Svedigt skræv og sneglespor!

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Er det mon kun mig som sætter mærker på træningsmaskinerne?
Der var engang jeg slet ikke kunne lide at komme i træningscentrene. Min dårlige selvtillid på daværende tidspunkt, hadede idéen om at andre skulle se mig i mindre flatterende omstændigheder. I træningstøj, svedig – ingen make up og håret i en dut. 

Sådan har jeg det ikke mere! Og jeg synes faktisk at folk er blevet så meget bedre til, at passe dem selv – når de render og træner. Man har ikke fornemmelsen af de sultne blikke som farer omkring mere på samme måde, synes jeg.

Men jeg går da lidt op i hvordan jeg ser ud alligevel – sådan er jeg nok indrettet som menneske. Hvilket jeg med garanti ikke er alene om. Den dut i håret for eksempel – skal helst sidde ordentligt. Mine tights er højtaljede og kan lige hives op over mine “håndtag” – så de ikke ses. Dog må jeg advare imod “cameltoe” – den ønsker man ik’! Sportbh’en har en anelse hold i – og sørger for at den del ser ordentlig ud. 


Men! Man kan altså ikke komme uden om sveden og de rødblussede kinder. 
Og det er helt også fint – man er der for at røre sig. Og jeg har intet imod at kigge rundt og se store svedpletter på de andre aktive i lokalet. 
Men hvis der er én ting, det generer mig en anelse – så er det at jeg sveder selv ‘i skrævet’! Er jeg den eneste? 

Er det mon de stramme tights som gør det? For når jeg rejser mig fra en træningsmaskine – så er der altså sat “sneglespor” – og tænk hvis nogen ser det! Fabrilsk kører jeg hånden hen over ´så snart jeg rejser mig, så ingen når at se og kigger mig over skuldrene.
Dog kan min mis i buksen ikke være den eneste varme mis under træning, vel? Det er jo nok meget normalt – meeen hvorom alt er, så er det dén ting jeg godt kunne undvære til mit besøg i træningscentret.
Sneglespor, ellers tak. 

At være forfængelig er der vel i grunden ikke noget i vejen med. Men der findes nok steder, hvor vi bør være bedre til at pakke den væk. Sådan er det i hvert fald for mig…

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg