Er alle dem i røven væk?

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

-og ja, her er tale om intim-barbering! Det er faktisk ik’ altid nemt. Det er især ikke nemt for os som godt kan lide, at der ikke er nogle hår overhovedet.

Os som godt kan lide, at der er helt glat! For helt ærligt? Hvor længe af gangen er der lige det? Én dag – er man glat som en ål og så titter de fanme allerede frem igen!

Og kan man tage dem dagen efter igen? NEJ – for det gør ondt! Hårene er for små og stive, så man bliver helt øm og rød-knoppet!

Neeej – det intimbarbering der, er altså ikke spor nemt!

En anden kæmpe udfordring – det er da alle de små hår i røven? Hvad skal De nu dér?

Og hvor svært er det lige at barbere sig i røven? Man ligner jo en vaskeægte akrobat ude i badet, og det er jo livsfarligt! Vådt og glat – og her står man i de mest besynderlige stillinger – hvor én stilling ikke er nok!

Først, så står man der med et ben oppe på termostaten – bukker let i det andet knæ, for at få så meget spredning på ballerne som overhovedet muligt. Men det er da som om, at skraberen bare ikke er bygget til ‘terrænet’ dernede! Op ad bakke – eller skulle jeg sige ned?!

Så ned på hug! Igen – stor spredning på benene – lidt bevægelser frem og tilbage, eller fra side til side for at få fra alle vinkler!

Er det så nok? NEJ! Der sidder fanme stadig nogen – man kan mærke dem!

Her er det ‘handy’ at have en veninde som roommate! Det har jeg prøvet!
Det var da bare lige at kalde – hovedet i gulvet og røven i vejret, og spørge: “Er alle dem i røven væk”? Så tog hun lige de sidste ‘strittere’!

Jeg kan i hvert fald tilføje, at jeg utallige gange har sendt en meget finpudset veninde, afsted til Hendes kæreste! Og jeg er sikker på at det blev værdsat!

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg