5 quick fun facts

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg samlede lige nogle få fun facts om mig selv. Dem er der sikkert mange af – men her får I 5 styks. Hvis man kender mig rigtig godt – kan man måske supplere i kommentarfeltet 😉

1 Jyde eller? 
Jeg slår til tider over i jysk! I ægte jysk – uden at tænke over det! Jeg stammer ikke halvt fra Jylland eller lign. – så jeg aner ikke hvor fra det kommer. Hvis jeg taler med en som har accent – så taler jeg med accent et øjeblik efter. Det må være min vilde indlevelsesevne der spiller ind der. Nu er sagen så bare den, at jeg nogle gange gør det helt af mig selv nu, uden en jyde i nærheden. Jeg har i øvrigt altid fundet jysk charmerende. 🙂

2 Åh nej, ikke andres smykker!
Jeg kan ikke lide At røre andres Smykker. Og jeg kan simpelthen ikke forklare hvorfor. Min storesøster har altid synes at det var top mærkeligt – og det er det sgu da også! Men jeg kan virkelig ikke ha’ det. Og det er ikke noget bakterielt eller lign. som gør det – jeg har slet ikke tænkt i de baner. Men jeg kan virkelig få det helt ubehageligt bare ved tanken! Så hvis du har problemer med at få dine øreringe i – er det ikke mig du skal spørge om hjælp 🙂

3 Burger? Bare så klam som muligt tak!
Hvis jeg Bestiller burger fra et pizzaria, så skal jeg have den helt uden salat, tomat – agurk osv – intet grønt overhovedet. Og jeg skal altid skære ud i pap for dem, at det kun skal være brød, salatmayo på brødet – bøf med ost og ketchup. Slut, ikke mere på. Hvorfor? Godt spørgsmål. Jeg ved det ik’! Jeg tror at jeg tænker, at når jeg bestiller derfra, så er det somregel fordi at jeg har lyst til at være “ulækker” – og så kan de ligeså godt droppe ‘græsset’ i min mad! 😉

4 Jeg skal liiige være sikker!
Visse ting dobbelttjekker jeg altid. Sådan lidt OCD agtigt måske. Hvis jeg tager sol, skal jeg altid op og tjekke en ekstra gang at jeg låste døren. Og jeg skal også altid dobbelttjekke det gear bilen står i.. Så selvom at jeg lige har sat den i første gear op til et kryds – så hiver jeg den lige i frigear for at sætte den i første igen 🙂

5 Sagde du lige ‘slap af’? 
Jeg kan slet ikke have, hvis nogen siger “slap af” eller “tag det roligt” eller lign.
Jeg bliver mega provokeret af det – fordi jeg som oftest ikke føler mig hverken “urolig” eller andet – så det er sådan en retfærdigheds ting for mig.
Du skal ik’ bede mig om at slappe af, når jeg er HELT AFSLAPPET!

Så HVIS man mener at jeg er oppe og køre af en eller anden besynderlig årsag, skal man hellere spørge mig: Er du stresset eller lign? Og så kan jeg svare! Bare et lille Tip til dig som skal konversere med mig på et sådan plan 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Tatjana

  Endelig én kvinde ligesom jeg selv med hang til burgere uden det grønne 😂👏

 2. Tanketyven

  Jeg kender så godt det der med accenterne, mit problem er så at det er alle accenter, ikke kun jysk!
  Jeg er btw utrolig god til ægte britisk når jeg skide stiv! 😉

 3. Regitze Bonde

  Jeg kender det såååå godt det det med gearene i bilen, jeg gør det hele tiden! Det er faktisk totalt åndssvagt, for man ved jo godt man har gjort det. Tror også det bare har udviklet sig til en dårlig vane nu 😂

 4. Nette

  Ha ha ha nr 4 og 5 er lige mig 😀 Specielt den med gearene – jeg når at tjekker 2-3 gange om den står i 1. gear når jeg holder i et kryds…

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg