Jeg får lange løg!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Når jeg siger den sætning; “Jeg får lange….”, kan selv min søn færdiggøre den sætning. Så kommer det fra ham; “LØG” Ups..

Jeg er 5% pige.
Jeg er 45% kvinde.
Jeg er 5% prinsesse.
Jeg er 5% mand.
Jeg er 5% stodder.
Jeg er 30% mor.
Jeg er 5% barn.

Hvordan er opskriften på dig?

Jeg ved godt, at det ikke er et pænt udtryk, at ’jeg får lange løg’. Jeg ved ikke engang hvor jeg har det fra. Jeg ved at det får mig til at lyde lidt trucker / stodder agtig, men altså – jeg bruger det nu alligevel en del.

Og ved I hvad jeg kan få lange løg af?


1# Jeg får lange løg i trafikken, af bilister som ikke kan finde ud af at køre bil. Og det er stensikkert som jeg kører i den bil, at det er alle andre end mig, som kører som idioter. Næsten.

2# Jeg får lange løg af ubehøvlede kunder. Uagtet om det er på min egen arbejdsplads, eller om jeg står bag i en, som er ubehøvlet overfor ekspedienten som han/hun står over for.

3# Jeg får lange løg af at date og konstant møde mænd, som ikke respekterer mig og behandler mig ordentlig.

4# Jeg får lange løg af hvordan de efterhånden fanme pakker legetøj ind, som om det aldrig var meningen man skulle have det op. Med strips, med skruer og jeg ved ikke hvad. Skal jo have værktøjskassen frem hver gang!

5# Jeg får lange løg af at skulle finde film på Netflix og Viaplay i samråd med en anden. Dels fordi der for sjældent kommer nye, dette er generelt – og så skal man endda præstere at ramme noget som BEGGE vil se. Selv med min søn er det svært! Han vil aldrig se det jeg vil se (Vi er inde for tegnefilm)

6# Jeg får lange løg af hovedpine. Gud hvor jeg hader at have hovedpine, og når jeg vågner op med det om morgenen, giver det mig bare sådan en dårlig start.

7# Jeg får lange løg af, at skulle gentage mig selv flere gange!

8# Jeg får lange løg når min hund trækker! Han er egentlig en lille lort – men der er sgu kraft bag. Ja ja, hund som ejer – men jeg kan godt finde ud af at følges.

9# Jeg får lange løg af hvordan jeg ofte er så skide god af mig, og meget sjældent får det samme retur. Kender I det?

10# Jeg får lange løg når nogen hiver i dem!

– Ej nr. 10 var for sjov!

Men jeg ville helt sikkert få lange løg af alle de ting, hvis jeg havde løg.
Jeg burde måske sige lange patter – det kan jo faktisk ske, men jeg synes at ’lange løg’ er sjovere. Og hvis det er noget rigtig møg det hele, så er det ’Long onions with the freaking hair on’em’.

Gad vide hvor meget det tænder mænd af, hvis man taler knap så ’pigeagtig’ hele tiden? 
Må hellere snart blogge et indlæg om hvor feminin jeg er, for det er jeg faktisk også! 😉

Er der andre kvinder som bruger knap så ‘pigede’ udtryk? 

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Morten Manley

  Hej flotte Rikke Hvorfor skulle ikke også kunne bruge de ord som pige/kvinde. Kan ikke se hvorfor du ikke kan for mange af de ting du får lange løg af gør jeg bestemt også Bilister er så latterlige når de køre på vejen og ja det får man sgu lange løg af Som du skriver ang de mænd du møder Har jeg det på samme måde med kvinder for de vil mig jo ikke. Og tro mig mine løg hænger godt nok ved ankler nu efter så mange år med møde og skriveri med latterlige kvinder. Men jeg ved jeg er bedre end det Så snak løs om dine lange løg hi hi Og ja du er fenemin og så flot Knus fra mig

 2. David

  Hej Rikke

  Udtrykket Lange Løg opstod for århundrede tilbage og er efterhånden blevet en kunst i sig selv at formulere og bruge korrekt i sætninger. Jeg er personligt selv stor fan af udtrykket, og det er umiddelbart blevet så stort en del af mit ordforråd, at det indgår i hver tredje sætning fra min mund.

  At jeg så også døjer med sygdommen Lange Løg, er en anden snak.
  Dbh
  David

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg