Hold på trusser og patter!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Når man er rundet de 30, og man skal i svømmehallen. Vi var nemlig nogle stykker i svømmehallen – venner og unger – skide hyggeligt! 

Jeg sad sådan og tænkte på i vandkanten, hvor let det må være at være mænd – og bare kunne hoppe rundt som galninge i vandet og plaske og lege uden nogen bekymringer. Når jeg så siger bekymringer – hvad mon jeg så mener her?

Jo nu skal i høre…

Inden jeg overhovedet kunne tage afsted – så skulle jeg liiige barbere ben og i ved nok. For tænk nu hvis man kunne se nogle hår i bikinilinjen, og tænk nu hvis nogen strejfede mine ben og de så stak helt vildt.

Nå, men når man så er i svømmehallen, så er der stadig “ting at se til”, og det er selvom at man er glat som en ål.

De laver nemlig efterhånden bikini trusserne mindre og mindre – og Hey! Man vil helst ik “falde ved siden af” vel?

Og hvad men bikinitoppen? – Ja altså brysterne sidder jo ikke længere helt frivilligt som de skal – så i et forsøg på at tvinge dem til det, ved at skubbe dem i én retning og helst den samme, og ens – gør at man konstant skal sikre sig at de er forblevet i den “rigtige position”.

Ellers står man dér med en mis halvt ude af trussen, et par skæve patter og ingen make up eller lækkert hår til at redde en ud af situationen!

Næ.. og så er man afsted med venindes legesyge kæreste som selvfølgelig skal løfte én op i luften, så maven krøller sammen og man tænker, nu er det sket! – Nu er der ikke længere dåseskjul forneden, fordi at man kan mærke at trussen har rykket sig lidt til side… I guder …..

Og VIGTIGT: INGEN PLUDSELIGE BEVÆGELSER – for så ryger lortet sgu af eller til side!

Og hvad med frygten for at ungerne – når vi leger, får revet i snorene fra bikinien, og knuden/sløjfen går op og vupti står man dér!?

Sådan stod jeg så i går..

Jeg måtte skynde mig hen til min veninde, imens jeg holdte bikinien foran mine bryster med begge mine arme og snorene dinglende ud til hver sin side.. Amen altså!

Og egentlig ville jeg bare gerne hoppe og plaske rundt, og te mig tosset – men frygten for at noget ryger ud og noget andet ved siden af, den hæmmer vildskaben!

Sådan går det når man nægter at overgive sig til badedragten endnu. 

Men okay.. det stopper jo heller ikke helt dér .. man bliver jo ikke yngre ..

Så hvad med appelsinhud? Hvad med blodsprængninger? Hvad med strækmærker? Alle de der lækre ting, som vi gerne vil skjule og som man er så selvbevidst omkring..

Man burde være ligeglad ik’? 
For sådan er det jo bare. 

“Du er over 30 år – og du forsøger at forblive ung ved at hoppe i bikinien når alt taler for at du skal hoppe i den skide badedragt, som maser dine patter helt flade – som om at de ikke var små nok i forvejen.” 

Men som først nævnt – Gud hvor må det være nemt, at være mand engang imellem. Jeg tænker ikke at de bekymrer sig nær så meget….

Er det mon noget som nogen kan genkende? Så hører jeg det i hvert fald gerne! 

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Mette

  Haha haha ja jeg mindes første gang i den lokale svømmehal foran forældre fra mit job hvor min datter fik hevet godt ned i min bikini top. Der købte jeg badedragt

 2. Werner Wittmann

  Hej! Vi har i Vordingborg svømmehal svømning kun for kvinder! Søndag kl.16-18 =20kr.

 3. Rune Nolsøe

  Kære Rikke. Ja det er besynderligt med kvinder som skal leve livet igennem alt andet end sig selv fordi da bliver det bare så tomt. Få dig en bikini som passer til dig og din krop så DU føler dig veltilpas. Gerne uden stropper og dingledang som er beregnet for 16 årige. Se at blive voksen. Det er uanset kun kvinder som stirrer andre kvinder ud. Mig bevidst får du ingen nedsættende respons fra modne, voksne mandfolk. Måske bortset fra nogen helt unge eller nogen som ikke har noget mellem ørene, det er ikke din målgruppe uanset. Stiv din egoisme af med nogen flere børn så du får at se den virkelige værdi i livet. For mig at se er du en besynderlig egoist. Men der er håb for dig og.

 4. Thomas

  Kære Mette Sikke et ærligt indlæg om svømmehallen. Tænker i kvinder aldrig på at slappe lidt mere af end at tænke på barberede ben og trusser der ryger til siden. Som mand ville det da være en drøm om du svømmede ind i mig eller lige kom til at vise lidt under trussen, så hvad er egentlig det værste der kunne ske!! Måske din hårde måde at dømme dig selv på er udtryk for hvor hårdt du sikkert også dømmer mænd, så start med dig selv og slap lidt af. Så kommer kærligheden måske også lidt nemmere til dig.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg