Lyd under sex!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har kategoriseret mændene en smule – jep, den er god nok.. Mmhh.. ååeehh.. mmmhh.. ÅÅhhh.. Lydene under sex, er de vigtige? Ja sgu da!

Det er meget en smagssag – det er meget forskelligt hvor meget lyd den enkelte kan lide.

Jeg synes at det er lidt svært, når man ’hooker’ op med en ny partner. Jeg ligger faktisk en smule låg på ofte, til at starte med, for ikke at ’skræmme’ ham væk. Jeg kommer nemlig med ok meget lyd – og nogen bryder sig ikke om hvis det er for voldsomt. Så er der ’vild vildere’ typen, som bare skal have så meget lyd på som overhovedet muligt.

Er det okay at skrue lidt på lyden, alt efter hvem man er sammen med? Er det så stadigvæk ægte nok? Det synes jeg.. 
Man taler jo lidt om hvad hinanden kan lide.. Og hvis han synes at det bliver for voldsomt, så skruer jeg lidt ned – hvis han bare vil have mere, så giver jeg den bare gas! Jeg nyder det hverken mere eller mindre, bare fordi jeg tilpasser mig lidt.

Jeg har faktisk kategoriseret mændene en smule – jep, den er god nok, here we go.

”Silence bob”

Det er ham den HELT stille. I mit favør er det den værste af dem.”Ehhhmm haaallo? Er her nogen?” Jeg prøvede det faktisk for noget tid tilbage. Jeg fik virkelig følelsen af, at han på ingen måde nød det, nød mig. At han måske endda ikke kunne mærke mig? Men altså – han kom, så noget må han have mærket.

”Den stabile”

Ham her, han er god. Ik’ for meget, ik’ for lidt. Han stønner en smule, lige nok til at man fornemmer at han nyder det og ’har det godt’. Han taler til dig i et blidt, roligt stemmeleje – når han beder dig vende rundt – lige inden han alligevel banker pikken hårdt op i dig. Han er nemlig ik’ nødvendigvis blid – han har bare kontrol, og er temmelig selvsikker.

”Den oplysende ego”

Han lader dig hele tiden vide hvor godt det er FOR HAM – hvor lækkert HAN har det. Han er så optaget af den følelse han selv har, så meget at han måske endda glemmer at høre dig/mærke på dig om du også nyder det!?

”Selvforsørgeren”

Han spørger selv ind til: Er min pik stor? Den er måske for stor til dig? Det er dejligt når jeg gør sådan her, ik’? Det kalder man ’ledende spørgsmål’. Det er super smart – man bryder sig nemlig ikke om at sige nej, så man siger bare ’ja for fanden’ – og så får han det at høre, som virker for ham. Skide være med om det virker for dig!

”Brøleren”

Ham her, som navnet siger – brøler. Ikke bare stønner.. Han er en løve, han kan klare hele verden – han er stor og mægtig og han skal satme nok vise dig! Han sveder ofte en del under samlejet. Her kan jeg nogle gange godt tænke – is på makker, så stor er du heller ik’!

”Dirty-talkeren”

Ham her, han taler til dig imens I har sex. Han fortæller dig hvor fræk du er, hvad han har lyst til at gøre ved dig, han smigrer dig under samlejet. Han bider sig gerne lidt i læben imens han kigger dig dybt i øjnene, når han kan komme til det. Ham her – han er lidt af en frækkert.

Joooh, os kvinder – vi har jo også en holdning til lyd.

Når jeg ser porno – har jeg også brug for at kunne høre lidt lyd. Men jeg er alligevel selektiv.

For det første er det primært kvinden jeg vil høre der – og så må det for guds skyld ikke lyde som om at der er kommet ”hak i CD’en”. Hun bliver nød til at variere – ellers bliver det altså for kunstigt.

Men tilbage til mine kategoriseringer – hvem kan I bedst lide? 

Og hvis I kan supplere med kategorier – så kom endelig med dem!

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mette Hall

    Jamen det er da klart den sidste af dem jeg lever i et Ds-forhold hvor min kæreste, kommende ægtefælle, er den dominerende og jeg er den submissive. Jeg tænder totalt på at høre hvor dejligt han har det og hvor godt og lækker jeg er for ham. Det sidste er totalt lækkert, det er måden han mindfucker mig på, det gør kun sexlivet endnu bedre!!!! Og sidst men ikke mindst så skal der være lyd på, det er et must og vi er generelt alt for forsigtige og generte og det spænder ben for at leve livet fuldt ud!! Det er en skam…….

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg