Børn! Og mit “held”..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det sker ofte, at børn siger noget, som for os voksne er hylende morsomt – uden at de selv fanger, at de var sjove. Det sker også ofte, at de siger noget – uden egentlig at kende betydningen af det de siger .. Det sker for alle børn – og også for mit barn.. 

Min dejlige søn..

Jeg vil dele en sjov (læs:pinlig) oplevelse som jeg havde forleden, med jer..

Da jeg hentede ham fra børnehaven – ville han have en kæp med hjem – som han havde fundet ude på legepladsen. Den var stor – og havde en runding – nærmest et “håndtag” oppe for oven – som var det en “stok”.

Da vi kom hjem skulle vi ned med hunden. Min søn ville have sin stok med ned ..

Da vi kommer ned siger han: “mor -kan du ikke lige tage den og lege at du er en gammel dame?” “Jooh siger jeg – det lige en opgave for mig!” (Man er vel lige fyldt 30)
Nå! I bedste stil bukker jeg godt i ryggen, som var jeg pukkelrygget og faldet sammen – jeg havde et godt tav i “stokken” og gik meget langsomt fremad med “usikre fødder”. Jeg går og mumler lidt og siger bl.a. “Det er bare fordi jeg er så gammel skat” – og min søn hygger sig mægtigt. 

Jeg kigger op.. 

Og selvfølgelig kommer den ældre dame fra vores opgang, i stueetagen gående, rundrygget – med sin stok og ganske langsomt og kigger noget forundret hen på mit skuespil. Shit tænker jeg! Og retter mig op og prøver at sige noget i stil med; “ja og folk som har slået benet kan også gå med stok skat”.. dååårlig redning. 

Vi går lidt videre og forbi den gamle dame, og jeg kan ikke lade være med, nu jeg har ryggen til at fnise lydløst og min søn han ser mit stille grin.. “Hvad er der mor?” – spørger han så ganske uvidende og helt fantastisk.. “Jo skat, ser du – det var ikke så smart at vi gik og lavede lidt sjov med det – når nu der kom en ældre dame gående som har det sådan i virkeligheden”, siger jeg. Min søn kigger på mig med udtrykket: uuuups! 

Og her får i hans næste træk! (Damen er stadig ikke nået ind i opgangen) 

Min søn råber – så højt han overhovedet kan: 
DET ER BARE FORDI MIN MOR HAR ONDT I MAVEN!!!!! -Så HELE nabolaget kan høre det! Det var ungens redning på situationen!

Hahah jeg var FÆRDIG af grin! “Sssshhhh”, dæmper jeg – i mit udbrud af latter.. ..og igen står jeg med min helt uforstående dreng.. “jamen mor – det var bare så hun ikke troede vi gjorde grin” …Amen det er da fantastisk! 

Jeg havde løst til at kravle ind i en busk – af pinlighed, meeeen hvor er det godt tænkt af min snart 6-årige dreng! 
Børn er sgu sjove!

I øvrigt, er min søn fotografen på dette billede, så fint jeg er fanget i mit skuespil!

Har I ikke nogle gode historier og guldkorn fra jeres børn? 
I kan dele dem her på Kvinderudenfilter.dk..

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg