtte.. man vil gerne have at disse mennesker bliver set og hørt. Men hvad tror I der ville ske, hvis vi var lige så interesserede i at dele folks succeser? Folks lykke?
Jeg har hørt, at succes avler succes.
Hvad tror I?

Jeg synes generelt iværksætteri er super spændende! Det er individer med store nosser – kunne også sige mod, som springer ud i alverdens ting. Som forfølger drømme – som ikke nøjes med at drømme, men som gør noget! Det er helt sikkert, at meget ikke lykkes. Ikke alt kan gå som drømmen foreskrev – MEN så forsøgte vi sgu da!

Jeg synes at vi bør støtte op om iværksætteri.
Jeg synes at vi skal tage JA-hatten på, for hvorfor ikke?
Tænk hvis du støttede op om en idé, da den var helt spæd – helt ny, og den voksede sig kæmpe! Ville det ikke være spændende at have fulgt med fra start?
For en lille iværksætter som jeg, betyder det virkelig meget, for hver gang én deler, liker og kommenterer m.m. For jeg ser det, jeg ser dig – og jeg husker det!
Tænk engang hvis jeg blev en stor kanon? 😉

Det ikke nemt..
Det er hårdt at sætte skibe i søen, og det kan være ensomt.. Man skal selv trække det skide skib ned i vandet.. Og nogle gange trækker man og trækker man uden der sker en skid! Så skal man finde et eller andet, som kan give lidt mere trækkraft – og man skal blive ved og blive ved og blive ved. For man ved godt at hvis man først giver op – så lykkes det ikke – og man vil så gerne lykkes.Det må være noget alle kan relatere til.. vi vil gerne lykke som mennesker..

Anyways – der er ikke nogen, der kommer og gør det for os…
Men vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg